QUOTE(skarbonke @ 2010 01 18, 20:06)
as nusipirkau siandien jau,norfos vaistinej,tai dar lito nuolaida buvo su norfos kortele tikiuosi ta nusipirkau,nes kazkaip nieko apie spuogus nekalba,tik kad antbakterinis kuno prausiklis,net ir plaukus galima plaut su juo
dabar iskilo kita dilema,turiu dar toki kremuka,kuri po pusvalandzio reikia nuplauti,tai kazi man ta prausikli pries kremuka naudoti,nupraust veida,ar po to ta kremuka juo nupraust?
beje koki krema galit parekomenduoti? anksciau tepdavaus rasos,kremu probleminei odai ir dabar baiges,jokio neturiu
dabar iskilo kita dilema,turiu dar toki kremuka,kuri po pusvalandzio reikia nuplauti,tai kazi man ta prausikli pries kremuka naudoti,nupraust veida,ar po to ta kremuka juo nupraust?
beje koki krema galit parekomenduoti? anksciau tepdavaus rasos,kremu probleminei odai ir dabar baiges,jokio neturiu
as siandien buvau vaistinese keliose, tai neturejo, bet uzsake man ir treciadieni jau turesiu
as tai naudociau pries ta prausikli, bet nezinau kaip is tiesu geriau butu
as pati tai siuo metu naudoju rasos krema ir labai jis man patinka, nes kiti man kiek bandziau nepatikdavo...