Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunikio kostiumas

Mes kostiumą pirkome Vilniuje, PC "Europa" Suit Supply parduotuvėje. Kadangi vyras aukštas ir kūdas tai reikėjo liemenuoto prailgintomis rankovėmis, prieš tai kitose parduotuvėse nieko nepasiūlė. Sumokėjome gerokai virš 1000 Lt, bet kaip sakau gera investicija bigsmile.gif Kur reikia dar atlenkė, pamažino, žodžiu kostiumo kokybė ir aptarnavimas bei darbuotojų kompetencija verti kainos mirksiukas.gif
Atsakyti
mano brangiausiajam nepatinka kostiumai schmoll.gif tai pas mus cia didelis klausimas gavosi ka rengsis biggrin.gif buvom apsistoje prie lininio kostiumo (toks sako dar dar biggrin.gif ) o vat labiausiai abiems patiko sis variantas http://www.viktorijo...mene/#more-2865
niekada nesu maciusi pirkti liemenes tokias.. gal kas is jusu zino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Atene- @ 2009 11 13, 09:59)
niekas nezino?  ax.gif

Manau, kad tokia liemene galima labai lengvai pasisiuti, jei nerandate tinkamos, o be to, psisiderinsit, kokia norit medziaga. Siaip turetu buti kostiumu parduotuvese, nes buna 3 daliu kostiumai.
Dar siaip galima vyrisku rubu parduotuvese pasiziurinet, nes buvo madoj tokios liemenes su dzinsais ar paprastom kelnem, tai gal turi dar asortimente.

P.S. Negaliu susilaikyti nepasibaisejus to blizgancio kostiumo nuotrauka, ideta kostiumu pardavejo keleta puslapiu atgal. Tikrai tokie kostiumai ne madoj, nebent turguj doh.gif
Atsakyti
O aš stebiuosi, kad vyras nemėgsta kostiumų. blink.gif g.gif Visai visai jokio, jokia proga? blink.gif Na, kai darbas nereikalauja, tai visai suprantama, kad ir nenešioja. Tačiau kad visai nenorėtų, nepatiktų. Žinokit, nesumeliuosiu pasakydama, kad pirmą kartą tai girdžiu smile.gif
Atsakyti
vadinas manasis toks doh.gif na jis neformalas.. gal del to taip.. bet jei reiketu tai ir detus.. niekur nedingtu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Atene- @ 2009 11 13, 15:21)
vadinas manasis toks  doh.gif  na jis neformalas.. gal del to taip.. bet jei reiketu tai ir detus.. niekur nedingtu  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nepykit, kad juokiuosi, ne iš jūsų, o pati iš savęs. Kažkaip apie tai net nepagalvojau. O juk tai visai normalu (neformalams) bigsmile.gif
Šiame forume buvo dėtos foto su megzta suknele, ten vyras buvo irgi prie tų (neformalų), buvo su ilgais plaukais, odine striuke, kerzais. biggrin.gif Man atrodė gražiai. Matosi, kad žmogus jaučiasi savam stiliuje, jam puiku thumbup.gif O ne kaip su skolintais ir nesavais. mirksiukas.gif
Atsakyti
na va suprato mane thumbup.gif
jis yra tranzeris ir rengiasi spalvotai kur kapisonai kaip pas nykstukus 4u.gif
o kaip jums liemene? kazkaip LT nemaciau, kad vietoj svarko liemene detus.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Atene- @ 2009 11 13, 15:36)
na va suprato mane  thumbup.gif
jis yra tranzeris ir rengiasi spalvotai kur kapisonai kaip pas nykstukus  4u.gif
o kaip jums liemene? kazkaip LT nemaciau, kad vietoj svarko liemene detus..  ax.gif

g.gif Esu mačiusi trijų dalių kostiumus (kelnės, liemenė ir švarkas). Man labai gražu tik kelnės, marškiniai ir liemenė thumbup.gif wub.gif Aš manau, kad kostiumų parduotuvėse tikrai jų bus. Reikia tik klausti. smile.gif
O tai, kad Lietuvoje nematėt, nieko tokio. Lietuvoje aš daug ko dar nemačiau, ką kitose šalyse jau seniai žmonės turi, nešioja, vartoje. mirksiukas.gif (Tam atskira tema) Man lietuviai per daug koncervatyvūs, kad taip eksperimentuotų. smile.gif
O man būtų labai gražu, aš UŽ wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 13 lapkričio 2009 - 15:43
QUOTE(-Atene- @ 2009 11 13, 13:36)
o kaip jums liemene? kazkaip LT nemaciau, kad vietoj svarko liemene detus..  ax.gif

Man labai grazu wub.gif
Tik reikia nutaikyt tinkama, kad neatrodytu kaip padavejas.
Atsakyti
Kadangi as suknele jau issirinkau, tai galima ir apie Brangiausiojo kostiuma pagalvoti ax.gif
Cia susirinkusios merginos viska randat, viska zinot 4u.gif gal galite kokiu nuorodu ideti, kur galeciau paziopsoti i galimus variantus ir panasiai. Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2009 11 13, 13:54)
Manau, kad tokia liemene galima labai lengvai pasisiuti, jei nerandate tinkamos, o be to, psisiderinsit, kokia norit medziaga. Siaip turetu buti kostiumu parduotuvese, nes buna 3 daliu kostiumai.
Dar siaip galima vyrisku rubu parduotuvese pasiziurinet, nes buvo madoj tokios liemenes su dzinsais ar paprastom kelnem, tai gal turi dar asortimente.

P.S. Negaliu susilaikyti nepasibaisejus to blizgancio kostiumo nuotrauka, ideta kostiumu pardavejo keleta puslapiu atgal. Tikrai tokie kostiumai ne madoj, nebent turguj  doh.gif

pasidomėk vestuviniu kostiumu mada, tada izeidinek.
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2009 11 11, 21:57)
Mes kostiumą pirkome Vilniuje, PC "Europa" Suit Supply parduotuvėje. Kadangi vyras aukštas ir kūdas tai reikėjo liemenuoto prailgintomis rankovėmis, prieš tai kitose parduotuvėse nieko nepasiūlė. Sumokėjome gerokai virš 1000 Lt, bet kaip sakau gera investicija  bigsmile.gif Kur reikia dar atlenkė, pamažino, žodžiu kostiumo kokybė ir aptarnavimas bei darbuotojų kompetencija verti kainos  mirksiukas.gif

Aš irgi 100 proc. pasisakyčiau už Suit Supply - vyrui, kuris nori idelaiai tinkančio daikto sunku rasti ką geriau ir pasiūlyti. Maniškiui ten pirkome marškinius, tai pritaikė, pasiaurino, tai mmmm, kaip atrodėsmile.gif Galop ir kostiumą ten nunešėme siaurinti ir tvarkyti, nors prieįš tai jį buvom Baltman išrinkęsmile.gif Aš tai Suit Supply duočiau 10 su pliusu ir nieko daugiau neieškočiau
Papildyta:
Beje, dėl liemenės. Šiaip sakoma, kad ji labiau tinka kiek vyresniems jaunikiams ir aš tai nuomonei visai pritariu. Vieni marškiniai man atrodo stilingiau, nerūpestingiau, jaunatviškiau ir ne taip įpareigojančiai:)
Atsakyti