Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

Šilkaitienė
Atsakyti
QUOTE(Megaera @ 2010 08 20, 10:51)
Berods kas 5 metus jie keičias 4u.gif
Tai jau gaunas taip biggrin.gif

Tikrai ne, praeitais metais kalbejau su gydytoja, kuri mus prieme 2006, tai 2009 ji jau dirbo kitame skyriuje ax.gif Tad gaunasi kas du ar 3 metus..
Atsakyti
Kalvinskas, Šilkaitienė, Žebrauskienė, Ukvertienė, Valytė, Glinskis, Markauskienė, Leščiova, Leskauskas, Gasiūnienė, Kriūnienė,Barakauskienė, Černiauskas, Vaicekauskaitė. Šitie dirbo tikrai kai gimdžiau, turbūt ir dabar dirba. Bet čia nevisi, aš kai atvažiavau gimdyt, buvo labai graži, jauna gydytoja, nepamenu jos pavardės
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2010 08 20, 08:56)
Sakykit,gal kas žino,kokie tiksliai gydytojai dirba gimdymo skyriuje?Na,atvažiavus gimdyt nesitarus,pas ką galima papult ax.gif ?

http://www.2kkl.lt/i..._id=341&lang=lt 4u.gif
Lygiai taip pat galima surasti patologinio ir ginekologinio skyrių personalą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2010 08 20, 09:40)
Kalvinskas, Šilkaitienė, Žebrauskienė, Ukvertienė, Valytė, Glinskis, Markauskienė, Leščiova, Leskauskas, Gasiūnienė, Kriūnienė,Barakauskienė, Černiauskas, Vaicekauskaitė. Šitie dirbo tikrai kai gimdžiau, turbūt ir dabar dirba. Bet čia nevisi, aš kai atvažiavau gimdyt, buvo labai graži, jauna gydytoja, nepamenu jos pavardės

aš pas Liukaitytę gimdžiau wub.gif nuostabi akušerė !
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2010 08 20, 10:40)

Barakauskiene Patologinio skyriaus vedeja.
Taciau daro ir CP.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxsxx: 20 rugpjūčio 2010 - 11:27
QUOTE(Furtado @ 2010 08 20, 10:40)

Leskauskas dirba ginekologiniam skyriui.Pas jį gimdyt gali tik susitarus.O atvažiavus nesitarus,jis gimdymo skyriuj nedirba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rusmenė @ 2010 08 20, 10:58)
http://www.2kkl.lt/i..._id=341&lang=lt   4u.gif
Lygiai taip pat galima surasti patologinio ir ginekologinio skyrių personalą  4u.gif

Labai ačiū 4u.gif Aš kažkaip neradau pati tam puslapyje blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alekto: 20 rugpjūčio 2010 - 14:43
QUOTE(Furtado @ 2010 08 20, 01:42)
Mes kartu gimdėm pasirodo pas ją tais pačiais metais, mėnesį ir dieną thumbup.gif

Nu va kaip būna biggrin.gif tikrai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte5 @ 2010 08 21, 11:57)
Nu va kaip būna  biggrin.gif tikrai super  thumbup.gif

Tai kurioj gimdykloj gimdei,kelintą valandą čia tas stebuklas išlindo? biggrin.gif Aš 5-oj, 13:16 mirksiukas.gif
Atsakyti
wink.gifp+2010 08 20, 12:01-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2010 08 20, 12:01)
aš pas Liukaitytę gimdžiau  wub.gif nuostabi akušerė !

As irgi gimdziau pas Laimutė Liukaitytė!Labai dziaugiuosi,kad pas ja pakliuvau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vanilliuke @ 2010 08 22, 17:40)
As irgi gimdziau pas Laimutė Liukaitytė!Labai dziaugiuosi,kad pas ja pakliuvau  thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif Tu pagimdei 3 dienom anksciau nei as mirksiukas.gif
Atsakyti