as kai gimdziau nesitariau. pernesiojau savaite ir mano gyd issiunte y sava pasirinkta ligonine.. ten isgulejau 2d kurias vis stebejo kudinelį... kai naktį prasidejo gimdymas, (1val) nesupratau kas daros, visa prakaitu ispyle
nuejau pas akusere, pasakiau kad turbut vandenys nubego, ta prikelia budinti gyd vyra, jaunas
liepe eiti krautis daiktus ir eit y 2a. akusere padare klizma ir padejo nunesti tases..prieme labai maloni gyd. ir akusere... bet vis laikas bego bego, ziurom jau 6v, vis letai atsidarineja, ziurau arteja 8val, klausiu gyd: kad turbut keisis pamaina, sakau gal zinote kas ateis vyras ar moteris, sako tikrai nezinau,,,o as: tikriausiai kad nevyras
ziurau po astuoniu prisistato vyras zavus
su akuseria... pradejo skatinti, nes per 3v, tik ciut kaklelis krutėjo... pasake iki 12v tik kankysim, daugiau neleis
ziurau pradejo rinktis visi y gimdyklla, 2 akuseres, gydytojas, padejeja (super ji buvo, padedavo ir nulipt ir uzlipt ant kedes, net uzklodavo) nu ir prasidejo
stumt nemokejau, tai kol ismokau, bet niekaip daktarai kazka susisznibzdejo, issigandau kad leliui nebut kas prastai
Gavau truputį rekt, nes vaika reik jau isstumt y pasaulį, nes prades dust
pradejus stumt pajauciau kad prakirpo, paskutinius stumimus nespedavau atsipeikyt, nes net negirdedavau, tik prasipeikeju, o girdziu dar karta
bet tik tuo pajauciau kad mazius jau su mumis ir verkia, daktaras susunka 11,44val. dingo visas nuovargis ir visi miegai, tik klausiu vyro ar sveikas, o tas neturi amo, is laimes nepratare nei zodzio... bet vaikutį aprenge, parode man ir isnese i inkibatoriu... bet po 40min atnese pamaitinti...
su lelium pragulejau 4dienas... labai geros sesutes vaiku ir akuseres buvo, aisku buvo ir bjauriu, o ypac nepatikdavo kai leliu 3d isveze del geltos i inkubatoriu, o as nesdavau pienuka ir jis verkdavo, o ta telika ziuri, o ji: mama pajaute ir pradejo verkt.. tai budavau paduodavau pienuka ir iseidavau
viena akusere jauna patiko, tokia maloni, tiek rupinasi laksto tik per palatas vis
ir gyd, buvo uzejus atnese kazkokia anketa, o tos seseles kai pasieme vaikuti sako nusipirkit pientrauki ir ateisiu parodyt, bet paprasiau daktares tai ji sako jus pienukas gerai bega, pacios galit su pirstai, tai puikiai pavyko, nereike pinigu leist..
as rinkausi sia ir krikscioniskus namus, bet visos gimines ten gimde, ir man nepatikdavo, tai as viena cia pasirinkau tai mane baisiai kasdino, bet nenusivyliau. bent as patekau pas gera prieziura.
o palatos gerai jiai vietu yra guldo po viena, bet jiai didelis bumas guldo po dvi ir kai atsilaisvina perkiale
sitas man geriausia yra, nes manasis buvo ramus lelius, bet va kaimynese palatose, tai net mane prizadindavo verksmu, ir tuo paciu gaila tu mazyliu atrodo imciau nueiciau ir patarciau