Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunikio kostiumas

Maniškis buvo su šviesiu kostiumu, atrodė ne taip blizgiai taip nuotraukose, gamtoje labai dailiai žiūrėjosi.
Manau, kad vyrus ne aprengia, o jie patys renkasi ko nori, pagal savo skonį smile.gif

http://www.skelbiu.l....php?id=6276503 (nuotraukos)
Atsakyti
teisingai, MB kaip tik juodo nenorejo, bet musu pabroliai visi buvo su juodais kostiumais ir baltais marskineliais. cia buvo mano pageidavimas blush2.gif pasaka kaip graziai atrode wub.gif
Atsakyti
Maniskis pirmai dienai pasirinko klasikini tamsiai melyna Calvin Klein kostiuma ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 17, 16:17)
O mes galvojam apie plono lino kostiumą. smile.gif
Tik MB dar nėra apsisprendęs ar norėtų švarko, ar tik marškinių su kelnėm smile.gif

Va mes tokią pat mintį audžiam smile.gif
Manau maniškis rinksis lino marškinius ir kelnes. O kur ieškositės? Ar siūsis?
Atsakyti
QUOTE(Blondie* @ 2010 01 20, 09:34)
Va mes tokią pat mintį audžiam  smile.gif

taip taip mums irgi tai aktualu, laisvi marskinukai ir kelnes, gal kas turit kokiu pavyzdziu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie* @ 2010 01 20, 08:34)
Va mes tokią pat mintį audžiam  smile.gif

Aš buvau užsukus į 'Lino namus', ten tikrai visko yra. smile.gif Manau galima rast ir nusipirkti. Bet gryno lino nenorim, nes jis labai glamžosi. Norėtume su medvilne, kad būtų ir visai grynos baltos spalvos. MB turi vieną tokių. Paprastos baltos kelnės ir... tunika sakyčiau. Tokie laisvi marškiniai su viena saga prie kaklo ir šiek tiek pasiuvinėta rusvais siūlais, tai tikrai labai gražiai atrodo smile.gif
Jei nerastume tinkamo varianto pirkti, manau ieškotume medžiagos siūtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 20, 14:28)
Aš buvau užsukus į 'Lino namus', ten tikrai visko yra. smile.gif Manau galima rast ir nusipirkti.

Gaila, kad nėra jokios internetinės svetainės, bent pasižiūrėti pavyzdukų. Man labai aktualu. Nemanau, kad maniškis norėtų vilkėti sunkios medžiagos kostiumą per karščius smile.gif bet linas irgi sakyčiau nėra pigus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie* @ 2010 01 21, 13:23)
Gaila, kad nėra jokios internetinės svetainės, bent pasižiūrėti pavyzdukų. Man labai aktualu. Nemanau, kad maniškis norėtų vilkėti sunkios medžiagos kostiumą per karščius  smile.gif bet linas irgi sakyčiau nėra pigus  unsure.gif
Mes irgi bandėm ieškoti pavyzdžių internete, bet nesisekė smile.gif Deje.
Taip, linas nėra iš pigiųjų, bet su vilnos kostiumu karibuose doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Man tai labai gražu kai jaunojo kostiumai su šviesios spalvos liemene 4u.gif bet blogai kad vasara karšta o dar liemenė... blush2.gif manau jaunajam būtų truputį per karšta. g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(RedLady @ 2009 11 14, 21:27)
Kadangi as suknele jau issirinkau, tai galima ir apie Brangiausiojo kostiuma pagalvoti  ax.gif
Cia susirinkusios merginos viska randat, viska zinot  4u.gif  gal galite kokiu nuorodu ideti, kur galeciau paziopsoti i galimus variantus ir panasiai. Buciau labai dekinga  4u.gif

Pažiopsot vyriškų kostiumų manau galima čia vyriški kostiumai yra ir labai simpatiškų variantų ax.gif Tik nežinau kokios ten kainos, aš ten dar nebuvau užsukusi, bet jeigu rūbelis kokybiškas tai aišku ir kainuos. smile.gif
Čia visai simpatiškas:
user posted image
Atsakyti
aš buvau jiems parašiusi, sakė kostiumų kainos nuo 150 iki 600 lt.
Kostiumai tai tikrai gražūs, gaila, kad mes iš Kauno ... bet sakėm, jeigu Kaune nieko nerasim, tai važiuosim pažiūrėt tų kostiumų.
Atsakyti
O kaip Jums šis kostiumukas? ax.gif
Kažin kaip atrodytų realiai... ir manau ne visiems tinka tokia spalva...bet man visai nieko g.gif
http://public.fotki..../031.html#media

Mes dar neturim kostiumo doh.gif
Atsakyti