Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

Linkiu, kad šiemet oda būtų švaresnė thumbup.gif

user posted image

Sena Tema
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 01 04, 12:01)
Linkiu, kad šiemet oda būtų švaresnė  thumbup.gif

aciu bigsmile.gif dar niekur tokio palinkejimo negirdejau biggrin.gif

na gal kuri ilgiau naudojat Granatu aliejuka? papasakokit atsiliepimus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kucci_kucci: 04 sausio 2010 - 13:41
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 01 04, 13:40)
aciu  bigsmile.gif dar niekur tokio palinkejimo negirdejau  biggrin.gif

na gal kuri ilgiau naudojat Granatu aliejuka? papasakokit atsiliepimus  ax.gif

o ka jis daro? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2010 01 04, 18:37)
o ka jis daro?  ax.gif

na as ji naudoju nakciai savo probleminei veido odai, cia kazkuri forumiete papasakojo apie ji, tai as ir nusipikrau ji. granatu aliejus pasizymi labai stipriomis antioksidacinės savybėmis, priešuždegiminiu poveikiu, skatinantis odos ląstelių atsinaujinimą ir regeneraciją. na man istikruju atsikelus ryte matosi is vakaru buvusiu spuogu apgijimas, tai turbut tikrai greitina atsinaujinima ax.gif del to ir noreciau isgirsti is daugiau mergaiciu atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
na as ji naudoju nakciai savo probleminei veido odai, cia kazkuri forumiete papasakojo apie ji, tai as ir nusipikrau ji. granatu aliejus pasizymi labai stipriomis antioksidacinės savybėmis, priešuždegiminiu poveikiu, skatinantis odos ląstelių atsinaujinimą ir regeneraciją. na man istikruju atsikelus ryte matosi is vakaru buvusiu spuogu apgijimas, tai turbut tikrai greitina atsinaujinima ax.gif del to ir noreciau isgirsti is daugiau mergaiciu atsiliepimu smile.gif

na idomu tas granatu aliejus g.gif nesu dar girdejusi, o kur tu ji pirkai? kiek mokejai?
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 01 04, 20:04)
na as ji naudoju nakciai savo probleminei veido odai, cia kazkuri forumiete papasakojo apie ji, tai as ir nusipikrau ji. granatu aliejus pasizymi labai stipriomis antioksidacinės savybėmis, priešuždegiminiu poveikiu, skatinantis odos ląstelių atsinaujinimą ir regeneraciją. na man istikruju atsikelus ryte matosi is vakaru buvusiu spuogu apgijimas, tai turbut tikrai greitina atsinaujinima  ax.gif del to ir noreciau isgirsti is daugiau mergaiciu atsiliepimu  smile.gif

o kiek laiko naudoji jau alieju? agam, ir man idomu, kur galima isigyti, pabandyciau bigsmile.gif nes pirma karta girdziu apie toki
Atsakyti
as aliejuka naudoju jau kazkur 2-3savaites, tiksliai jau nepamenu. pirkau irgi forume prisiskaicius ir visai nesigailiu.kadangi gyvenu uk, pirkau is cia man kainavo apie 4svarus, manau ir lt jo tikrai galima nusipirkti. kaip minejau ryte atsikeliu su apgijusiais spuogiukais. vis stebiu ar nekemsa poru, nes jis labai jau tirstas, tai pakolkas dar neuzkimso ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kucci_kucci: 05 sausio 2010 - 21:09
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 01 05, 22:04)
as aliejuka naudoju jau kazkur 2-3savaites, tiksliai jau nepamenu. pirkau irgi forume prisiskaicius ir visai nesigailiu.kadangi gyvenu uk, pirkau is cia man kainavo apie 4svarus, manau ir lt jo tikrai galima nusipirkti. kaip minejau ryte atsikeliu su apgijusiais spuogiukais. vis stebiu ar nekemsa poru, nes jis labai jau tirstas, tai pakolkas dar neuzkimso ...

Ačiū 4u.gif bandysiu vietoj ieskoti, jei nerasiu reikes pereiti tarpininkes, gal kuri parsius smile.gif kazkaip labai uzsidegiau pabandyti, man tokios naturalios priemones priimtinesnes atrodo, nei chemijos prikimstos schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti, gal kuri naudojot cinko suplaktinę? Tai kas kiek laiko ją reik tepti? Nes visur rašo, kad ne per dažnai, o kas kiek laiko, taip ir neparašyta.. blink.gif g.gif
O gal kuri turit atsiliepimų apie cinko suplaktinę? Ar padėjo?
Atsakyti
QUOTE(Damselfy @ 2010 01 06, 17:10)
Sveikos, noriu paklausti, gal kuri naudojot cinko suplaktinę? Tai kas kiek laiko ją reik tepti? Nes visur rašo, kad ne per dažnai, o kas kiek laiko, taip ir neparašyta..  blink.gif  g.gif

As turiu levomicitino suplaktine,tai man schmoll.gif uztepus ant kylancio spuogo ji uzdziovina ir gaunasi guziukas po oda,spuogas neiskyla ,o lieka viduj.O jei tepu ant isspausto spuogo tai labai gerai uztraukia zaizdele.
Atsakyti
QUOTE(Damselfy @ 2010 01 06, 17:10)
Sveikos, noriu paklausti, gal kuri naudojot cinko suplaktinę? Tai kas kiek laiko ją reik tepti? Nes visur rašo, kad ne per dažnai, o kas kiek laiko, taip ir neparašyta..  blink.gif  g.gif

Aš turiu ir man visai patinka. Iš pradžių porą mėnesiukų tepdavau kasnakt, kur yra spuogiukų. Dabar tepu ne kiekvieną naktį ir tik ant pavienių, didesnių spuogelių, nes ką geriausiai ji man daro, tai nuima raudonį ir truputį pamažiną spuogelį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 01 07, 16:46)
Aš turiu ir man visai patinka. Iš pradžių  porą mėnesiukų tepdavau kasnakt, kur yra spuogiukų. Dabar tepu ne kiekvieną naktį ir tik ant pavienių, didesnių spuogelių, nes ką geriausiai ji man daro, tai nuima raudonį ir truputį pamažiną spuogelį  smile.gif

o cinko suplaktine galima bet kurioj vaistinej nusipirkti ar tik su receptu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 07 sausio 2010 - 21:35