Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

Nesupykit už mano pastebėjimą, tačiau keistokai skamba, kai atsimena chalatus, naktinius, ir visus kitus ne tokius reikšmingus dalykus, o va daktarės ar akušerės pavardžių ne g.gif doh.gif Bet kiekvienai moteriai savi prioritetai 4u.gif
Atsakyti
As liksiu visada dekinga vyr. akuserei Ilonai.
Atsakyti
QUOTE(saulele xs @ 2010 01 08, 21:54)
atvaziavau 3 nakties, vandenys nubege buvo, epiduro iskart nedare tipo paziuresim kaip seksis, o po 4 val. pareiske, kad 100 moteru atiduotu viska, kad mano vietoje galetu pabuti, mazdaug kentek, visos pagimdo ir tu nenumirsi,  verysad.gif prasikankinau virs 20 val. tarpais nepamenu, atsimenu atnese nospos po to kai jau protas aptemo, kuria po minutes isvemiau, zodziu i vaika paziuret net nenorejau, graudu dabar daros prisiminus,  si karta busiu gudresne, ....

Na, jus turbut labai nedrasi buvot, gal labai jauna, o gydytoja, matyt, bjauri pasitaike. Cia yra jusu teise rinktis epidurini nuskausminima. As tikrai buciau nenusileidus. Neduok Dieve ant tokios uzsirauti. Bet akusere Lina tikrai super, gimdziau as pas ja, nors tariausi is anksto su daktaru, bet daktaro indelis ir psichologinis palaikymas nesulyginamas su tuo, kaip man padejo si akusere.
Papildyta:
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 01 08, 18:13)

P.s : geriau turet savo antklodele ar adijaliuka koki minkstuti silta mazuliui,nes ten kaldrytes tokios senesnio tipo ir vesu su jom mazyliams.Dabar jau nebevysto uzdeda tai ka pati paduosit,na gal buna jai mama pamirsus tai ligonines drabuzelius deda,bet nesulyginsi su naminiais wub.gif Geriausiai bodziukas ilgom rankovytem,marskineliai,kelnytes,vilnones kojinytes,pirstinytes,arba buna spec. marskineliai jau su pirstinytem,kepuryte ir nat virsaus koksai tai megstas kostiumelis ar kaip kombinzoniukas siltas ir vualia keliauja mazius pas mama tada  4u.gif

Oho, negi ten taip salta, kad sitaip ta leliuka reik apkutot? Dar ir kombinezoniuka ar kostiumeli??? Net nepagalvociau....
Atsakyti
QUOTE(Inga N @ 2010 01 09, 10:26)
Oho, negi ten taip salta, kad sitaip ta leliuka reik apkutot? Dar ir kombinezoniuka ar kostiumeli??? Net nepagalvociau....

Nešalta mirksiukas.gif čia smarkiai persistengta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiPė @ 2010 01 09, 10:48)

Gal ir persistengiau g.gif nes man rodos kai ziema tai vesu,bet gal palatose ir silta ,pas mane ne vienas negimes ziema.Brolio mergyte ziema gimus ir sitaip aprenge II-troj ligoninej kai gime,ji padave be tu virutiniu aprengt,tik ant bodziuko kelnytes ir marskinelius,liepe duot ir dar ka nors aprengt,todel ir parasiau.O as nemanau ,kad perdaug kazka parasiau per silto,kas ateina lankyt visiem panesiot reikia, su adijaliuku nepatogu,o taip aprengtas vaikiukas nesals,nu galu gale kiekvienos reikalas kaip siltai maziu laikyt.

Tai gal kombinzoniuka isivaizduojat ta siltaji labai,as tokio minti neturejau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 09 sausio 2010 - 11:22
niekam ten tu kombinzoniuku nereik ziema lotuliukas.gif as kai maziukas gime daviau aprengt siaustinukus su pirstinytem,vilnones kojnytes,komplektuka(marskinukai ir be rankoviu sliauztinukas ) taip pat reikia ir kepurytes bei pamperi ir viskas smile.gif palatoj butu gerai turet vaikiukui pleduka,nes vien ligonines kaldrytes bus per mazai mirksiukas.gif ,nes manes klause ar turesiu pleduka vaikuciui smile.gif
Atsakyti
Gimdykloje yra apie 25 laipsniai šilumos. Palatose ne ką vėsiau. Pradžioj aš vis galvojau,kad vaikas sušals,bet atėję seselės vis aiškino,kad neperkaitink vaiko,nereik tiek priklot ir prirengt.Didžiąją dalį vaikas žinda ir yra prisiglaudęs prie mamos. Saviškę rengiau vilnonėm kojinėm, siaustinukais ir šlaiužtais.Jeigu paguldyta į lovytę užkloji ar savo atsivežtu apklotu,ar ligoninės. Jei prie savęs prisiglaudi,tai vaikas net šlapias būdavo be jokių apklotų.
Gimdžiau pačioj lapkričio pabaigoj,kuomet lauke minusas buvo 4u.gif Nereikia persistengt su apranga 4u.gif
Atsakyti
Na tai tegul mano posto neskaito biggrin.gif ir neklauso,jus geriau zinot mano abu vasarinukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2010 01 08, 21:38)
neduoda ir nemate, kad turiu, is karto pasake, kad chalata savo tarukciausi,

drinks_cheers.gif man irgi iš karto liepė savo traukti. bet mačiau moterų koridoriuj ir su valdiškais, tai manau iš bėdos duotų, bet geriau savo turėt 4u.gif

QUOTE(VaiPė @ 2010 01 08, 22:45)
Gaila,jog nežinojau,kad reik paprašyt,jog keistų patalynę. Šį kart žinosiu,kad reik prašyt biggrin.gif
Kas šiaip įdomiausia,tai aš pagimdžiau penktadienį,o per visą savaitgalį joks vizituojantis gydytojas nebuvo net užsukęs biggrin.gif Savo palatos gydytoją pamačiau tik tada,kai išrašinėjo namo biggrin.gif

patalynę paprašiau ir pakeitė, šiaip manau nebūtų keitę, nors šešias paras gulėjau. taupo matyt g.gif

QUOTE(VaiPė @ 2010 01 09, 10:48)

drinks_cheers.gif tikrai nešalta, palatose net karšta sakyčiau. bet vaikai kitaip tą šilumą jaučia, juos reikia šilčiau užklot ax.gif aš turėjau pleduką, bet būtų pilnai ir ligoninės užtekę kaldrytės, nes praktiškai visą laiką vaiką prie savęs laikai 4u.gif
Atsakyti
majita,as taip pat puikiai prisimenu chalatus,o daktares ne tik pavardes,as net vardo neprisimenu.ji man prisistate kai tik atvaziavau gimdyt,o tada,patikek,man buvo visiskai vienodai koks jos vardas.be to,jos akyse po gimdimo nemaciau.akusere,kuri prieme gimdyma prisimenu kad buvo labai trumpai kirptais plaukais,apie 45m.jos vardo taip pat nepamenu,juk i ja vardu nesikreipiau.o vaizdas atminty kurkas ilgiau islieka.zinau tik kad super akusere thumbup.gif
gimdziau sausi,palatoj tikrai buvo silta,as trumpom rankovem visalaik buvau,o pupa su ilgarankoviais marskinukais ir sliauztukais kur ilgom rankovem biggrin.gif ,ir vilnonem kojinem.kepuryte 2dienos po gimimo liepe nuimt.
Atsakyti
QUOTE(Tangi @ 2010 01 09, 13:34)
:patalynę paprašiau ir pakeitė, šiaip manau nebūtų keitę, nors šešias paras gulėjau. taupo matyt  g.gif

va čia visa esmė ir yra, juk ne tos kelios sesutės turi apšokinėti visas, o ir mes pačios galim paprašyti kažko konkretaus, o nelaukti, kol susimils ar nesulaukus tik skustis blush2.gif žinom kaip turi būti,tad ir prašyti galime to 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ievvuuze @ 2010 01 09, 13:37)
majita,as taip pat puikiai prisimenu chalatus,o daktares ne tik pavardes,as net vardo neprisimenu.ji man prisistate kai tik atvaziavau gimdyt,o tada,patikek,man buvo visiskai vienodai koks jos vardas.be to,jos akyse po gimdimo nemaciau.akusere,kuri prieme gimdyma prisimenu kad buvo labai trumpai kirptais plaukais,apie 45m.jos vardo taip pat nepamenu,juk i ja vardu nesikreipiau.o vaizdas atminty kurkas ilgiau islieka.zinau tik kad super akusere thumbup.gif
gimdziau sausi,palatoj tikrai buvo silta,as trumpom rankovem visalaik buvau,o pupa su ilgarankoviais marskinukais ir sliauztukais kur ilgom rankovem biggrin.gif ,ir vilnonem kojinem.kepuryte 2dienos po gimimo liepe nuimt.

bet dokumentuose galų gale yra pavardės 4u.gif bet jau aš iki šiol turiu vaiko kortelę su svoriu, ūgiu, data ir ginekologės bei akušerės pavardėmis 4u.gif ir aplamai,pačio gimdymo metu gi net ne tai svarbiausia. kita vertus, nejaugi tikrai tiek problemų sukelia papildomai pasiimti chalatą g.gif
Atsakyti
as ir budavo savo maziu uzkloju, nes viena sesute uzklok kita tiek neklok, o poto kita paaiskinu jiai prie saves laikai daug neklok, jiai lopsely uzklok, nes tikrai zinokit kartais nakty palata kazkiek atvesta. smile.gif
o del chalatu, tai moteris paklause mes atsakem, ir nusitese diskusija nes vienom dave kitom ne.
o man patalyne pakeite du kartus, nes pati pasiprasiau... juk tu matai pati ar ji svari ar ne ir pati turi paprasyt. Juk jos ir dirba savo vdarba kiekviena ryta-perpiet-vakare vis neklausines ar patalyne svari ar reik keist. juk balsa turit galit paprasyt, ten pergalva nieks bent man nedave. As paprasiau, tai sako gerai tuo pasakau (nu tam zmogui) kuris perrengia patalyne smile.gif tongue.gif

Atsakyti