Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

o palatos visos vienvietės?
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėja @ 2010 09 08, 15:49)

taip visos vienvietes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėja @ 2010 09 08, 17:49)

Na nezinau ar jos ten visos vienvietes, nes kai as gulejau tai vienoj palatoj gulejo po kelias mamytes.As gulejau viena , bet lovos buvo dvi. Bet kada galejo ka nors salia paguldyti, bet kai pas mus tetukas miegojo tai negulde.
Atsakyti
QUOTE(pucukas @ 2010 09 09, 07:25)
Na nezinau ar jos ten visos vienvietes, nes kai as gulejau tai vienoj palatoj gulejo po kelias mamytes.As gulejau viena , bet lovos buvo dvi. Bet kada galejo ka nors salia paguldyti, bet kai pas mus tetukas miegojo tai negulde.

Būtų reikėję,būtų tėtuką lauk išprašę 4u.gif

šiaip pastebėjau,jei esi susitaręs su gyd. pas kurį gimdai,tai "pašefuoja" tuo reikalu ir neatkelia antros mamytės šalia rolleyes.gif
Aš kai pagimdžiau,visos palatos buvo pilnos,bet neguldė su kažkuo.Naktį praleidau tuščioj nenaudojamoj gimdykloj (nepamenu aš jos numerio,gal 12 g.gif ),o kitą dieną kuomet atsilaisvino palatą,perkėlė mane vieną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Megaera @ 2010 09 09, 08:38)

šiaip pastebėjau,jei esi susitaręs su gyd. pas kurį gimdai,tai "pašefuoja" tuo reikalu ir  neatkelia antros mamytės šalia rolleyes.gif
Aš kai pagimdžiau,visos palatos buvo pilnos,bet neguldė su kažkuo.Naktį praleidau tuščioj nenaudojamoj gimdykloj (nepamenu aš jos numerio,gal 12 g.gif ),o kitą dieną kuomet atsilaisvino palatą,perkėlė mane vieną ax.gif

Tai aisku jei butu reikeje butu isprase.As su gyd nesitariau visai, o tuo metu kai as gimdziau nerealiai buvo daug gimdyviu ir po sekcijos ir naturaliai gimdanciu.Pamenu kai kurias gulde kartu.Nezinau nuo ko cia priklauso.As buvau po sekcijos tai gulejau viena ir dziaugiaus kad nieko salia neguldo nes vyras galejo padeti man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pucukas: 09 rugsėjo 2010 - 07:34
QUOTE(Megaera @ 2010 09 09, 07:38)

šiaip pastebėjau,jei esi susitaręs su gyd. pas kurį gimdai,tai "pašefuoja" tuo reikalu ir  neatkelia antros mamytės šalia rolleyes.gif

PAS MANE BUVO ATĖJĘ, PAKLAUSĖ AR NIEKO PRIEŠ, jei paguldys dar vieną mamą, nes pas mane tėtuko nebuvo...pasakiau, kad nieko prieš...bet...matyt ana mama nenorėjo pas mane keltis....megaera, manding tai buvai tu...
Atsakyti
QUOTE(mamalora @ 2010 09 13, 14:06)
PAS MANE BUVO ATĖJĘ, PAKLAUSĖ AR NIEKO PRIEŠ, jei paguldys dar vieną mamą, nes pas mane tėtuko nebuvo...pasakiau, kad nieko prieš...bet...matyt ana mama nenorėjo pas mane keltis....megaera, manding tai buvai tu...

Tikrai nebuvau aš mirksiukas.gif Pas mumi net kalbos su gydytoju apie tai nebuvo 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Mumi šeštadienį grįžom iš II... Visiškai nesigailiu, kad ten nuvažiavau gimdyti, viskas buvo super thumbup.gif Važiavau nesitarus.. Po visko norėjom atsidėkot akušerei, nes buvo superinė thumbup.gif bet ji pinigėlių neimė, sakė neišsigalvot tongue.gif Tai va, man chalato priimamajame nedavė, bet manau jei mamytė neturėtų tikrai duotų, bet kokiu atveju nuėjus į gimdyklą jį nusiimi ir buni su naktinukais... rolleyes.gif O kas dėl palatų pirmą parą irgi gulėjau ne viena, kai kitą dieną atsilaisvino palata iškart mus perkėlė.. remontai ten vyksta, gimdyvių daug užtai kitaip jiems ir neišeina.. kai paleidžiavienas mamytes, sutvarko paltas ir atkelia kitas kurios būna po dvi.. O šiaip kaip ir sakiau mes priekaištų neturim..
Atsakyti
Remontai vyksta bigsmile.gif ?Geras thumbup.gif tai vadinas trečią kai važiuosiu kažkada gimdyt,gal ir aplinka bus kita biggrin.gif
Atsakyti
kai pesonalas buvo nerealus tai man jau aplinka buvo nebesvarbi. Aisku visada maloniau kai sutvarkyta bet viska atpirko prieziura.
Atsakyti
Galit sakyt ką norit,bet tikrai maloniau ir jaukiau gimdyt suremontuotoj gimdykloj ar gulėt palatoj su tuoletu ir dušu ax.gif
Va tarkim koks skirtumas tarp gimdyklų,kuomet gimdžiau pirmąjį vaiką ir kitoj gimdykloj-antrąjį.

user posted image

user posted image

P.S. Aš tikrai nesu išpuikus,tačiau sutikit,kad skirtumas akivaizdus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Megaera @ 2010 09 14, 08:28)
Galit sakyt ką norit,bet tikrai maloniau ir jaukiau gimdyt suremontuotoj gimdykloj ar gulėt palatoj su tuoletu ir dušu ax.gif
Va tarkim koks skirtumas tarp gimdyklų,kuomet gimdžiau pirmąjį vaiką ir kitoj gimdykloj-antrąjį.
P.S. Aš tikrai nesu išpuikus,tačiau sutikit,kad skirtumas akivaizdus rolleyes.gif

Aišku, kad maloniau.. Aš pirmąją savo 5 gimdžiau, dabar 6 gimdykloj. Jos abi sutvarkytos thumbup.gif Vat šeštoj buvo ir vonia ir net paveikslas kabėjo tongue.gif bandoma sukurti jaukia aplinką thumbup.gif
O dėl palatų remontų, tai tik vieną mačiau suremontuotą, kur palatoj žaliuzės buvo nuimtos, dar net voleliai ir kitos priemonės neišneštos, o kad vyksta remontas, tai nuo ryto girdisi lotuliukas.gif kas manau ilgiau gulint, ko gero, erzintų blush2.gif
Atsakyti