Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

bet dokumentuose galų gale yra pavardės 4u.gif bet jau aš iki šiol turiu vaiko kortelę su svoriu, ūgiu, data ir ginekologės bei akušerės pavardėmis 4u.gif ir aplamai,pačio gimdymo metu gi net ne tai svarbiausia. kita vertus, nejaugi tikrai tiek problemų sukelia papildomai pasiimti chalatą g.gif
[/quote]
g.gif o man dave tik lapuka toki,kur vaiku daktare pasiime.ten viskas buvo surasyta apie gimdyma ir t.t.reikejo gal atsisviest g.gif nu neesme dabar 4u.gif

Atsakyti
[quote=ievvuuze,2010 01 09, 20:39]
bet dokumentuose galų gale yra pavardės 4u.gif bet jau aš iki šiol turiu vaiko kortelę su svoriu, ūgiu, data ir ginekologės bei akušerės pavardėmis 4u.gif ir aplamai,pačio gimdymo metu gi net ne tai svarbiausia. kita vertus, nejaugi tikrai tiek problemų sukelia papildomai pasiimti chalatą g.gif
[/quote]
g.gif o man dave tik lapuka toki,kur vaiku daktare pasiime.ten viskas buvo surasyta apie gimdyma ir t.t.reikejo gal atsisviest g.gif nu neesme dabar 4u.gif
[/quote]
nu man ir lapuka ta is nesciosios korteles 9 biet kiek atsimena ant to lapuko buvo tik palatos gyd, o kur dave ta lapuka kur metrikus pasidaryt tai buvo priemusio gimdyma gydytojas ir akuseres pavarde)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 9kristina: 09 sausio 2010 - 20:22
Na as irgi galiu pasakyt,kad pries du metus gimdziau II lig.,nesitarus,tai viskas buvo super,aisku tada taip neatrode,nes skausmas aptemdo prota biggrin.gif Gimdziau prie akuseres Linos,aciu jai labai,o vat gyditojo net neatsimenu,tik zinau kad buvo jaunas vyras aukstas su akiniais,bet jo beveik nebuvo visa darba atliko akusere aciu dievuj nes ji atsimenu kaip labai nemalonu zmogu,tokiu balsu pasake kad per 20metu visos pas ji pagimde ir as pagimdysiu,o gimdziau 4300kg milzinuke doh.gif Tai va,jau greit vel ten vaziuosiu ir nesitarus,bet tikiuosi viskas bus ok ax.gif Tiesa viena nakti teko praleisti gimdykloj nes nebuvo palatu,bet ten ir gerai buvo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(9kristina @ 2010 01 09, 00:16)
as gimdziau spalio 23d, 2009m ir man atnese ir naktiius ir chalata, ir maciau kitos taip pat vaiksciojo su ligonines chalatais smile.gif  nezinau kaip tau nedave, o tarp musu tik savaite skiresi... gal nebuvo iskalbti, biggrin.gif arba akusere nekokia pasitaike, mano net vyrui chalata atnese... tai kur jau tuos chalatus susikis tai tada ir naktinuku neduodu, juk juos ir reikia skalbt.

18d. chalato nedave biggrin.gif

QUOTE(VaiPė @ 2010 01 09, 00:45)
Man tai viskas super buvo šioj ligoninėj biggrin.gif  Labiausiai maistas nepatiko (kadangi aš gan išranki blush2.gif ) ir viena motera kur maistą išnešioja biggrin.gif Taip sakant,kuom žemesnės pareigos,tuom didesnis viršininkas biggrin.gif  Gaila,jog nežinojau,kad reik paprašyt,jog keistų patalynę. Šį kart žinosiu,kad reik prašyt biggrin.gif
Kas šiaip įdomiausia,tai aš pagimdžiau penktadienį,o per visą savaitgalį joks vizituojantis gydytojas nebuvo net užsukęs biggrin.gif Savo palatos gydytoją pamačiau tik tada,kai išrašinėjo namo biggrin.gif

As abu kartus rinkausi sia ligonine ir nenusivyliau thumbup.gif
Maistas normalus, aisku MB atvezdavo ir kito, nes neuztekdavo blush2.gif
Pas mus per diena minimum 2 kartus daktaras uzeidavo, ir savaitgali ax.gif

QUOTE(Ausra1976 @ 2010 01 09, 00:45)
Na akusere tai is didziosios raides buvo prie taves,apie ja nieko blogo negalima pasakyt manau,o zila y kuoduka susukti plaukai tai to skyriaus vedeja unsure.gif man teko ant jos uzsiraut kai reikejo popieriukus susitvarkyt doh.gif daug kas ja ten skundesi doh.gif

Pirma karta israsinejo mane skyriaus vedeja, ir antra karta teko su ja susidurti, akuseres truputi pridirbe buvo, bet kad ji gan trumpais plaukais, kuodas neiseitu g.gif

QUOTE(Inga N @ 2010 01 09, 12:26)
Oho, negi ten taip salta, kad sitaip ta leliuka reik apkutot? Dar ir kombinezoniuka ar kostiumeli??? Net nepagalvociau....

Mes tik su bodziuku, vilnoninemis kojinytemis ir sliauztukais. Netgi naujagimiu seseles sake kepurytes nedeti. Bei visada salia pleduka turejom, kai tik uzmigdavo - uzklodavom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 01 09, 12:06)
Na tai tegul mano posto neskaito  biggrin.gif ir neklauso,jus geriau zinot mano abu vasarinukai 4u.gif

Na ka jus, svarbiausia yra geri norai ir netingejimas patarti smile.gif
Svarbiausiai, kad issiaiskinom, jog nesalta ten. Kudikiams reik daugiau silumos lyg ir, bet jei apie 25, tai tikrai sociai. As jau pati, kaip silumos megeja, emiau jaudintis, kad nesusalciau smile.gif Mano pirmoji gimus vasara ir man atrode neitiketina, kad turi gulet su vilnonem kojinytem, ten kazkas del kraujotakos. O ir rankytes visada vesios budavo.
O del patalynes, taigi pacios suprantat, ateina moteriske tvarkyt ir dar jos keiciasi matyt, palatu tai daug, negi ten prisiminsi ir klausinesi kiekvienos. Bet man rodos, jei gerai pamenu, kai as gulejau su pirmaja, man pasake tvarkytoja, kad jei noresit naktiniu ar patalynes naujos, kreipkites i mane.
Del tu chalatu (duos ar neduos) ir gydytoju pavardziu (prisimena, neprisimena)- nepykit, mamos, man atrodo, kad cia mes visos, kurios snekam, esam arba pries pat gimdyma arba neseniai po jo ir visos truputi paciuoze nuo itampos ar dar nuo kazko smile.gif

Beje, skaitau ir negaliu patiket, kad paskutiniu metu visur toks atpludis gimdyviu, kad net palatu nebeuztenka smile.gif Ar ir dabar taip yra? Cia sakau, gal tuo momentu padaugejo, kai Mazyli uzdare?

Atsakyti
manau visai nesvarbus tie remontai, patalynes ir halatai, svarbiausia yra tai kas visu musu yra sirdyse, poziuris i kita, nesu islepinta nereikia man jokiu glostymu ir caskinimu, o tik elementarios pagarbos ir supratimo, o dauguma daktaru nuzmogejimas ryskiai matomas ir nera cia ko slepti, bet mes patys juos sugadinome, su pakisomis, linkiu visoms sekmes, geru daktareliu, lengvo gimdymo,..
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2010 01 08, 16:32)
O tu nebuvai paskaitėlėse? Nes ten aprodo viską smile.gif Aš dar tik planuoju eiti

nebuvau.. o jos mokamos?

p.s noriu paklausti neseniai gimdziusiu nesusitarus II lig. : Ar galima apziureti gimdykla, palatas ir paklaust kazko ka reikia veztis gimdant, jei nesitari pas joki gyd. gimdyt? Kiek paru laiko po gimdymo?
Atsakyti
wink.gifp+2010 01 10, 13:12-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2010 01 10, 13:12)
nebuvau.. o jos mokamos?

p.s noriu paklausti neseniai gimdziusiu nesusitarus II lig. :  Ar galima apziureti gimdykla, palatas ir paklaust kazko ka reikia veztis gimdant, jei nesitari pas joki gyd.  gimdyt? Kiek paru laiko po gimdymo?

Nemokamos, per jas ir aprodo gimdyklas ir palatas
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2010 01 10, 12:37)
Nemokamos, per jas ir aprodo gimdyklas ir palatas

o kaip suzinot kada vyksta? ar gauti kokios info ?
Atsakyti
QUOTE(Inga N @ 2010 01 10, 11:59)
Beje, skaitau ir negaliu patiket, kad paskutiniu metu visur toks atpludis gimdyviu, kad net palatu nebeuztenka smile.gif Ar ir dabar taip yra? Cia sakau, gal tuo momentu padaugejo, kai Mazyli uzdare?

Dėl šilumos tai nežinau ar tikrai tie 25 laipsniai ten yra... Vakar buvau vienoje iš gimdyklų paguldyta lėliuko širdies tonus užrašinėjo, tai žinokit vėsoka buvo... Nu aišku tikrai nešalta ten, bet galiu palyginti su mūsų namų temperatūra. Pas mus tikrai namie 23 laipsniai, tai tikrai šilčiau nei ten...

Bent vakar kai buvau, tai buvo viena gimdyvė ir sakė dvi dar atvažinėjo. Sakė, kad daug gimdyvių, bet susitvarko, viskas gerai. Palatose po vieną guli, viskas normaliai.

QUOTE(saulele xs @ 2010 01 10, 13:08)
manau visai nesvarbus tie remontai, patalynes ir halatai, svarbiausia yra tai kas visu musu yra sirdyse, poziuris i kita, nesu islepinta nereikia man jokiu glostymu ir caskinimu, o tik elementarios pagarbos ir supratimo, o dauguma daktaru nuzmogejimas ryskiai matomas ir nera cia ko slepti, bet mes patys juos sugadinome, su pakisomis, linkiu visoms sekmes, geru daktareliu, lengvo gimdymo,..

Pritariu drinks_cheers.gif

wink.gifp+2010 01 10, 13:12-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2010 01 10, 13:12)
nebuvau.. o jos mokamos?

p.s noriu paklausti neseniai gimdziusiu nesusitarus II lig. :  Ar galima apziureti gimdykla, palatas ir paklaust kazko ka reikia veztis gimdant, jei nesitari pas joki gyd.  gimdyt? Kiek paru laiko po gimdymo?

Nemokami tie kursai, bet mano nuomone jie visiškai bereikšmiai.... Manau daugiau sužinosi internete pasikuitus ar iš draugių lotuliukas.gif
Nu gal pliusas, kad palatas aprodo.
Tiesa, vakar kai man seselė uždėjo tuos aparatus kad širdelę paklausyti, paklausė gal noriu pamatyti palatas ir gimdyklas. Tad po to mus s vyru ir pavedžiojo. Super akušerė. Linutė regis jos vardas.
Papildyta:
wink.gifp+2010 01 10, 14:44-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2010 01 10, 14:44)
o kaip suzinot kada vyksta? ar gauti kokios info ?

Kursai vyksta kiekvieną ketvirtadienį 12 val. II aukšte mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiesa, vakar kai man seselė uždėjo tuos aparatus kad širdelę paklausyti, paklausė gal noriu pamatyti palatas ir gimdyklas. Tad po to mus s vyru ir pavedžiojo. Super akušerė. Linutė regis jos vardas.
Papildyta:
Kursai vyksta kiekvieną ketvirtadienį 12 val. II aukšte mirksiukas.gif
[/quote]

Man reikia tik palats pamatyt ir gimdykla.. nes kursus as jau atlankius.. ax.gif nors realiai tai dzin man tos palatos, vistiek ten gimdysiu.. bet va noriu nesitarti ir galvoju , kad tik nebutu taip, kad atvaziuosiu ir nepriims, kad nebus vietu ar kas panasaus.. nes kolkas esu deklaravusi gyvenamaja vieta kaune, bet iki gimdymo greiciausiai prisiregistruosiu kedainiuose.. ir labai bijau, kad nepriims, ka manot mergaites?

arba pvz gal yra koks priimamojo nr, kuriuo galima butu paskambint vaziuojant gimdyt? pranest wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbuliuke ;)p: 10 sausio 2010 - 13:58
Siaiap tai jei salta gimdykloje, pajungia sildytuva .
Atsakyti