QUOTE(Megaera @ 2010 06 22, 08:22)
Aš pastebėjau vieną dalyką,kad labai visi greit puola skatint Vis skaitau pasisakymus ir vis užkliūna akis. Aš iki šiol nesuprantu,jeigu man per dvi valandas kaklelis atsidarė 2cm,kam reikėjo tų skatinančiųjų
pavz kaip man ispradziu atsidarinejo normaliai kaklelis ir ties 3cm "uzstigo" praeina viena, dvi valandos o visiskai nekruta, laukia tresios niekas nevyksta, paziuri tonusus (jie juk mato ir girdi) ipusejus 4val, pastate laseline su skatinamaisiai, juk negali daktarai laukt ir tiketis kad atsidarys kaklelis kuris net nebando atsidarineti toliau, beto rizikuoti vaikeliu, nors gimdziau tik 10v, bet po po gimdymo vaikuti isnese i inkubatoriu nes buvo truputi pridusias. bet greit atnese tai taip kad kartais jie zino kada leist skatinamuosius, beto girdejus kad krikscioniskose , drauge pasakojo kai gimde, ten sake isvis nelauke paziurejo tonusus, echo, sako gimdysi siandien, pradejo leist skatinamuosius, pries stumima prakirpo vandenis ir mazylis jau gimes, ir taip tai draugei buvo su abeis gimdymais ten