Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Megaera @ 2010 09 14, 07:28)
Galit sakyt ką norit,bet tikrai maloniau ir jaukiau gimdyt suremontuotoj gimdykloj ar gulėt palatoj su tuoletu ir dušu ax.gif
Va tarkim koks skirtumas tarp gimdyklų,kuomet gimdžiau pirmąjį vaiką ir kitoj gimdykloj-antrąjį.

user posted image

user posted image

P.S. Aš tikrai nesu išpuikus,tačiau sutikit,kad skirtumas akivaizdus rolleyes.gif

aš irgi neišpuikus, bet gimdžiau šiais metais šioj gimdykloj ir esu labaii patenkinta, maloniau kai aplinka sutvarkyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Megaera @ 2010 09 14, 08:28)
Galit sakyt ką norit,bet tikrai maloniau ir jaukiau gimdyt suremontuotoj gimdykloj ar gulėt palatoj su tuoletu ir dušu ax.gif
Va tarkim koks skirtumas tarp gimdyklų,kuomet gimdžiau pirmąjį vaiką ir kitoj gimdykloj-antrąjį.

user posted image

user posted image

P.S. Aš tikrai nesu išpuikus,tačiau sutikit,kad skirtumas akivaizdus rolleyes.gif

Na, nezinau... As gimdziau klinikose... Ten visos gimdymo palatos padarytos kaip kambariai, jaukios, sviesios, malonios... Net itarimas nekiltu, kad gimdymo palata... biggrin.gif O II ligonineje man kaip kokios operacines... Nejauku... schmoll.gif

Gaila neturiu kliniku gimdyklos nuotrauku, lekem gimdyti su pries laika skubanciu suneliu, tai ne tas buvo galvoje... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxsxx: 15 rugsėjo 2010 - 10:53
QUOTE(xxsxx @ 2010 09 15, 11:52)
Na, nezinau... As gimdziau klinikose... Ten visos gimdymo palatos padarytos kaip kambariai, jaukios, sviesios, malonios... Net itarimas nekiltu, kad gimdymo palata...  biggrin.gif  O II ligonineje man kaip kokios operacines... Nejauku...  schmoll.gif

Gaila neturiu kliniku gimdyklos nuotrauku, lekem gimdyti su pries laika skubanciu suneliu, tai ne tas buvo galvoje... unsure.gif

o jau man aplinka tai taip giliai dzin buvo, akd sakes, bet va antra kai gimdziau isremontuotose gimdyklose, su paveikslu, grojancia muzika, tai vistiek jaukiau, sienos svarios, grazios, sviesios, toletas aiksu bendras koridoriuje, bet ir jis super duper sutvarkytas, zodziu as II ligoninei jokiu priekaistu neturiu, tiko man ir senos sienos, patiko ir naujos, zodziu ne atostogauti vaziavau, o gimdyti ir pabuvus kiek reikia namo grizti kuo greiciau;) va kai sanatorijoje su didckiu buvom, tai mane ten ir sienos ir aplinka nervavo, bet cia jau atskira tema;)
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2010 09 15, 12:08)
o jau man aplinka tai taip giliai dzin buvo, akd sakes, bet va antra kai gimdziau isremontuotose gimdyklose, su paveikslu, grojancia muzika, tai vistiek jaukiau, sienos svarios, grazios, sviesios, toletas aiksu bendras koridoriuje, bet ir jis super duper sutvarkytas, zodziu as II ligoninei jokiu priekaistu neturiu, tiko man ir senos sienos, patiko ir naujos, zodziu ne atostogauti vaziavau, o gimdyti ir pabuvus kiek reikia namo grizti kuo greiciau;)

Liuks pasakyta yess.gif
Atsakyti
QUOTE(LoveIs @ 2010 08 20, 09:47)

O kokie atsiliepimai apie gydytoja Lesčiovą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilmita* @ 2010 09 15, 15:11)
O kokie atsiliepimai apie gydytoja Lesčiovą?  smile.gif

as abu vaikus pas ja gimdziau, super gydytoja;) man labai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Kiek KMUK tekę matyt gimdyklų,tai nerealiai mažos patalpos. O čia gali minti kilometrus,nes daug vietos.Vat tas man didžiausias privalumas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės.
Artėja metas gimdyti antrą vaikutį, ir iškylo keletas klausimukų (nesupykit jei apie ką paklausiu pakartotinai, tiesiog šioks toks stresas vis dėl to). Planuoju tartis su ginekologe ir radau tokį mokamų procedųrų kainoraštį http://www.2kkl.lt/i..._id=292&lang=lt, gal kas gimdė susitares, ar ištiesu kainos yra tokios, pvz. Papildoma individuali ligonio priežiūra ir slauga gimdymo skyriuje ( visą gimdymo laikotarpį ),kai pacientė pati renkasi gydytoją 578,1 (forume maciau 700 lt sumą), toliau : Pirminis gimdyvės apžiūrėjimas, įskaitant gimdymo eigos suplanavimą 69,1, ar už tai ištiesu reikia mokėti? Ir vėl gi epiduras, mažylyje pasakė kad nuo 200 iki 250 lt, priklausomai nuo vaistų kiekio, o čia kas rašė 300, kitos apie 50, vienur mačiau kad anesteziologas 200, o vaistus nusiperki pats. wacko.gif
Tai kaip ten ištikro su tom kainom, gal kuri žinote?

Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2010 09 15, 12:08)
o jau man aplinka tai taip giliai dzin buvo, akd sakes, bet va antra kai gimdziau isremontuotose gimdyklose, su paveikslu, grojancia muzika, tai vistiek jaukiau, sienos svarios, grazios, sviesios, toletas aiksu bendras koridoriuje, bet ir jis super duper sutvarkytas, zodziu as II ligoninei jokiu priekaistu neturiu, tiko man ir senos sienos, patiko ir naujos, zodziu ne atostogauti vaziavau, o gimdyti ir pabuvus kiek reikia namo grizti kuo greiciau;) va kai sanatorijoje su didckiu buvom, tai mane ten ir sienos ir aplinka nervavo, bet cia jau atskira tema;)

Aš irgi tokios pačios nuomonės drinks_cheers.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, neseniai gimdziusiu, ar daro klizma vis dar pries gimdyma? Nes kai pirma gimdziau dare, o db vis paskaitau, kad kitose ligoninese nebedaro ax.gif
Atsakyti
Nedare kai sioje ligonineja gimdziau antra schmoll.gif pasirenki nori ar ne,su pirma dare ,bet vistiek kazkiek gavosi ant stalo per tuos stenejimus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gundia @ 2010 09 15, 21:17)
Noriu paklausti, neseniai gimdziusiu, ar daro klizma vis dar pries gimdyma? Nes kai pirma gimdziau dare, o db vis paskaitau, kad kitose ligoninese nebedaro ax.gif

man su abiem darė.Bet paklausė ar noriu.Jei būtų nesiūlę,būčiau pati paprašius ax.gif
Atsakyti