Na idomu,jug chalatai tai prasti,kad juos taupyt,nebent vandeni taupe ju plovimui
Na sakau,kad tik tokie trukumai butu tai gyvent galima,manau svarbiausia kaip su tavim apsieina ir t.t ,nors velgi visokiu situaciju skaiciau ir visko buna ir netik sioje ligonineja as manau
QUOTE(Inga N @ 2010 01 07, 22:58)
kaip cia taip galejo atsitikt, kad epiduro nedare? Tikrai negirdetas dalykas, idomu, kaip argumentavo? Gal jau buvo per velu?
Panasu, kad teko "uzsirauti" ant baisaus personalo - uzjauciu. Manau, kad kaip ir visur, taip ir II ligoninej visokiu gydytoju ir akuseriu yra, o kad pinigas padeda visada ir motyvacija pakelia, tai cia jau faktas Na, daug dar vandens tures nuteketi, kol sitas paprotys is musu visuomenes pasitrauks. Gal tada, kai daktarai uzdirbs tiek, kiek verti pagal savo issimokslinima ir rizika?
Panasu, kad teko "uzsirauti" ant baisaus personalo - uzjauciu. Manau, kad kaip ir visur, taip ir II ligoninej visokiu gydytoju ir akuseriu yra, o kad pinigas padeda visada ir motyvacija pakelia, tai cia jau faktas Na, daug dar vandens tures nuteketi, kol sitas paprotys is musu visuomenes pasitrauks. Gal tada, kai daktarai uzdirbs tiek, kiek verti pagal savo issimokslinima ir rizika?
atvaziavau 3 nakties, vandenys nubege buvo, epiduro iskart nedare tipo paziuresim kaip seksis, o po 4 val. pareiske, kad 100 moteru atiduotu viska, kad mano vietoje galetu pabuti, mazdaug kentek, visos pagimdo ir tu nenumirsi, prasikankinau virs 20 val. tarpais nepamenu, atsimenu atnese nospos po to kai jau protas aptemo, kuria po minutes isvemiau, zodziu i vaika paziuret net nenorejau, graudu dabar daros prisiminus, si karta busiu gudresne, ....
Gal atsimeni kokia daktare/ras budejo tada
QUOTE(Skorpe @ 2010 01 08, 22:38)
neduoda ir nemate, kad turiu, is karto pasake, kad chalata savo tarukciausi, nezinau ka butu sake,jei buciau sakius, akd jo neturiu..2007 viska dave, ir jokie medikamentai nekainavo antra gimdziau pries du menesius
as gimdziau spalio 23d, 2009m ir man atnese ir naktiius ir chalata, ir maciau kitos taip pat vaiksciojo su ligonines chalatais nezinau kaip tau nedave, o tarp musu tik savaite skiresi... gal nebuvo iskalbti, arba akusere nekokia pasitaike, mano net vyrui chalata atnese... tai kur jau tuos chalatus susikis tai tada ir naktinuku neduodu, juk juos ir reikia skalbt.
Tai vat ir man idomu kodel nedave jug dar ir kaip ir tartasi su daktare tai ji dar pareguliuoja jai jau y kisene moki
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 01 08, 23:15)
cia taip nutiko 2-ligoninej ?
Papildyta:
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 01 08, 23:19)
Tai vat ir man idomu kodel nedave jug dar ir kaip ir tartasi su daktare tai ji dar pareguliuoja jai jau y kisene moki
zinok esu girdejus kad kartais net geriau rupinasi tom kurios nesitare su gydytoja
Na sako kad II-roj ,mano sesuo kai gimde pries 13 m. irgi nezinia ant ko buvo uzsirovus nu tai siaubekas ko tik ji neprisiklause ir gime labai sunkiai sunus,su dukra irgi ne ka geriau dar netgi baisiau buvo,nes pataike ant to pacio personalo pasakot nepasakosiu nereikia cia,bt man noro neatmuse gimdyt ten (dar tada pagal poliklinikas prikluse man II-ra ligonine),nes visur visko pasitaiko,tiek cudu girdejus apie Mazyli ,tiek apie Krikscioniskus ir negali gi sakyt ,kad ten viskas blogai
Su savo gine is II-ros ligonines mes kaip drauges buvom kai lankiausi nestumo metu, tai pasakojo apie kelis daktarus kurie nekaip elgiasi ten,bet kiek girdejau jau ju nebera
Su savo gine is II-ros ligonines mes kaip drauges buvom kai lankiausi nestumo metu, tai pasakojo apie kelis daktarus kurie nekaip elgiasi ten,bet kiek girdejau jau ju nebera
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 01 08, 23:15)
daktare buvo sena, zila i kuoduka plaukus susisukus, pavardes nepamenu, tikiuos ji jau pensijoje,siaip per visas tas 20 val. 3 skirtingi daktarai buvo, akusere vardas Lina, ji visa laika ta pati buvo,....
Man tai viskas super buvo šioj ligoninėj Labiausiai maistas nepatiko (kadangi aš gan išranki ) ir viena motera kur maistą išnešioja Taip sakant,kuom žemesnės pareigos,tuom didesnis viršininkas Gaila,jog nežinojau,kad reik paprašyt,jog keistų patalynę. Šį kart žinosiu,kad reik prašyt
Kas šiaip įdomiausia,tai aš pagimdžiau penktadienį,o per visą savaitgalį joks vizituojantis gydytojas nebuvo net užsukęs Savo palatos gydytoją pamačiau tik tada,kai išrašinėjo namo
Kas šiaip įdomiausia,tai aš pagimdžiau penktadienį,o per visą savaitgalį joks vizituojantis gydytojas nebuvo net užsukęs Savo palatos gydytoją pamačiau tik tada,kai išrašinėjo namo
QUOTE(saulele xs @ 2010 01 08, 22:40)
daktare buvo sena, zila i kuoduka plaukus susisukus, pavardes nepamenu, tikiuos ji jau pensijoje,siaip per visas tas 20 val. 3 skirtingi daktarai buvo, akusere vardas Lina, ji visa laika ta pati buvo,....
Na akusere tai is didziosios raides buvo prie taves,apie ja nieko blogo negalima pasakyt manau,o zila y kuoduka susukti plaukai tai to skyriaus vedeja man teko ant jos uzsiraut kai reikejo popieriukus susitvarkyt daug kas ja ten skundesi
Oas atsimenu jaunute valytoja ,ji kasdien po 2 kart eidavo palatas valyt fainuole tokia buvo ir pakalbedavom su ja ,nes dukra gimus buvo labai nerami,kai israsinejo ir jai roze nupirkom
akusere tikrai gera buvo, ne vieno blogo zdelio apie ja negaliu pasakyti, bet jau ta daktare, ...............
Na nieko kitas gimdymas praeis kaip pasaka,jug vienodu dalyku nebuna