Labas, mamytes,
as naujoke . tikiuosi, priimsit i savo buri... skaitineju as cia jusu pasnekesius... mane irgi kamuoja dvejones... as dar nesilaukiu ir net nelabai planuoju... man 28eri, bet jau visi spaudzia: jau laikas jau laikas, paskui bus velu. visi:drauges, draugai, tevai ir pan. as lyg ir pagalvoju apie sema (bet todel kad "jau laikas"), bet vat dragauju su jaunesniu, o jam vaiku dar tikrai nesinori... viskas pas mus super. nuostabus santykiai... o mane visi spaudzia kad jau pats laikas... ir dabar kaip kvaisa, pati pradejau panikuot: ka daryt, o jei tikrai bus po to nelaikas... ir dabar pradejau svarstyt, metytis, dvejot, ka cia daryt: ar skirtis su jaunesniu ir ieskotis rimtesnio solidaus vyro, kuris noretu vaiku burio , nes 33 metu man gimdyt turbut nesisviecia... ar nekreipt demesio i kalbas ir toliau but laimingai... bet kaip matau, jus ci visos optimistiskai nusiteikusios ...zodziu ieskau patarimo ir paguodos
QUOTE(sirdelee @ 2009 05 07, 10:27)
Labas, mamytes,
as naujoke . tikiuosi, priimsit i savo buri... skaitineju as cia jusu pasnekesius... mane irgi kamuoja dvejones... as dar nesilaukiu ir net nelabai planuoju... man 28eri, bet jau visi spaudzia: jau laikas jau laikas, paskui bus velu. visi:drauges, draugai, tevai ir pan. as lyg ir pagalvoju apie sema (bet todel kad "jau laikas"), bet vat dragauju su jaunesniu, o jam vaiku dar tikrai nesinori... viskas pas mus super. nuostabus santykiai... o mane visi spaudzia kad jau pats laikas... ir dabar kaip kvaisa, pati pradejau panikuot: ka daryt, o jei tikrai bus po to nelaikas... ir dabar pradejau svarstyt, metytis, dvejot, ka cia daryt: ar skirtis su jaunesniu ir ieskotis rimtesnio solidaus vyro, kuris noretu vaiku burio , nes 33 metu man gimdyt turbut nesisviecia... ar nekreipt demesio i kalbas ir toliau but laimingai... bet kaip matau, jus ci visos optimistiskai nusiteikusios ...zodziu ieskau patarimo ir paguodos
Turiu tris drauges kurios gimde pirmus vaikucius virs 35 metu, ir visos laimingai pagimde saunias sveikas mergytes . Kaip sakoma vaikas pats pasirenka laika kada ateiti. Tad sekmes ir nesijaudink
Sveikos, as tuoj gimdysiu antraji, man 37. Pirmaji gimdziau 29riu. Nei tada, nei dabar neteko (aciu Dievui) girdeti nemaloniu pastabu del amziaus. Nors is tikruju manau, kad geriau vaikus gimdyti jaunesnei -- bet ne viska sioj srity gali pati susiplanuoti... As ilgai negalejau pastoti del skydliaukes ligu...Mano gydytoja (gera ir zinoma Vilniuje) apie jokius genetinius tyrimus man neuzsimine,- as ir nesidariau. O kam? Nezudyciau savo vaiko, koks apsigimes jis bebutu. O del amziaus -- kai gydytojai padusavau, kad labai dar mergaites noreciau (bus berniukai abu), bet kad jau amzius ne tas, tai ji tik peciais guzt ir sako: vienintele problema yra noras, kitu nematau:) Taip maloniai nuteike... Tikrai, laikai pasikeite dabar, socialiniu poziuriu, sakyciau, jokio spaudimo. O siaip tai, pasikartosiu, galeciau rinktis, buciau gimdziusi anksciau, kad kuo ilgiau buciau mama, nes tai geris:)
sveikutes,as taip pat laukiuosi pirmagimio.Mano drauges net po kelis turi,o as tik pirmojo laukiuosi.Gyvenimas taip susikloste,kad anksciau negalejau pastoti.Nemanau,kad del amziaus busiu blogesne mama.
Mano pirmasis mazutis pasauli ishvysti turetu jau greit... Nors man jau trisdesimt penkeri nei pries nestuma, nei nestumo metu, nei dabar, nei, tikiuosi, po gimdymo nesijauciau (o niekas ir nesuteike pagrindo) kazkokia pavelavusi... Tikiuosi kad ir pats procesas , praeis lengvai ir greitai...
QUOTE(sirdelee @ 2009 05 07, 10:27)
Labas, mamytes,
pirmą vaiką gimdžiau 32[dukra],antrąjį 34[sūnus].abudu sveiki ir gražūs Nepanikuok,įsileisk vaiką tada kai pati suprasi kad jo labai labai nori,o tų kurie sakys kad tuoj pat dabar,nes bus vėlu,neklausyk
QUOTE(dzeine01 @ 2009 06 01, 11:29)
pirmą vaiką gimdžiau 32[dukra],antrąjį 34[sūnus].abudu sveiki ir gražūs Nepanikuok,įsileisk vaiką tada kai pati suprasi kad jo labai labai nori,o tų kurie sakys kad tuoj pat dabar,nes bus vėlu,neklausyk
Pirma pasigimdziau 32, dabar su antru 36, ant dienu turim ""susimatyti"', jauciuosi puikiai ir visai subrendusi vaikams ir seimai, taip kad nepanikuok. Kaip pati nori taip ir daryk
Nors is esmes, tavo klausimas vercia susimastyti. Pati pagalvok, dabar tau 28 eri, gerai jei pastosi is karto o jei ne ir reikes dar kokius vaistukus gerti ar siaip neiseis kas nors ziurek ir 29 eri sueis. Isnesioti vaikeli reikia 9 men. ziurek ir 30 meteliu, ir laikas normalus ir amzius geras, juk noresi ir antro, vat antra jau koki 35 gerai. Aisku cia tik siaip pamastymui, kada iseis tada.
Gimdžiau beveik 30 (29), ir nestumas ir gimdymas buvo pasakiski Pagimdžiau sunuti be jokiu vaistu ir greitai.
Apie 3 metus gyvenom su vyru be vaiku, buvom laimingi dviese, o dabar dar laimingesni. Uztad viska pasiekem, ko norejom darbe ir buityje
Apie 3 metus gyvenom su vyru be vaiku, buvom laimingi dviese, o dabar dar laimingesni. Uztad viska pasiekem, ko norejom darbe ir buityje
Sveikutes
Man 30 suejo pavasari, o gimdyti rosiuosi rudeni....
...kas liecia sveikata, tai niekad jos stiprumu nepasizymejau, o dabar tai visai sugriuvau... tai tas negerai, tai anas...
...bet tikrai nemanau, kad tai viskas del mano amziaus... siaip manau ir astuoniolikmete gali sunkiai nesioti vaikuti....
O siap, vaikutis vystosi gerai, augam taip kaip reikia, o ir su vyru dziaugiames kiekviena laukimo minute...
Man 30 suejo pavasari, o gimdyti rosiuosi rudeni....
...kas liecia sveikata, tai niekad jos stiprumu nepasizymejau, o dabar tai visai sugriuvau... tai tas negerai, tai anas...
...bet tikrai nemanau, kad tai viskas del mano amziaus... siaip manau ir astuoniolikmete gali sunkiai nesioti vaikuti....
O siap, vaikutis vystosi gerai, augam taip kaip reikia, o ir su vyru dziaugiames kiekviena laukimo minute...
Pastojau 32, pagimdžiau 33. Sveikata nesiskundžiau nei per nėštumą, nei po jo. Nors gimdymas baigėsi neplanuotu Cp, nemanau, kad dėl amžiaus. Paaugs truputį mažius, bandysiu antrą. Manau, kad amžius nėra svarbus vaikams pradėti ir auginti.