Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Gabe @ 2010 08 29, 17:13)
o anesteziologui reikejo pamoket?  ax.gif  ar tik epidura nuperki ir suleidzia?

niekam nieko nemokejau schmoll.gif viska atliko tikrai gerai tokia linksma pagyvenus moterele,pavardes nemaciau tik girdejau kad i ja kreipesi zene biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spongebob @ 2010 08 30, 10:16)
niekam nieko nemokejau schmoll.gif viska atliko tikrai gerai tokia linksma pagyvenus moterele,pavardes nemaciau tik girdejau kad i ja kreipesi zene biggrin.gif

Aš pirmąkart kai gimdžiau buvau susitarus, o dabar sakiau nesitarsiu ir nebemokėsiu blush2.gif įsimest įsimesiu pinigėlių, jei matysiu, kad reikia tai duosiu.. blush2.gif O kokia gydytoja gimdymą priėmė?

Ir dar ką labai įsiminiau iš praeito apsilankymo II (prieš du metus), tai pastoviai susiraukusią maisto išnešiotoją lotuliukas.gif mes su MB net kai ji ateidavo bandydavom ką pasakyt, kad tik ji nusišypsotų ar šiaip kokį veido raumenuką pajudintų, per dvi savaites gulėjimo skyriuj privertėm nusišypsto vieną kartą lotuliukas.gif
Atsakyti
wink.gifp+2010 08 26, 13:22-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2010 08 26, 13:22)
vis dar duoda tuos sexovus naktinius ir chalata, o savo užsidesi kai pagimdysi, nes kitaip iš tavo abažūrų gali nekas likti  mirksiukas.gif

Tai,kad duoda tik naktinius. Chalata savo reikia tureti.
Atsakyti
QUOTE(elwa @ 2010 08 30, 10:10)
Aš pirmąkart kai gimdžiau buvau susitarus, o dabar sakiau nesitarsiu ir nebemokėsiu blush2.gif įsimest įsimesiu pinigėlių, jei matysiu, kad reikia tai duosiu.. blush2.gif O kokia gydytoja gimdymą priėmė?

Ir dar ką labai įsiminiau iš praeito apsilankymo II (prieš du metus), tai pastoviai susiraukusią maisto išnešiotoją lotuliukas.gif mes su MB net kai ji ateidavo bandydavom ką pasakyt, kad tik ji nusišypsotų ar šiaip kokį veido raumenuką pajudintų, per dvi savaites gulėjimo skyriuj privertėm nusišypsto vieną kartą lotuliukas.gif

prieme gydytoja Dalia Vaicekauskaite,o akusere Vilma Praneviciene,gydytoja man patiko tuom kad man nieko nereikejo klausti viska issamiai paaiskina ka darys kodel darys kokius vaistus leis kodel leis thumbup.gif ,nes kai gimdziau pries du metus pas kardeliene tai ji nelabai i kalbas leidosi,ir is vis as jos nelabai maciau g.gif akusere irgi nuostabi thumbup.gif mazai kalba,bet gerai dirba biggrin.gif jei kada gimdysiu tai vel noreciau pas jas papulti,tikrai superine komanda thumbup.gif is anksto nesitariau,pinigeliu niekam nedaviau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sesyte @ 2010 08 31, 15:01)

o man davė.. nejau foto reiks idėt, kad patikėtumet? o gal nuop sezono priklauso.. aš gimdžiau tai kovą.. g.gif
Atsakyti
wink.gifp+2010 08 31, 21:23-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2010 08 31, 21:23)
o man davė.. nejau foto reiks idėt, kad patikėtumet? o gal nuop sezono priklauso.. aš gimdžiau tai kovą.. g.gif

Aš tai kartais galvoju,gal neturi švarių rolleyes.gif na kai bumai gimdyvių būna ax.gif
man abu kartus davė,pilna spinta buvo prikrauta.Nors gimdyvių irgi žiauriai daug buvo g.gif
Atsakyti
wink.gifp+2010 08 31, 18:23-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2010 08 31, 18:23)

Nezinau nuo ko tai priklauso. Taciau moteriske kuri pildo dokumentus priemime man dave tik naktinius,o chalata liepe apsirengti savo. Gimdziau s.m. rugpjuti.
Papildyta:
QUOTE(spongebob @ 2010 08 31, 15:48)
prieme gydytoja Dalia Vaicekauskaite,o akusere Vilma Praneviciene,gydytoja man patiko tuom kad man nieko nereikejo klausti viska issamiai paaiskina ka darys kodel darys kokius vaistus leis kodel leis thumbup.gif ,nes kai gimdziau pries du metus pas kardeliene tai ji nelabai i kalbas leidosi,ir is vis as jos nelabai maciau g.gif akusere irgi nuostabi thumbup.gif mazai kalba,bet gerai dirba biggrin.gif jei kada gimdysiu tai vel noreciau pas jas papulti,tikrai superine komanda thumbup.gif  is anksto nesitariau,pinigeliu niekam nedaviau tongue.gif

Mano gimdyma t.p. prieme akusere Vilma. Visiskai sutinku - sneka nedaug,taciau tai kas reikalinga. Nesicackina,bet it nera grubi. Savo darba atlieka be priekaistu.
Atsakyti
wink.gifp+2010 08 31, 21:23-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2010 08 31, 21:23)

Man ir dave ir naktinius ir chalata rolleyes.gif
Atsakyti
man chalata liepe rengtis savo, naktinukus dave,o kai jau buvau pacioje gimdykloje tai gydytoja patare chalatuka pasideti kad netrugdytu biggrin.gif visus trys kartus negavau chalato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sesyte @ 2010 08 31, 16:01)

as pries metus gimdziau, per pati buma, net vietu nebuvo lotuliukas.gif gavau viska, ir chalata ir sexovus marskinukus lotuliukas.gif cia gal kaip kada, nedarykit problemu busimnos mamytes, isidekit savo, na prireiks panaudosit, jei ne, panaudosit veliau thumbup.gif

sekmingai ir lengvai visoms pagimdyt 4u.gif
Atsakyti
Aš II ligoninėj gimdžiau 2008 rugpjūtį, o antrą kartą 2010 kovą. Pirmą kartą papuoliau pas gydytoją Žebrauskienę, antrą kartą pas Glinskį. Labiausiai patiko, jog garantuotai po gimdymo palatoje galėjo likti vyras. Man buvo svarbu, kad jis būtų šalia. Pirmas kartas buvo labai sunkus ir skausmingas, todėl antrą kartą gimdyti labai bijojau. Labai norėjau epidūro. Tačiau esu dėkinga Glinskiui, kad jis mane atkalbėjo nuo epidūro. Nes antras gimdymas kaip nesitikėjau buvo labai greitas ir lengvas ir natūralus smile.gif Buvo neblogas maistas ir šiaip bendras aptarnavimas. Esu visiškai viskuom patenkinta. O dar įvertinus, kad nebuvau tarusis su niekuom...
Atsakyti
As gimdziau IIklinikose 2010 sausi,dare cezari Zebrauskiene.Labai patiko viskas.Prie nieko negaliu prikibti.Mastas geras,prieziura tai pat.Kaip kazkas sake kad maisto isnesiotoja visada susiraukus tai ir as ta pastebejau biggrin.gif . Man dave ir chalata ir naktinius.Kai dave naktinius sakau as viska turiu savo.Tai pasake kad savo uzsidesiu kai pagimdysiu smile.gif Nezinau nuo ko cia taip priklauso.
Atsakyti