[quote=Magreco,2010 01 10, 15:25]
Supratau
Man irgi įdomu kas ten per stebuklas

Kažkada pagalvojau, kad man CP, tai teks pragulėti vos ne savaitę, tai jei imčiau tokią palatą tai gautūsi suma kaip prabangiam viešbutyje

Gal kuri esate ten buvus ar foto turit? Aš mačiau vieną jų puslapyje, bet norisi daugiau
Papildyta:
Nors as gulejau nemokamoje palatoje (visos mokamos buvo uzimtos), bet buvau jas apziurejus anksciau. Manau 100 lt moket tikrai verta nes WC ir dusas vietoje, taip pat yra TV, saldytuvas, mikrobange, grazi kusete teveliui miegot. Nors jei zadi buti su vyru, tai ir nemokamos visai nieko. Vienintelis nemokamos trukumas tas, kad jei guli viena ir nori nueit i WC reikia leliuka viena palikt (o tada leki kaip akis isdegus

).
Musu palatoje nebuvo labai silta, gydytojai uzeidavo ir vis klausdavo kodel taip vesu, bet kadangi ir namuose pas mus nera karsta, tai grudinome ir savo leliu.
Kas liecia priemimo telefona, tai tikrai neverta skambint, kad atvaziuojat

kai as atvaziavau lauke 5 gimdyves, tad priemime pasake, kad pirmiausia eis tos kur jau gimdo, o kitos gali vaziuot pora valandu pasivazinet (bet cia buvo pries Kaledas per pati antpludi).
Dar del "susitarimo". Nesutinku, kad pacios mamos gydytojus islepino. Kai as mokejau, tai to neivardinau kaip kysio, tiesiog zinau kiek jie uzdirba, ir manau pagal savo atliekama darba tai tikrai nedaug..
Del epiduro, tai ji padaro visom, nebent nespetu... Man gimdant buvo visos gimdyklos pilnos, plius keli gimdymai baigesi cezariu, tad anesteziologe pirmiausia ejo pas tas, kurios jau isanksto taresi... O neoficialiai moketis tikrai pigiau, 50 Lt rinkinys epiduro ir 150 Lt uz procedura.
Man asmeniskai liko patys geriausi ispudziai, sekanti karta gimdysiu tikrai tik II-oje.
p.s. kas sako, kad aplinka nesvarbu, atvaziuokit i Antakalnio klinikas Vilniuje, pakeisite savo nuomone... Mano manymu grazi aplinka pagerina nuotaika

[url=http://www.supermama.lt][img]