QUOTE(sirdelee @ 2009 05 07, 10:27)
Labas, mamytes,
as naujoke

. tikiuosi, priimsit i savo buri... skaitineju as cia jusu pasnekesius... mane irgi kamuoja dvejones... as dar nesilaukiu ir net nelabai planuoju... man 28eri, bet jau visi spaudzia: jau laikas jau laikas, paskui bus velu. visi:drauges, draugai, tevai ir pan. as lyg ir pagalvoju apie sema (bet todel kad "jau laikas"), bet vat dragauju su jaunesniu, o jam vaiku dar tikrai nesinori... viskas pas mus super. nuostabus santykiai... o mane visi spaudzia kad jau pats laikas... ir
Tau gi TIK 28! Visa amžinybė prieš akis

Manau, kad daugumą spaudžia

Čia matyt toks mūsų mentalitetas, aš nežinau... Mane iš visų pusių spaudė, kad gyvenu susimetus, po to pradėjo spaust, kad va tau jau 30 , a kodėl negimdai, vaje vaje, tau būtinai reikia... viskas ok, tik kartais pavargsti kovoti, teisintis, ar ignoruoti. Na ir kas, kad būčiau paklususi bendrąjai nuomonei? Būčiau nutūpusi namie su aplinkinių, o ne mano lauktu vaiku ir galvojusi, kiek visko liko nenuveikta...
Dabar man 32, susiklostė tam tikros aplinkybės, kai supratau - metas. Pastojau iš 4 ciklo, tiksliau suspėjau du kartus

))(pirmas žirniukas pabėgo po kelių savaičių). Nėštumas kaip nėštumas, 4 mėnesius jaučiausi daržove, tai pagalvokit, kaip būtų buvę jeigu kūdikis būtų pradėtas tik dėl to kad jau reikia ???? Dabar pati nusprendžiau, žinojau, kas gali laukti, susitaikiau su visais negalavimais ir ramiai sau laukiu mažylės
O žinot, kas juokingiausia? Kad vis dažniau išgirstu patarimų nelaukti su antru vaiku

Ir vėl lauks kovų kupini metai, nes antro aš nenoriu...
Papildyta:
QUOTE(linele @ 2010 01 06, 15:48)
Genetinius tyrimus siūloma atlikti gimdyvėms virš 30m (jei jos pačios to nori),
Man net neužsiminė...