QUOTE(Megaera @ 2010 08 20, 10:51)
Tikrai ne, praeitais metais kalbejau su gydytoja, kuri mus prieme 2006, tai 2009 ji jau dirbo kitame skyriuje Tad gaunasi kas du ar 3 metus..
Kalvinskas, Šilkaitienė, Žebrauskienė, Ukvertienė, Valytė, Glinskis, Markauskienė, Leščiova, Leskauskas, Gasiūnienė, Kriūnienė,Barakauskienė, Černiauskas, Vaicekauskaitė. Šitie dirbo tikrai kai gimdžiau, turbūt ir dabar dirba. Bet čia nevisi, aš kai atvažiavau gimdyt, buvo labai graži, jauna gydytoja, nepamenu jos pavardės
QUOTE(Alekto @ 2010 08 20, 08:56)
Sakykit,gal kas žino,kokie tiksliai gydytojai dirba gimdymo skyriuje?Na,atvažiavus gimdyt nesitarus,pas ką galima papult ?
http://www.2kkl.lt/i..._id=341&lang=lt
Lygiai taip pat galima surasti patologinio ir ginekologinio skyrių personalą
QUOTE(Furtado @ 2010 08 20, 09:40)
Kalvinskas, Šilkaitienė, Žebrauskienė, Ukvertienė, Valytė, Glinskis, Markauskienė, Leščiova, Leskauskas, Gasiūnienė, Kriūnienė,Barakauskienė, Černiauskas, Vaicekauskaitė. Šitie dirbo tikrai kai gimdžiau, turbūt ir dabar dirba. Bet čia nevisi, aš kai atvažiavau gimdyt, buvo labai graži, jauna gydytoja, nepamenu jos pavardės
aš pas Liukaitytę gimdžiau nuostabi akušerė !
QUOTE(Furtado @ 2010 08 20, 10:40)
Barakauskiene Patologinio skyriaus vedeja.
Taciau daro ir CP.
QUOTE(Furtado @ 2010 08 20, 10:40)
Leskauskas dirba ginekologiniam skyriui.Pas jį gimdyt gali tik susitarus.O atvažiavus nesitarus,jis gimdymo skyriuj nedirba
QUOTE(Rusmenė @ 2010 08 20, 10:58)
http://www.2kkl.lt/i..._id=341&lang=lt
Labai ačiū Aš kažkaip neradau pati tam puslapyje
QUOTE(Furtado @ 2010 08 20, 01:42)
Mes kartu gimdėm pasirodo pas ją tais pačiais metais, mėnesį ir dieną
Nu va kaip būna tikrai super
QUOTE(ausryte5 @ 2010 08 21, 11:57)
Nu va kaip būna tikrai super
Tai kurioj gimdykloj gimdei,kelintą valandą čia tas stebuklas išlindo? Aš 5-oj, 13:16
p+2010 08 20, 12:01-->
As irgi gimdziau pas Laimutė Liukaitytė!Labai dziaugiuosi,kad pas ja pakliuvau
QUOTE(Burbuliuke p @ 2010 08 20, 12:01)
aš pas Liukaitytę gimdžiau nuostabi akušerė !
QUOTE(vanilliuke @ 2010 08 22, 17:40)
Tu pagimdei 3 dienom anksciau nei as