Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunikio kostiumas

mes jau su kostiumu 4u.gif

buciau zinojusi, buciau tikrai nelakscius po visa Vilniu ir neieskojusi schmoll.gif kaip jau sakiau - MB ne manekenas, parduotuvese su dydziais badas, o be to kiekvienos parduotuves ir pasiuvimas skiriasi, todel arba kostiumas kaip maisas, arba per siauras, o sekantis dydis per didelis, per ilgas ir t.t.
siulet nueiti i SUIT, o as kvaisa pagalvojau, kad jau buvau, nes buvome uzsuke i sunset. tai si sestadieni susiradom SUIT parduotuve Europoje thumbup.gif kas patiko. platus pasirinkimas spalvu ir medziagu, ivairiausi dydziai, kelnes keiciamos i kita dydi nepriklausomai nuo to koki imi svarko dydi ir zinoma konsultantu zinios sioje srityje thumbup.gif vos tik issirinkome kurio noretumem, susmaigste adatelemis ka reikia pataisyti - kupra nuimti, atleisti per nugara, kad skeltukai nesiskestu. parinko kelnes, sutvarke, kad nereiketu stoveti oro ikvepus ir, kad nugaroje kelnes nekabetu. parinko baltinius, o ju ten visa galybe doh.gif isrinkom kaklaraisti, kuriu taip pat visa siena r kiekvieno atspalvio gal po 10 jei ne daugiau rolleyes.gif ir galiausiai dirza, beje man cia naujiena buvo - sumokejom kaip uz kitus, o sito saktis persisuka ir is vienos puses jis rudas, o is kitos juodas... kitaip sakant du dirzai viename thumbup.gif
tuomet papietavome kavineje ir sulaukeme skambucio, kad viskas sutvarkyta ir galime pasiimti drinks_cheers.gif

vieni privalumai ten... pasirinkimas, darbuotoju kompetencija, vietine siuveja ir kainos beje visai nesikandzioja 4u.gif

vat tokios musu naujienos is kostiumu pasaulio bigsmile.gif
Atsakyti
BonyEx thumbup.gif
Džiugu, kad jums pagaliau pasisekė. Kaip jau sakiau, ten tikrai pasirinkimas didžiulis. thumbup.gif Taip sakant, jums jau vienu rūpesčiu mažiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 09 27, 12:12)
BonyEx thumbup.gif
Džiugu, kad jums pagaliau pasisekė. Kaip jau sakiau, ten tikrai pasirinkimas didžiulis. thumbup.gif Taip sakant, jums jau vienu rūpesčiu mažiau. mirksiukas.gif

kaip sakant rupesciu daugiau jokiu bigsmile.gif ir viskas per dvi savaites ax.gif vakar su MB dar pakalbejome, kad pilnai galejome si savaitgali tuoktis lotuliukas.gif

o ieskantiems kostiumu... nueikit ten ir isitikinkit drinks_cheers.gif man tas all in one ziauriai patinka, jokiu rupesciu 4u.gif
Atsakyti
Paziurekit, man labai patiko JAUNIKIS SU LIEMENE ax.gif
Atsakyti
nezinau gal jau rasete, bet mb kiek kostiumu yra pirkes tai kokybiskiausi yra europos virsutiniame aukste, gaila pavadinimo nepamenu. Ir kas labai gerai, kad ten gali eti isvis nieko apie kostiumus nesuprasdamas moteris tokia dirba kiekviena siule apziuri pataiso pagal zmogu ir svarka ir kelnes, pas ja tokia akis, kad parodo pamatai kas ne taip guli bet pats niekaip neiziuresi. Na kaina ten kostiumu man rodos nuo 1000lt dar uz pataisyma ima, bet guli idealiai paskui
tik va nezinau ar pas juos butent sventiniu tokiu yra
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 10 24, 10:30)
nezinau gal jau rasete, bet mb kiek kostiumu yra pirkes tai kokybiskiausi yra europos virsutiniame aukste, gaila pavadinimo nepamenu. Ir kas labai gerai, kad ten gali eti isvis nieko apie kostiumus nesuprasdamas moteris tokia dirba kiekviena siule apziuri pataiso pagal zmogu ir svarka ir kelnes, pas ja tokia akis, kad parodo pamatai kas ne taip guli bet pats niekaip neiziuresi. Na kaina ten kostiumu man rodos nuo 1000lt dar uz pataisyma ima, bet guli idealiai paskui
tik va nezinau ar pas juos butent sventiniu tokiu yra

Čia yra SuitSuply
Ten kur BonyEx rado savo jaunajam mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal suteiksit informacija kokios mazdaug kainos toje parduotuveje? ax.gif Mes ne is Vilniaus, tai butu idomu ar verta vaziuoti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, kadangi mano vestuves jau praejo, noreciau Jums pasiulyti VISATEX siuvykla Visagine. Sioje siuvykloje yra vyrisku kostiumu parduotuve, kurioje tikrai didelis pasirinkimas tiek svarku, tiek kelniu, tiek liemeniu. MB ten pirkom kostiuma vestuvems ir kelnes antrai vestuviu dienai. Kainos tikrai nesikandzioja. O del kokybes - si siuvykla siuna uzsienio rinkai, taigi kokybe tikrai gera.
Atsakyti
QUOTE(ritat29 @ 2009 10 25, 12:39)
Sveikos merginos, kadangi mano vestuves jau praejo, noreciau Jums pasiulyti VISATEX siuvykla Visagine. Sioje siuvykloje yra vyrisku kostiumu parduotuve, kurioje tikrai didelis pasirinkimas tiek svarku, tiek kelniu, tiek liemeniu. MB ten pirkom kostiuma vestuvems ir kelnes antrai vestuviu dienai. Kainos tikrai nesikandzioja. O del kokybes - si siuvykla siuna uzsienio rinkai, taigi kokybe tikrai gera.

Smagu, kad tokių dalykų yra mažesniuose miesteliuose. thumbup.gif
Kas yra iš Visagino ar kur arčiau, puikus dalykas thumbup.gif

O kas iš toliau, tai sąnaudos važiuojant + kaina = tas pats didesnio miesto parduotuvėje.
Atsakyti
O kas iš toliau, tai sąnaudos važiuojant + kaina = tas pats didesnio miesto parduotuvėje.

Sutinku, bet manau viską galima apskaičiuoti. Mes pirkome s.Oliver kostiumą ir kelnes kaina 388 Lt už viską. Manau didesnio miesto parduotuveje už tokią kainą galima nusipirkti tik geros kokybės kelnes.
Pati nesu iš Visagino, su MB vaziavome nemažą atstumą, bet manau verta.
Atsakyti
Bet jei nerasim tinkamo kostiumo ir dydzio, tai mums nuo kauno tai nezinau ar verta butu ten vaziuoti 4u.gif MB mano labai jau lieknas ir ugis 185, kazin kaip jam cia rast tinkama kostiuma, jei tiktu svarko plotis, tai rankoves trumpos, tas pats su kelnem doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2009 10 25, 01:16)
O gal suteiksit informacija kokios mazdaug kainos toje parduotuveje?  ax.gif  Mes ne is Vilniaus, tai butu idomu ar verta vaziuoti  4u.gif

prasom 4u.gif

kostiumas, baltinukai, kaklaraistis = 1500

bet baltinukai nebuvo pigiausi, rinkomes patinkancius.
ir kostiuma buvo galima nupirkti per pus pigiau, bet pasirinkome "prabangesni", su silku ax.gif
Atsakyti