Sveikutės,
Na mum irgi artėja nenumaldomai, ta, didžioji diena Galvoju gimdyti II.. tai bėgu permest akim kokia ten situacija Pirmąją gimdžiau irgi ten tai likau patenkinta, tik anąkart tariausi su gydytoja, šįkart galvoju važiuot nesitarus..
QUOTE(garbane@ @ 2010 08 24, 08:23)
Savo mergyte gimdziau 2-oje ir tikrai nesigailiu. Prieziuros uzteko,o ir be dejimo i kisene. Manau daug kas priklauso nuo musu paciu, ko mes tikimes.
As irgi gimdziau II, irgi nedaviau kysio ir mano dukryte taip pat Rugile
Vat iškilo man tokis klausimukas, gal mamytės kurios nesenai gimdė II man pasakys.. Kai kurios mamytės (čia vilniškės) pasakoja, kad pas jas ten ir pačiam gimdymui reik turėt savus naktinius, chalatą... Aš kai prieš porą metų gimdžiau, tai dar priimamajame mane aprengė ligoninės rūbais, o jau kai pagimdžiau savais rengiausi, o kaip dabar yra? Ar duoda ten pradžiai tuos seksuoliuosius naktinukus ir chalatėlį užsimest?
QUOTE(elwa @ 2010 08 26, 14:50)
Vat iškilo man tokis klausimukas, gal mamytės kurios nesenai gimdė II man pasakys.. Kai kurios mamytės (čia vilniškės) pasakoja, kad pas jas ten ir pačiam gimdymui reik turėt savus naktinius, chalatą... Aš kai prieš porą metų gimdžiau, tai dar priimamajame mane aprengė ligoninės rūbais, o jau kai pagimdžiau savais rengiausi, o kaip dabar yra? Ar duoda ten pradžiai tuos seksuoliuosius naktinukus ir chalatėlį užsimest?
vis dar duoda tuos sexovus naktinius ir chalata, o savo užsidesi kai pagimdysi, nes kitaip iš tavo abažūrų gali nekas likti
p+2010 08 26, 16:22-->
Aišku, dėkuj Reikškiasi tvarka kol kas nepasikeitė
QUOTE(Burbuliuke p @ 2010 08 26, 16:22)
vis dar duoda tuos sexovus naktinius ir chalata, o savo užsidesi kai pagimdysi, nes kitaip iš tavo abažūrų gali nekas likti
Aišku, dėkuj Reikškiasi tvarka kol kas nepasikeitė
o kaip dėl epidūro? Reik pačiai būt nusipirkus?
epidura duoda savo,kaip jos sako paskolina o paskui vyras turi atpirkti
QUOTE(spongebob @ 2010 08 28, 12:53)
epidura duoda savo,kaip jos sako paskolina o paskui vyras turi atpirkti
Aišku Gal žinot kiek jis kainuoja?
sumokejo 57lt. pirko 2-oje lig.vaistineje,taip patare anesteziologe sake kad pas juos pigiausia nesigailiu kad pasinaudojau nors atsimenu visa gimdyma nes kai pirmus du gimdziau be jokiu nuskausminamuju,tai viska kaip per migla pamenu
o anesteziologui reikejo pamoket? ar tik epidura nuperki ir suleidzia?