Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

Sveikutės,

Na mum irgi artėja nenumaldomai, ta, didžioji diena tongue.gif Galvoju gimdyti II.. tai bėgu permest akim kokia ten situacija tongue.gif Pirmąją gimdžiau irgi ten tai likau patenkinta, tik anąkart tariausi su gydytoja, šįkart galvoju važiuot nesitarus.. ax.gif
Atsakyti
Savo mergyte gimdziau 2-oje ir tikrai nesigailiu. Prieziuros uzteko,o ir be dejimo i kisene. Manau daug kas priklauso nuo musu paciu, ko mes tikimes.
Atsakyti
QUOTE(garbane@ @ 2010 08 24, 08:23)
Savo mergyte gimdziau 2-oje ir tikrai nesigailiu. Prieziuros uzteko,o ir be dejimo i kisene. Manau daug kas priklauso nuo musu paciu, ko mes tikimes.

As irgi gimdziau II, irgi nedaviau kysio ir mano dukryte taip pat Rugile drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Vadinasi kas duoda, tai tik del saves.
Atsakyti
Vat iškilo man tokis klausimukas, gal mamytės kurios nesenai gimdė II man pasakys.. ax.gif Kai kurios mamytės (čia vilniškės) pasakoja, kad pas jas ten ir pačiam gimdymui reik turėt savus naktinius, chalatą... Aš kai prieš porą metų gimdžiau, tai dar priimamajame mane aprengė ligoninės rūbais, o jau kai pagimdžiau savais rengiausi, o kaip dabar yra? Ar duoda ten pradžiai tuos seksuoliuosius naktinukus ir chalatėlį užsimest? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elwa @ 2010 08 26, 14:50)
Vat iškilo man tokis klausimukas, gal mamytės kurios nesenai gimdė II man pasakys.. ax.gif Kai kurios mamytės (čia vilniškės) pasakoja, kad pas jas ten ir pačiam gimdymui reik turėt savus naktinius, chalatą... Aš kai prieš porą metų gimdžiau, tai dar priimamajame mane aprengė ligoninės rūbais, o jau kai pagimdžiau savais rengiausi, o kaip dabar yra? Ar duoda ten pradžiai tuos seksuoliuosius naktinukus ir chalatėlį užsimest? blush2.gif

vis dar duoda tuos sexovus naktinius ir chalata, o savo užsidesi kai pagimdysi, nes kitaip iš tavo abažūrų gali nekas likti mirksiukas.gif
Atsakyti
wink.gifp+2010 08 26, 16:22-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2010 08 26, 16:22)
vis dar duoda tuos sexovus naktinius ir chalata, o savo užsidesi kai pagimdysi, nes kitaip iš tavo abažūrų gali nekas likti  mirksiukas.gif

Aišku, dėkuj 4u.gif Reikškiasi tvarka kol kas nepasikeitė biggrin.gif
Atsakyti
o kaip dėl epidūro? Reik pačiai būt nusipirkus?
Atsakyti
epidura duoda savo,kaip jos sako paskolina smile.gif o paskui vyras turi atpirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spongebob @ 2010 08 28, 12:53)
epidura duoda savo,kaip jos sako paskolina smile.gif o paskui vyras turi atpirkti smile.gif

Aišku 4u.gif Gal žinot kiek jis kainuoja? blush2.gif
Atsakyti
sumokejo 57lt. pirko 2-oje lig.vaistineje,taip patare anesteziologe sake kad pas juos pigiausia mirksiukas.gif nesigailiu kad pasinaudojau nors atsimenu visa gimdyma biggrin.gif nes kai pirmus du gimdziau be jokiu nuskausminamuju,tai viska kaip per migla pamenu biggrin.gif
Atsakyti
o anesteziologui reikejo pamoket? ax.gif ar tik epidura nuperki ir suleidzia?
Atsakyti