Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunikio kostiumas

QUOTE(Lafesta @ 2010 12 29, 18:18)
sveikos,

Kokios spalvos siulytumet vyrui rinktis kostiuma ir kaklaraiksti jei suknele sampanine?

Busiu dekinga uz ats.

kadangi mano situacija tokia pat tai mes jau turime tamsu kostiuma ir sampanines spalvos kaklaraisti bei liemene,viskas atrpusavi graziai dera manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2010 12 30, 02:17)
kadangi mano situacija tokia pat tai mes jau turime tamsu kostiuma ir sampanines spalvos kaklaraisti bei liemene,viskas atrpusavi graziai dera manau g.gif

sutinku, geras derinys drinks_cheers.gif
Nes kai kurie ir vyrui renkasi sampano spalvos kostiuma, man negrazu, susilieja viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2010 12 29, 19:17)

O marskiniai tuomet kokios spalvos? 4u.gif
Atsakyti
Mane taip pat domintų kur galima nusipirkti kokybišką kostiumą Kaune?
Atsakyti
noreciau ir as patarti kur isigyti kokybiska kostiuma 4u.gif Mes MB pirkom Pierre Cardin, 100 proc vilnos, labai kokybiskas kostiumas, pasiuvimas ir siaip MB sunkiai sekasi tilpti i standartinius kostiumus, o vat vokieciu ir prancuzu gamybos - super drinks_cheers.gif zinoma, vilnonis kostiumas ne kasdienai, nes labai nusiblizgina alkunes, uzpakaliukas, o del glamzymosi - truputeli glamzosi, bet taip saikingai drinks_cheers.gif Velgi, vilna vilnai nelygi 4u.gif

beja, dar galima isigyti tikrai kokybisku kostiumu Siut Supply drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 14 birželio 2011 - 16:45
Gal kurnors esate maciusios vyrisku baltu lininiu kostiumu?
Atsakyti
MV rinkosi kostiuma. Kokybiska, su vilna, kuri gales deveti ir ateityje. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 10 liepos 2011 - 22:36
Sveikos, kiek preliminariai kainuoja vyrisko kostiumo siuvimas? Gal esat siuvesi kas nors?
Atsakyti
Sveikos merginos!!! mane taip pat domintu kostiumo siuvimas, gal zinot koki meistra klaipedoje??? help 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Mes bandom ieškot tokio kostiumo user posted image
Tikiuosi pasiseks, jei ne bandysim pirkt tamsiai mėlyna kostiumą ir derinti marškinius tamsiai rožinės spalvos (fucsia). Jaunikis bus su sporbačiais tongue.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal dėl kostiumo pasiuvimui Vilniuje kas nors turi rekomendacijų ? (kaina, vieta)
Ačiū iš anksto

Atsakyti
QUOTE(ViduxKLP @ 2012 01 08, 11:31)
Tikiuosi pasiseks, jei ne bandysim pirkt tamsiai mėlyna kostiumą ir derinti marškinius tamsiai rožinės spalvos (fucsia). Jaunikis bus su sporbačiais  tongue.gif

Na ką... kostiumą nusipirkom tamsiai mėlyną su auksinėm sagom... Kai pradėjom eit į parduotuves, iškart supratau, kad su MB ūgiu ir mūsų skirta suma neįmanoma nieko panašaus rasti .
Atsakyti