Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

O tu nebuvai paskaitėlėse? Nes ten aprodo viską smile.gif Aš dar tik planuoju eiti
Atsakyti
Kiek skaiciau, naktinukus mamai tik duoda. Taip buvo, kai ir pirmaja savo gimdziau, bet maziuka tada aprengdavo, reikejo tik kepurytes ir vilnoniu kojinyciu. O dabar, mamos sako, kad drabuzelius reikia visus savo duoti. Tad ir man labai idomu, kuo rengete savo gimusi mazyli? Na, kepure, kojinytes, apatiniai marskinukai, o kas toliau - sliauztinukai kazkokie ar kelnytes ir maikute, ar vysto juos ten? Ar ir anklodele reik tureti savo?
Atsakyti
QUOTE(Tangi @ 2010 01 08, 15:13)
Gimdžiau sausio 2 d.  antroj ligoninėj, tai personalas tikrai  thumbup.gif  man buvo planinis CP, tai apie epidūrą nieko negaliu pasakyt, prie CP nieko už jį nereikėjo mokėt. Su gydytoja buvau susitarus  blush2.gif , bet ir visas kitas personalas - tiek akušerės, tiek naujagimių sk. seselės - labai  thumbup.gif  per šešias paras, kurias gulėjom, nė vieno susiraukusio veido nemačiau  ax.gif  pirmą gimdžiau Mažyly, tai net nepalyginsi  schmoll.gif  jei kada gimdysiu trečią, tai vėl nedvejodama į II ligoninę važiuosiu  mirksiukas.gif

Va cia gerai pasakyta thumb_yello.gif ir ner ko kratytis sios ligonines schmoll.gif

Pries gimdyma duos ir marskinius ir chalata,o kam terliot savo grazius drabuzelius,po gimdymo kai atsigausit ir nusiprausit persirengsit savais.Bus maloniau.O veztis reikia pamperius,vaikuciui aprengt,jug smagiau su savais minkstuciais drabuzeliais matyt kudikeli wub.gif sau iklotus,kelnaiciu,jai tekes labai pienas (jug negali zinot kaip bus)pravers kelios liemeneles ir minkstuciai dekliukai ant speneliu kad nebutumet slapia,poto kompreseliai speneliams ,jai lelius netycia nuciunks(kas dazniausiai buna),ranksluosciai sau ir leliui vienas subiniukui nuvalyt.Siltos kojines sau butinai nes visdelto ziema.Na ir ka nors skanaus sau po gimdymo tai kas galima maitinanciai,vandens ar mineralinio negazuoto,o su laiku pasakysit ir vyras ar mama atves.Ar maisto skanesnio (nors maitina dabar tikrai gerai,nesiskundziau)bet gi buna kad norisi kazko,o tuo labiau reikia mamytei jegas atgaut ir pieneli gamint kuo greiciau,jogurtai,kefyrai atkeliaus is namu poto.Kauno Homeopatinej vaistinej Rotuses aikstej yra zirneliai spec. maitinanciai mamai laktacijai skatinti,liuks dalykas ir pienelis greiciau gaminasi ir jo padaugeja,rekomenduoju pati naudojau.Na ir jai lelius ramus bus (ko labai linkiu) kokio sau mielo uzsiemimo kai busi laisva nuo maitinimo 4u.gif

P.s : geriau turet savo antklodele ar adijaliuka koki minkstuti silta mazuliui,nes ten kaldrytes tokios senesnio tipo ir vesu su jom mazyliams.Dabar jau nebevysto uzdeda tai ka pati paduosit,na gal buna jai mama pamirsus tai ligonines drabuzelius deda,bet nesulyginsi su naminiais wub.gif Geriausiai bodziukas ilgom rankovytem,marskineliai,kelnytes,vilnones kojinytes,pirstinytes,arba buna spec. marskineliai jau su pirstinytem,kepuryte ir nat virsaus koksai tai megstas kostiumelis ar kaip kombinzoniukas siltas ir vualia keliauja mazius pas mama tada 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 08 sausio 2010 - 18:17
as jau pasisakius apie sia ligonine, nes ji super thumbup.gif .aisku gavau rekt gimdant, nes vaikuciui jau laikas islyst, o dar nemoku stumt doh.gif
bet kaip sake paneles ten tikrai valgis skanus, aisku buna kartais kad atnesa kokio rugstaus surio, bet as gulejau savaite ir mazai ka valgiau is atnesto maisto nuo lankytoju, nes maistas tikrai skanus, o ir sureliu duoda ir bananu, jogurto, kremu visokiu valgomu, sausainiuku,bandeliu.
nu tik termometras buna ankstyvas biggrin.gif buna prie 7, viena karta po6 kelios atejo akusere, tai pamaniau kas cia daros kad gaisras koks biggrin.gif bet rupinasi sesutes ir gydytojai tikrai be priekaistu.
as net pagimdzius gavau po kokios 40min valgyt mirksiukas.gif
Ir tai pliusas kad palotese vienos su lelium, jiai lelius miega tai ir tu gali issimiegoti, bet as kartais pabusdavau, nes taip kaimyniniu palatu leliai uzrekdavo kad gaila net maziu:4u: blush2.gif
nors pries gimdant rinkausi ar krikscioniskos ar 2-ligonine, bet pasirinkus sia ligonine nenusivyliau, nes kas gimde krikscioniskose sako man to neparode man to nepadare, man ta paciai reike daryt. o cia VISKA parodo.
beto mano visi beveik gyd buvo vyr. kai nubego vandenys vyras patikrino, vaikuty gimdant vyras prieme, ir net palatos gydytojas buvo vyras. visalaika galvojau kaip cia vyrui pasirodysiu, o jie net atrodo svelnesni gydytojai tongue.gif smile.gif 4u.gif
antra angeliuka ir noreciau tik sioje ligonineja patiket
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 9kristina: 08 sausio 2010 - 19:18
wink.gifp+2010 01 08, 16:31-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2010 01 08, 16:31)

man idomu kaip palatos pogimdyvines atrodo? kiek kainuoja mokamos palatos? kur po gimdymo galetu ir vyras nakvoti ? priemimo telefono nr ir as noreciau smile.gif:
Papildyta:

Ir dar labai noreciau suzinoti kokius daiktus pasiimti vaziuojant gimdyti ? ar tik gimusi lialiu aprengia ligonines rubais, ar savo vezti ? ar duoda naktinius, chalata einant i gimdykla? ar kainuoja siulai ? ar dar kazkas ?

Mokama palata 100 Lt. bet vyras gali nakvoti ir paprastoj palatoj, lova parai 15 Lt. mirksiukas.gif tik pirmą parą po CP maniškis nakvojo, bet jei nori gali kiek nori parų būti. palatos vienvietės visos. bet kai būna labai daug gimdyvių, tai ir po dvi suguldo, bet atsilaisvinus palatai perkelia paskui. pastaruoju metu tai labai daug gimdė bigsmile.gif

leliui reikia savo drabužiukus turėt, naktinius duoda, o chalato ne. bet jei neturėtum savo, tai manau, kad duotų g.gif

QUOTE(9kristina @ 2010 01 08, 19:17)
nu tik termometras buna ankstyvas biggrin.gif buna prie 7, viena karta po6 kelios atejo akusere,

beto mano visi beveik gyd buvo vyr. kai nubego vandenys vyras patikrino, vaikuty gimdant vyras prieme, ir net palatos gydytojas buvo vyras. visalaika galvojau kaip cia vyrui pasirodysiu, o jie net atrodo svelnesni gydytojai

drinks_cheers.gif termometras ir prieš 6 kartais būdavo mirksiukas.gif

vienas iš operavusių irgi vyras buvo (Kalvinskas), o palatos taip pat vyras - Gineika. nu thumbup.gif abudu, pasikeitė mano nuomonė apie vyrus ginekologus blush2.gif
Atsakyti
kazkas klause kiek kainuoja tos palatos kur gali su vyru nakvoti...
zinokit cia vyras gali su jumis buti ir tose paprastose palatose, nes jumi gulto po viena o lovos dvejos, ir uz nieka nereik moket ax.gif thumbup.gif kam pirk ta palata, del duso ir tuoleto? juk gali nieko nemoket tik kad naudosis tuoaletu ir dusu bendrau.
o seip tuoletai dusai grazus, neapgriuve tiek kai gulejau dar pataloginem kol stebejo mane, tiek jau pagimdziusiu antram aukste, palatos aisku truputy yra tinko nubyreja, bet tikrai grazu, o ir valo visad.. dar prisiminus noris vel gryst ta akimirka atsimint kai lelius atejo y sy pasauly. (o isvaziuojant aip bijojau vaziuot ten, bet pripratau, aisku kol neatsibodo biggrin.gif aisku noreciau pamatyt kaip ir kitos ligonines priimineja, bet sakau turiu pazystamu kur gimde Klinikod\se arba krikscioniskose, jos stebisi, sako man sita paciai liepe, ta sesute apreke, si gyd. blogai susiuvo, sako mus taip neziuredavo gyd ir akuseres ir vaiku gydytojas, o cia kiekvienai sriciai kitas gydytojas ateina....
PATIKO mirksiukas.gif
Papildyta:
duoda ir chalata ir naktinius, as po gimdymo persirengiau savo naktiniais, akusere sako pasiimkit musu chalata, nepurvykit savo, sako pirma diena dar gali visokiu avariju atsitikt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 9kristina: 08 sausio 2010 - 19:41
Aš tai mėtausi tarp Mažylio ir II ligoninės doh.gif Turiu dar laiko nuspręsti, bet kažkaip nesigauna blush2.gif Nėštumas lengvas tai neplanuoju su niekuo tartis, nebent vietoj jei matyčiau reikalą.
Atsakyti
QUOTE(9kristina @ 2010 01 08, 19:48)
duoda ir chalata ir naktinius, as po gimdymo persirengiau savo naktiniais, akusere sako pasiimkit musu chalata, nepurvykit savo, sako pirma diena dar gali visokiu avariju atsitikt smile.gif

Chalato nebeduoda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiPė @ 2010 01 08, 20:49)
Chalato nebeduoda mirksiukas.gif

Duoda tuos chalatus,pati antra gimdziau 2008 m. ir netik seis metais dave ir kai 2001 gimdziau,
marskinius uzdeda ir mars gimdyt blink.gif cia tau taip buvo g.gif nebent mate ,kad jau savo buvai issitraukus ir nesiule ligonines chalato
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 08 sausio 2010 - 21:05
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 01 08, 21:03)
Duoda tuos chalatus,pati antra gimdziau 2008 m. ir netik seis metais dave ir kai 2001 gimdziau,marskinius uzdeda ir mars gimdyt  blink.gif cia jums taip buvo

Taigi anoj temoj tik ką gimdžiusios rašė,kad nebeduoda biggrin.gif Prieš metus ir daugiau dar tokia baisi krizė nebuvo užpuolus biggrin.gif
O 2008 viską ir visoms davė.Ir epidūras nekainavo nei 50lt nei 300 lt. O ir už gydytojo iškvietimą mažiau reikėjo mokėt mirksiukas.gif

Keičias viskas 4u.gif
Atsakyti
Nu gal,reikes doktarsai paskambint ir pasiklaust,(bet to kaip laikosi) ir apie II-os ligonines gyvenima siandienini.

Na jai tik tokie trukumai butu gyvent galima irnesakyk.gif

Na pasiskaiciau tai vos kelios negavo ,o gal ir neturejo jie o gal....daug kas gali but,o seip gerai viena pasake sakyt kad neturi ir duos,bet nelabai tikiu,kad neduotu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 08 sausio 2010 - 21:26
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 01 08, 21:03)
Duoda tuos chalatus,pati antra gimdziau 2008 m. ir netik seis metais dave ir kai 2001 gimdziau,
marskinius uzdeda ir mars gimdyt  blink.gif cia tau taip buvo g.gif nebent mate ,kad jau savo buvai issitraukus ir nesiule ligonines chalato

QUOTE(Ausra1976 @ 2010 01 08, 21:15)
Nu gal,reikes doktarsai paskambint ir pasiklaust,(bet to kaip laikosi) ir apie II-os ligonines gyvenima siandienini.

Na jai tik tokie trukumai butu gyvent galima irnesakyk.gif

Na pasiskaiciau tai vos kelios negavo ,o gal ir neturejo jie o gal....daug kas gali but,o seip gerai viena pasake sakyt kad neturi ir duos,bet nelabai tikiu,kad neduotu schmoll.gif

neduoda ir nemate, kad turiu, is karto pasake, kad chalata savo tarukciausi, nezinau ka butu sake,jei buciau sakius, akd jo neturiu..2007 viska dave, ir jokie medikamentai nekainavo rolleyes.gif antra gimdziau pries du menesius 4u.gif
Atsakyti