Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(skarbonke @ 2010 01 18, 20:06)
as nusipirkau siandien jau,norfos vaistinej,tai dar lito nuolaida buvo su norfos kortele biggrin.gif  tikiuosi ta nusipirkau,nes kazkaip nieko apie spuogus nekalba,tik kad antbakterinis kuno prausiklis,net ir plaukus galima plaut su juo  biggrin.gif 
dabar iskilo kita dilema,turiu dar toki kremuka,kuri po pusvalandzio reikia nuplauti,tai kazi man ta prausikli pries kremuka naudoti,nupraust veida,ar po to ta kremuka juo nupraust? g.gif
beje koki krema galit parekomenduoti? anksciau tepdavaus rasos,kremu probleminei odai ir dabar baiges,jokio neturiu g.gif

as siandien buvau vaistinese keliose, tai neturejo, bet uzsake man ir treciadieni jau turesiu smile.gif
as tai naudociau pries ta prausikli, bet nezinau kaip is tiesu geriau butu g.gif
as pati tai siuo metu naudoju rasos krema ir labai jis man patinka, nes kiti man kiek bandziau nepatikdavo...
Atsakyti
cia ta probleminei odai? man tai tas rugstim,nu kaaazinau nelabai patiko,tiksliau toks ten ir kremas-gelis,po jo dar kito kremo reikdavo tept,o ir jokiu pokyciu nepastebejau,nes tiesa pasakius labai jau jis greitai man pasibaige g.gif
Atsakyti
QUOTE(skarbonke @ 2010 01 19, 12:46)
cia ta probleminei odai? man tai tas rugstim,nu kaaazinau nelabai patiko,tiksliau toks ten ir kremas-gelis,po jo dar kito kremo reikdavo tept,o ir jokiu pokyciu nepastebejau,nes tiesa pasakius labai jau jis greitai man pasibaige g.gif

Aš naudoju drėkinamąjį kremą su Hialurono rūgštimi ir avokadų aliejumi ,,Rasa'' firmos. Buvau bandžiusi ir tą probleminei odai, bet šitas man labiausiai patiko smile.gif
Atsakyti
Kai baigsiu toniką, pirksiu vietoje jo hamamelių hidrolatą, bioderma toniką arba vishy toniką. Niekaip neapsisprendžiu kurį, bet laiko dar turiu irnesakyk.gif
[/quote]

user posted image

Šitą esu turėjusi, gerai atgaivindavo ir spuogai greitai pradėjo mažėti, tik kad netaupiai susinaudojo doh.gif
Papildyta:
Taip pat patiko šis rasos tonikas
user posted image
turėjau keletą vnt. Jis truputį griauždavo spuogus.
Papildyta:
Beje gal kas bandėt užsisakyti iš šios biok parduotuvės, čia kainos tikrai mažesnės negu parduotuvėse g.gif
Papildyta:
QUOTE(diamondness @ 2010 01 15, 21:22)
O nuo toniku is pradziu niekam nebuna oda tokia biski paraudusi? Ir noreciau paklausti,kiek jus to toniko supilat ant vatos vienam veido nuvalymui? g.gif  Gal as per daug jo ant veido uzdedu,tai taip nuo per dideles dregmes buna g.gif

Man nuo rasos toniko probleminei odai, parausdavo oda, gal perdaug sušlapindavau?
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2010 01 19, 17:44)
Man nuo rasos toniko probleminei odai, parausdavo oda, gal perdaug sušlapindavau?

Tai aš pavyzdžiui prieš pilant toniko ant vatos pirma sušlapinu tą vatą vandeniu, gerai nugręžiu ir tik tada veidą tepu, ypač jei tonikas gana agresyvus, nuo spuogų ir kt, tada neparausta, nes veikia šiek tiek švelniau, prieš tai nešlapinu tik tada, kai tonikas labai švelnus ir negraužia ax.gif o visokie kur nuo spuogų ikštirų ir kt, tai geriau prieš tai sušlapint tai ir nerausta ir taupiau naudojas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 19, 20:48)
Tai aš pavyzdžiui prieš pilant toniko ant vatos pirma sušlapinu tą vatą vandeniu, gerai nugręžiu ir tik tada veidą tepu, ypač jei tonikas gana agresyvus, nuo spuogų ir kt, tada neparausta, nes veikia šiek tiek švelniau, prieš tai nešlapinu tik tada, kai tonikas labai švelnus ir negraužia  ax.gif  o visokie kur nuo spuogų ikštirų ir kt, tai geriau prieš tai sušlapint tai ir nerausta ir taupiau naudojas  ax.gif

Bet sausina oda dar labiau manau,jei dar vandeniu pries tai suslapinama g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2010 01 19, 17:44)

Taip pat patiko šis rasos tonikas
user posted image
turėjau keletą vnt. Jis truputį griauždavo spuogus.
Papildyta:
Beje gal kas bandėt užsisakyti iš šios biok parduotuvės, čia kainos tikrai mažesnės negu parduotuvėse g.gif

Rasos ir aš kelis sunaudojau, bet ypatingo efekto nepajutau, o paskui ir kvapas pradėjo nervinti doh.gif
Iš el. parduotuvės užsakinėjau kelis kartus, kainos tikrai geresnės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 19, 21:39)
Rasos ir aš kelis sunaudojau, bet ypatingo efekto nepajutau, o paskui ir kvapas pradėjo nervinti  doh.gif
Iš el. parduotuvės užsakinėjau kelis kartus, kainos tikrai geresnės  ax.gif

Į namus atneša?
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 01 19, 21:28)
Bet sausina oda dar labiau manau,jei dar vandeniu pries tai suslapinama g.gif

Kaip tik mažiau g.gif Bent jau man, bet vistiek po to kremą tepu, bet netraukia, nesausina per daug ax.gif

QUOTE(Simbyte @ 2010 01 19, 21:58)
Į namus atneša?

Taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 19, 23:06)
Kaip tik mažiau  g.gif  Bent jau man, bet vistiek po to kremą tepu, bet netraukia, nesausina per daug  ax.gif

Man asmeniskai kaiptik paprastas krano vanduo sausina,kaip bebutu jis naudojamas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2010 01 19, 21:58)
Į namus atneša?

Atveža.
Atsakyti
Siom dienom kiekviena ryta, ant tuscio skrandzio, geriu silta vandenuka su citrina( isspaustos). Nes girdejau, kad padeda veido ir kuno odai... Ir sako padeda.

4u.gif
Atsakyti