Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunikio kostiumas

user posted image

cia mano vyro kostiumas. anglisko kirpimo.
svarkas siuvinetas o kelnes vientisos.
Atsakyti
Taip, paprastas kostiumas irgi gera išeitis ir nepasakyčiau, kad blogiau atrodo. Man gal net ir gražiau tiesiog dailus gero kirpimo kostiumas negu koks ten super super puošnus.
Atsakyti
musu vestuves dar tik bus vasario 20d. bet jau maciau kaip mano karalaitis atrodys:) idedu foto, veida "nuemiau" nes nemegstu afisuotis:)
Atsakyti
mes su busimuoju vakar buvom pasimatuoti kostiumu parduotuveje tai labai ant jo graziai ziurisi pruputi zvilgantis pilkas kostiumas,bet sakem palauksim kol atves naujas kolekcijas
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2010 01 16, 13:52)
musu vestuves dar tik bus vasario 20d. bet jau maciau kaip mano karalaitis atrodys:) idedu foto, veida "nuemiau" nes nemegstu afisuotis:)

Jo gražiai atrodo bigsmile.gif
tik va minusas jau kaip ir kažkas kažkur minėjo,kad nuotraukuose blizgesys mirguliuoja ir vaizdas nelabai gaunasi koks, na nebent fotografas pasistengs tai nuslėpti.
Bet kostiumo spalva ir vaizdelis super atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ROMA'ntike @ 2010 01 17, 13:44)
Jo gražiai atrodo bigsmile.gif 
tik va minusas jau kaip ir kažkas kažkur minėjo,kad nuotraukuose blizgesys mirguliuoja ir vaizdas nelabai gaunasi koks, na nebent fotografas pasistengs tai nuslėpti.
Bet kostiumo spalva ir vaizdelis super atrodo thumbup.gif

Mačiau foto su tokiais blizgiais kostiumais. Tai vienose tikrai negražiai atrodo, o kitose labai gražiai mastau.gif
Manau ir nuo blizgėjimo ir nuo fotografo profesionalumo priklauso.
Atsakyti
Na faktas tas, kad blizgius sunkiau forografuoti. Aš vien dėl to tokio nesirinkčiau. Na bet kiekvienam savo:)
Atsakyti
O mes galvojam apie plono lino kostiumą. smile.gif
Tik MB dar nėra apsisprendęs ar norėtų švarko, ar tik marškinių su kelnėm smile.gif
Atsakyti
4u.gif grazu yra lino drabuziai mes galvojam gal antra vestuviu idena rinktis drabuzelius is lino wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kadangi mes vestuves planuojamės kurorte, tai reikia, kad nebūtų su jais karšta. Manau, kad su kostiumu būtų tikrai ne kas, stovėt ir prakaituot. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 17, 14:13)
Mačiau foto su tokiais blizgiais kostiumais. Tai vienose tikrai negražiai atrodo, o kitose labai gražiai mastau.gif
Manau ir nuo blizgėjimo ir nuo fotografo profesionalumo priklauso.

tai kad nera tas kostiumas blizgantis, nesuprantu kodel tokia foto gavosi, cia tikriausia fotoaparatas bus nesureguliuotas kaip visada, siaip kostiumo medziaga tikrai nera blizgi, nes as tokios nenorejau, ir labai graziai atrodo. be to fotografas bus su geru fotoaparatu, tai manau tokio nesusipratimo kaip su sita nuotrauka nebus:)
Atsakyti
Man grazu - klasika.

Vyras per vestuves buvo juodu klasikiniu kotiumu, baltais marskiniais ir balta puosnia kaklaskare. Kai vyrus aprengia baltais kostiumais-smniskai man labai nepatinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irinka1983: 19 sausio 2010 - 07:21