Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(aile @ 2010 01 07, 13:00)
idomu vienos moka kiek pasako gyd kitos nieko nemoka uz epidura o trecios po 300 ploja uz epidura tai kiek reik moket ar visai nereik  g.gif
kai gimdziau pries 1.5 niekam nieko nemokejau idomu kaip dabar .. gal cia tos moka kurios nedirba ir nemoka sodrai o tos kurios soc draustos tai uz jas draudimas sumoka  ax.gif

nu as savo gydytojos pries gimdyma (du menesiukai atgal), klausiau, keik kainuoja tai man ir pasake, kad apie 50 lt reiks epiduro rinkini nusipirkti ir vsio...tai vyras atvaziavus ryte gimdyti, nuejo ir nupirko salia esancioje vaistineje, ir dar nuolaida pritaike tai 43 lt kainavo...o jau su gydytoju atskirai atsiskaiteme, o uz pati epiduro rinkini manau moketi dabar reikia visoms, pries du su puse metu nieko nereikejo moketi niekur mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai susidariau nuomonę,jeigu važiuoji gimdyt nesitarus ir niekam nededi į kišenę,tai viskas kainuoja rolleyes.gif
Atsakyti
kad konkretaus kaininiko nera tai cia jau isvis truksta zodziu, cia tik pas mus supuvusioje valstybeje tokie dalykai detis ir te gali,...
o uz dejimus i keseniu tai manau reikia bausti ne tik imancius bet ir duodancius, tada baigtusi bardakas, visi lygus butume,...
nereiktu apstarnavimu skustis ir t.t...
zodziu 2-oje negimdysiu
nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele xs @ 2010 01 07, 13:28)
kad konkretaus kaininiko nera tai cia jau isvis truksta zodziu, cia tik pas mus supuvusioje valstybeje tokie dalykai detis ir te gali,...
o uz dejimus i keseniu tai manau reikia bausti ne tik imancius bet ir duodancius, tada baigtusi bardakas, visi lygus butume,...
nereiktu apstarnavimu skustis ir t.t...
zodziu 2-oje negimdysiu
  nestuke.gif

Kainininkas yra mirksiukas.gif Epidūras oficialiai apie 300 lt kainuoja - tiek II lig tiek ir Mažylyje (kaip žinia,Mažylis yra II ligoninės padalinys).
Susitarus su gydytoju ir išsikvietus jį yra oficialus mokestis - apie 700 lt.
Tad jokio nusikaltimo aš čia nematau tongue.gif Oficialiai aš susimoku už tai,kad gimdymą priims mano norimas gydytojas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiPė @ 2010 01 07, 13:16)
Aš tai susidariau nuomonę,jeigu važiuoji gimdyt nesitarus ir niekam nededi į kišenę,tai viskas kainuoja rolleyes.gif

vaziavau nesusitarus,niekam nieko nedejau i jokia kisene ir niekas nekainuoja smile.gif tikrai ten niekas nepraso is taves pinigu ir nereikalauja. smile.gif
Atsakyti
oho kokios kainos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele xs @ 2010 01 06, 19:25)
kai pirma gimdziau, tai daktares prisimint net nenoriu, jai ne akusere , tai gala gavus buciau, beje epiduro nedare nors ir prasiau, todel si kart bijau dar labiau,...
mastau kur vaziuot i mazyli ar antra lig.? g.gif

kaip cia taip galejo atsitikt, kad epiduro nedare? Tikrai negirdetas dalykas, idomu, kaip argumentavo? Gal jau buvo per velu?
Panasu, kad teko "uzsirauti" ant baisaus personalo - uzjauciu. Manau, kad kaip ir visur, taip ir II ligoninej visokiu gydytoju ir akuseriu yra, o kad pinigas padeda visada ir motyvacija pakelia, tai cia jau faktas smile.gif Na, daug dar vandens tures nuteketi, kol sitas paprotys is musu visuomenes pasitrauks. Gal tada, kai daktarai uzdirbs tiek, kiek verti pagal savo issimokslinima ir rizika?
Bet is mamu pasisakymu neatrodo, kad ten visi tik apie piniga galvoja ir jei i kisenuka neidedi, tai zmogumi nelaiko. Bet siaip vienos is mamyciu situacija tikrai slyksti (na, man butu nemalonu) - pinigelio i kisene kai idejo, tai ir geresne gimdykla pasiule, ir visa kita. Aisku, ne esme tos plyteles, bet tikrai kai kurios gimdyklos jaukesnes, malonesnes, atrodo, nera svarbu, bet jei palygini, tikrai ir tas stalas, ir visa kita. O svarbiausia, aisku, aptarnavimas ir elgesys.
Kiek girdejau, "Mazylyje" viskas aiskiau - nori epiduro 255 i kasa ir baigta. Galvojant apie II ligonine - jei kvietiesi gydytoja ne jo budejimo metu, moki 700 i kasa, bet jam tai ne tiek jau daug nuo tos sumos nubyra, o ir norinciu turbut ne daug, "suchalturinti" kazka turbut nebeiseina, o dar ta krize - tai gal epiduras dabar yra tas vienintelis "kranelis", kuriuo dar gali pavarijuoti ir truputi prisidurti (tiek gydytojas, tiek anesteziologas). Na, galima rizikuot, o jei jau pasiulys i kasa 340, tai turbut geriau jau i kisene kiek mazesne suma duoti - visiems nauda smile.gif
Arba is karto pradeti sneka tokia - kad noresime epiduro ir zinome, kad kazka reikia nubegti i vaistine nusipirkti, gal galite nurodyti ka, mazdaug duoti suprasti, kad tvarka zinome ir cia musu neapgausite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aile @ 2010 01 07, 13:00)
idomu vienos moka kiek pasako gyd kitos nieko nemoka uz epidura o trecios po 300 ploja uz epidura tai kiek reik moket ar visai nereik  g.gif
kai gimdziau pries 1.5 niekam nieko nemokejau idomu kaip dabar .. gal cia tos moka kurios nedirba ir nemoka sodrai o tos kurios soc draustos tai uz jas draudimas sumoka  ax.gif

Moterys, nepanikuokit, ramiai nuvažiuokit, nuves į gimdyklą, pirma akušerė apžiūrės ir pakalbės (galit jai pasakyt, apie norą su epidūru gimdyt, ta sakys pasakysit gydytojai), vėliau ateis gydytoja (ši irgi apklausinės, apžiūrės ir tada jau sakykit, ponia daktare, aš norėsiu su epidūru gimdyt, jei tik nevėlu), ji sakys, ok, pasikviesim anesteziologus. Kai šie ateis jau su popieriais ir vaistais, vat su jais ir tariatės, sakot, kad perpirksiu iš jūsų 4u.gif Jei naktis, ligoninė paskolins savo, jei diena duos savo ir vyras atpirks, ar iš karto sakys eit nupirkt į jų vaistinę (nepamenu tiksliai, bet netoli 50lt). Ir viskas. Tada aišku po visko atsidėkoti galima anesteziologėms 4u.gif Viskas patampa aišku, kai tik nuvyksti į vietą, nepanikuokit drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2010 01 08, 08:06)
Moterys, nepanikuokit, ramiai nuvažiuokit, nuves į gimdyklą, pirma akušerė apžiūrės ir pakalbės (galit jai pasakyt, apie norą su epidūru gimdyt, ta sakys pasakysit gydytojai), vėliau ateis gydytoja (ši irgi apklausinės, apžiūrės ir tada jau sakykit, ponia daktare, aš norėsiu su epidūru gimdyt, jei tik nevėlu), ji sakys, ok, pasikviesim anesteziologus. Kai šie ateis jau su popieriais ir vaistais, vat su jais ir tariatės, sakot, kad perpirksiu iš jūsų 4u.gif Jei naktis, ligoninė paskolins savo, jei diena duos savo ir vyras atpirks, ar iš karto sakys eit nupirkt į jų vaistinę (nepamenu tiksliai, bet netoli 50lt). Ir viskas. Tada aišku po visko atsidėkoti galima anesteziologėms  4u.gif Viskas patampa aišku, kai tik nuvyksti į vietą, nepanikuokit drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif labai protingai ir issamiai viskas aprasyta;)

as pas gydytoja gimdziau, pas kuria visada lankiausi, tai ji jau zinojo nuo pat pradziu, kad as tik su epiduru gimdysiu thumbup.gif , o ir data gimdymui man buvo paskirta jau, tai ir visa komanda ta diena budinti buvo informuota ko as noresiu. bet siaip visas personalas neblogas, taip, kad tikrai negimdziuos neliksit ir epidura dar ensu girdejus, kad neduotu, nebent per velu jau butu g.gif Lengvai ir greitai Jums mamukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele xs @ 2010 01 06, 18:28)
o tai jai as nriu to nuskausminimo, tai gali ir nedaryti  blink.gif
ar teisingai supratau?

Jai atsidarymas bus jau per didelis tikrai nedarys schmoll.gif jai spesi iki 3-5 pirstu atsidarymo ar atsidarines letai tada darys smile.gif

QUOTE(jaruta @ 2010 01 07, 11:58)
ir is kur  jus traukiat tokias kainas?  g.gif  gimdziau gruodzio 20 diena,atvykau nakti ,iskart gydytojas paklause ar prireiks anestiozologo,neatsisakiau tai is viso man kainavo 50lt ,pats anestiozologas atnese vyrui ceki is vaistines ir viskas ir nereikia ten jokiu 300lt niekam moket  doh.gif
Papildyta:

vaziuok i II tikrai nenusivilsi  thumbup.gif

Pritariu,ta II-tra ligonine kaip rakstis siknoj daugeliui blink.gif maziau panikuokit,personalas geras tikrai daktarai taipogi,o piktu ir visokiu anokiu pasitaiko visur,propaguoja naturalu maitinima,bet jai truksta pienelio dar ,ar vaikiukas niekaip nenurimsta nueini ir padaro ,kad ir nakti prikeltos seseles,taip buvo pas mane kol atsirado pas mane normaliau ka valgyt vaikiukui,nueidavau ir padarydavo isgerdavo 5 gr. nurimdavo ir liuliuka.Kai atsirado jau nebereikejo vaiksciot pas jas.Niekur kitur negimdyciau ,nemegstu "siauru ligoniniu"ner kuom kvepuot ten.O II-troj kaip rusai sako prastorna biggrin.gif gimdykit ir nesinervuokit visu kitu pasirupins daktarai ir vyras 4u.gif
Atsakyti
Gimdžiau sausio 2 d. antroj ligoninėj, tai personalas tikrai thumbup.gif man buvo planinis CP, tai apie epidūrą nieko negaliu pasakyt, prie CP nieko už jį nereikėjo mokėt. Su gydytoja buvau susitarus blush2.gif , bet ir visas kitas personalas - tiek akušerės, tiek naujagimių sk. seselės - labai thumbup.gif per šešias paras, kurias gulėjom, nė vieno susiraukusio veido nemačiau ax.gif pirmą gimdžiau Mažyly, tai net nepalyginsi schmoll.gif jei kada gimdysiu trečią, tai vėl nedvejodama į II ligoninę važiuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif man gimdyti uz 9 sav, bet kai laikas taip greit bega, tai norisi viska suzinoti anksciau;) Noriu gimdyti II lig. su niekuo nesitarus ir naturaliai, be jokiu epiduru ir t.t ( bent bandysiu ) o jei netycia reiktu epiduro, tai manau , kad gyd. patys pasiulys, ar ne ?smile.gif

QUOTE(Inga N @ 2010 01 05, 12:49)
Kas neseniai gimdė, labai įdomu, gimdyklos jau seniai suremontuotos, o štai įdomu, kaip atrodo pogimdyvinės palatos, tulaetai, dušai? Gal ir ten nors kiek investuota?

man idomu kaip palatos pogimdyvines atrodo? kiek kainuoja mokamos palatos? kur po gimdymo galetu ir vyras nakvoti ? priemimo telefono nr ir as noreciau smile.gif

QUOTE(jaruta @ 2010 01 07, 11:58)
ir is kur  jus traukiat tokias kainas?  g.gif  gimdziau gruodzio 20 diena,atvykau nakti ,iskart gydytojas paklause ar prireiks anestiozologo,neatsisakiau tai is viso man kainavo 50lt ,pats anestiozologas atnese vyrui ceki is vaistines ir viskas ir nereikia ten jokiu 300lt niekam moket  doh.gif
Papildyta:

vaziuok i II tikrai nenusivilsi  thumbup.gif

Aciu uz nuraminima 4u.gif

QUOTE(jaruta @ 2010 01 07, 14:26)
vaziavau nesusitarus,niekam nieko nedejau i jokia kisene ir niekas nekainuoja  smile.gif  tikrai ten niekas nepraso is taves pinigu ir nereikalauja. smile.gif

man teko paguleti nestumo patologijos skyriuj, tai buvau lb lb patenkinta personalu ir maistu, viskuo smile.gif ypac gyd. Goda Jievaltiene, ji thumbup.gif

QUOTE(Ausra1976 @ 2010 01 08, 10:45)
Jai atsidarymas bus jau per didelis tikrai nedarys schmoll.gif jai spesi iki 3-5 pirstu atsidarymo ar atsidarines letai tada darys smile.gif
Pritariu,ta II-tra ligonine kaip rakstis siknoj daugeliui blink.gif  maziau panikuokit,personalas geras tikrai daktarai taipogi,o piktu ir visokiu anokiu pasitaiko visur,propaguoja naturalu maitinima,bet jai truksta pienelio dar ,ar vaikiukas niekaip nenurimsta nueini ir padaro ,kad ir nakti prikeltos seseles,taip buvo pas mane kol atsirado pas mane normaliau ka valgyt vaikiukui,nueidavau ir padarydavo isgerdavo 5 gr. nurimdavo ir liuliuka.Kai atsirado jau nebereikejo vaiksciot pas jas.Niekur kitur negimdyciau ,nemegstu "siauru ligoniniu"ner kuom kvepuot ten.O II-troj kaip rusai sako prastorna biggrin.gif gimdykit ir nesinervuokit visu kitu pasirupins daktarai ir vyras 4u.gif

labai noreciau sulaukti nuomoniu apie 2 lig. personala neseniai gimdziusiu mamyciu mirksiukas.gif
Papildyta:

Ir dar labai noreciau suzinoti kokius daiktus pasiimti vaziuojant gimdyti ? ar tik gimusi lialiu aprengia ligonines rubais, ar savo vezti ? ar duoda naktinius, chalata einant i gimdykla? ar kainuoja siulai ? ar dar kazkas ?
Atsakyti