Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(kuuzia @ 2010 06 08, 11:03)
O su kiek išleido?
Gimdymas toks dalykas, kad viskas labai greitai gali pasikeisti...

thumbup.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(linuttea @ 2010 06 08, 11:06)
prieš tai nakti tikrino buvo 3cm, o ryte niekas nežiūrėjo schmoll.gif

o as sakyciau labai pasiseke, kad taip greitai pagimdete, ne visoms taip lemta mirksiukas.gif ir nereikia dabar jau galvoti, aks butu buve, jei butu buve....viskas gerai, reikia tuo ir dziaugtis, o is to, ka pasakete, tai nelabai matau dideles II ligonines mediku kaltes g.gif
Atsakyti
Tiesiog kažkokia panaši istorija ir man buvo. Kad aš atvažiavau ryte, pažiūrėjo gydytoja ir sako, čia dar tau ko gero parengiamieji sąrėmiai (nes man iš viso jokių parengiamųjų nebuvo), ir sako suleisim tau nošpos ir važiuok dar namo. Tai kol gulėjau po nošpos suleidimo tai ir nebeišvažiavau namo biggrin.gif
Atsakyti
laba diena mamytes ir as galiu svao istorija papasokoti su pirmu lialiuku atvaziaveau i ligonine gimditi pernesiojes vaikuti jau 10 dienu jie sako kaklelis neatsiviria vaizok dar anmo pabuk iki dar pora dienu tada atavziok jei anksciau neprasides saremiai . ir ka jus aglviojate ant 12 dienos nieko netsidare viskas buvo man gerai nejokiu saremiu nei ko kito pagulde pradejo skatinamasius leisti kaklelis po 1 cm aks tris val atsivirinejo skausmas jau eniamnomas kenteti ir galu gale 12 vla atsikankinau pati neisgimdziau isveze operuoti, ir lb nepatiko man personalas ateidavo daktare gimdimo palata paziuredavo ar dar nergimdau ir iseidavo is palatos, o kaip atveze i operacine pamaina keitesi ir pradejo daktare panekuoti jau nespesiu isoperuoti man jau galas darbo laiko, vienu zodiu isoperavo vaiaks gime sveikas bet skaau va antra laukiames net neisvazduoju kur cia egriau vazioti gimditi bet jau i antra ligonine negrizciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dorata @ 2010 04 27, 15:35)
Merginos jei vaziuosit nesitare gimdyti ir noresit epiduros, turetumet turet ne senesni nei menesio laiko bendra kraujo tyrima, nes jei neturit tai anesteziologai gali nedaryt epiduros.....

blink.gif sakyčiau netiesa. Man pats Kalvinskas liepė epidūrą daryti ir apie kraujo tyrimus nei jis, nei anesteziologė nė ne kriuktelėjo. o jie tikrai turėjo būti senesni nei mėnesio.
QUOTE(rutikas3 @ 2010 05 08, 21:17)
Taip Zebrauskiene ji jau toke jai ka sako tai  tiesiai sviesiai smile.gif

Bjaurokas žmogus. drinks_cheers.gif Mano draugė pas ją susitarusi pagimdė sūnų, nesmulkų, tokį virš 4 kg. smile.gif Kaip pirmakartę sakyčiau kosminiu greičiu privertė pagimdyt per 5 val. su skatinančiais, nors tik +5 dienos buvo ir jokių pavojų nebuvo. Žodžiu - KRAPŠTOM! bigsmile.gif Tai mažius gimė sulaužytu raktikauliu, didžiule hematoma ant galvytės, mama suplyšus nors puzzle dėliok. doh.gif o kai paklausė: gydytoja, juk matėte kad berniukas stambus, gal reikėjo CP?, pareiškė stačiokiškai: o tai kas čia tokio? kas čia ne taip? viskas čia gerai. doh.gif Velniop tokią medikę.
--------------
Šiaip tai ir antrą gimdyčiau II KL. Tik šį kartą reikalaučiau, kad medikai aiškintų ką daro, kodėl ir kokius man vaistus pila į kraują. Nenoriu prisiminti to jausmo, kai tu lyg bandymų triušis, o ginius su akušere pasitaria velniai žino ką už uždarų durų ir pirmyn - jojam ant švirkštų. mad.gif Jiems mes tik statistika gimdymų virtinėje, o mums galbūt tai pirmas ir paskutinis gimdymas, ir prisiminimus visą gyvenimą norime nešiotis tik geriausius. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rusmenė @ 2010 06 08, 17:34)
blink.gif sakyčiau netiesa. Man pats Kalvinskas liepė epidūrą daryti ir apie kraujo tyrimus nei jis, nei anesteziologė nė ne kriuktelėjo.  o jie tikrai turėjo būti senesni nei mėnesio.

Bjaurokas žmogus.  drinks_cheers.gif Mano draugė pas ją susitarusi pagimdė sūnų, nesmulkų, tokį virš 4 kg.  smile.gif  Kaip pirmakartę sakyčiau kosminiu greičiu privertė pagimdyt per 5 val. su skatinančiais, nors tik +5 dienos buvo ir jokių pavojų nebuvo. Žodžiu - KRAPŠTOM!  bigsmile.gif  Tai mažius gimė sulaužytu raktikauliu, didžiule hematoma  ant galvytės, mama suplyšus nors puzzle dėliok.  doh.gif  o kai paklausė: gydytoja, juk matėte kad berniukas stambus, gal reikėjo CP?, pareiškė stačiokiškai: o tai kas čia tokio? kas čia ne taip?  viskas čia gerai. doh.gif  Velniop tokią medikę.
--------------
Šiaip tai ir antrą gimdyčiau II KL. Tik šį kartą reikalaučiau, kad medikai aiškintų ką daro, kodėl ir kokius man vaistus pila į kraują. Nenoriu prisiminti to jausmo, kai tu lyg bandymų triušis, o ginius su akušere pasitaria velniai žino ką už uždarų durų ir pirmyn - jojam ant švirkštų.  mad.gif Jiems mes tik statistika gimdymų virtinėje, o mums galbūt tai pirmas ir paskutinis gimdymas, ir prisiminimus visą gyvenimą norime nešiotis tik geriausius.  smile.gif

mano gimdyma prieminejo Zebrauskiene.. vajei vajei... doh.gif besirdis zmogus.. issityciojo is to, kad man skauda, kai kakleli tikrino, tipo ka darysiu kai stumt reikes.. verkiau is skausmo, o ji tyciosi.. kur zmoniskumas jos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbuliuke ;)p: 09 birželio 2010 - 10:46
Abi dukrytes gimdziau pas Zebrauskiene ir galiu paminet tik geru zodziu, jei kada sugalvotume trecio irgi noreciau gimdyti pas ja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rusmenė @ 2010 06 08, 17:34)
blink.gif sakyčiau netiesa. Man pats Kalvinskas liepė epidūrą daryti ir apie kraujo tyrimus nei jis, nei anesteziologė nė ne kriuktelėjo.  o jie tikrai turėjo būti senesni nei mėnesio.

Keista.. g.gif Aš prieš 4 savaites pas Kalvinską gimdžiau. Poliklinikoje gydytoja nepažiūrėjo, o ir aš kažkaip nepamasčiau, tai kraujo tyrimas buvo kovo mėnesio. Tai man prieš epidūrą kraują paėmė, ekstrą tyrimą padarė. Neįtikėtina, kad jie taip rizikuotu epidūrą daryti nežinodami kraujo tyrimų rezultatų, nes pasekmės gali būti nelabai kokios...
Atsakyti
QUOTE(Daniela20 @ 2010 06 08, 12:52)
laba diena mamytes

na bet ir privelta klaidų blush2.gif vos įmanoma skaityti doh.gif
QUOTE(Asta @ 2010 06 10, 10:38)
Keista.. g.gif  Aš prieš 4 savaites pas Kalvinską gimdžiau. Poliklinikoje gydytoja nepažiūrėjo, o ir aš kažkaip nepamasčiau, tai kraujo tyrimas buvo kovo mėnesio. Tai man prieš epidūrą kraują paėmė, ekstrą tyrimą padarė. Neįtikėtina, kad jie taip rizikuotu epidūrą daryti nežinodami kraujo tyrimų rezultatų, nes pasekmės gali būti nelabai kokios...

man darė epidūrą, jokių tyrimų nereikėjo ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. Atsiliepimu pasiskaiciau apie II ligonine tikrai visokiu, bet siam momentui esu apsisprendusi tenais vaziuoti su niekuo nesitariant. Reikia tiketis kad viskas bus gerai, ir mano atsiliepimai apie sia istaiga bus geri. Einant i paskaiteles, kurias veda sio ligonines darbuotojai atrodo, kad jie tikrai malonus pasirenge padeti viskuo. Man labiausiai patinka tai kad palatos skirtos tik vienai seimai.
Atsakyti
as kai gimdziau nesitariau. pernesiojau savaite ir mano gyd issiunte y sava pasirinkta ligonine.. ten isgulejau 2d kurias vis stebejo kudinelį... kai naktį prasidejo gimdymas, (1val) nesupratau kas daros, visa prakaitu ispyle blush2.gif nuejau pas akusere, pasakiau kad turbut vandenys nubego, ta prikelia budinti gyd vyra, jaunas biggrin.gif liepe eiti krautis daiktus ir eit y 2a. akusere padare klizma ir padejo nunesti tases..prieme labai maloni gyd. ir akusere... bet vis laikas bego bego, ziurom jau 6v, vis letai atsidarineja, ziurau arteja 8val, klausiu gyd: kad turbut keisis pamaina, sakau gal zinote kas ateis vyras ar moteris, sako tikrai nezinau,,,o as: tikriausiai kad nevyras doh.gif ziurau po astuoniu prisistato vyras zavus biggrin.gif su akuseria... pradejo skatinti, nes per 3v, tik ciut kaklelis krutėjo... pasake iki 12v tik kankysim, daugiau neleis smile.gif ziurau pradejo rinktis visi y gimdyklla, 2 akuseres, gydytojas, padejeja (super ji buvo, padedavo ir nulipt ir uzlipt ant kedes, net uzklodavo) nu ir prasidejo ax.gif blush2.gif stumt nemokejau, tai kol ismokau, bet niekaip daktarai kazka susisznibzdejo, issigandau kad leliui nebut kas prastai verysad.gif Gavau truputį rekt, nes vaika reik jau isstumt y pasaulį, nes prades dust verysad.gif pradejus stumt pajauciau kad prakirpo, paskutinius stumimus nespedavau atsipeikyt, nes net negirdedavau, tik prasipeikeju, o girdziu dar karta doh.gif bet tik tuo pajauciau kad mazius jau su mumis ir verkia, daktaras susunka 11,44val. dingo visas nuovargis ir visi miegai, tik klausiu vyro ar sveikas, o tas neturi amo, is laimes nepratare nei zodzio... bet vaikutį aprenge, parode man ir isnese i inkibatoriu... bet po 40min atnese pamaitinti...
su lelium pragulejau 4dienas... labai geros sesutes vaiku ir akuseres buvo, aisku buvo ir bjauriu, o ypac nepatikdavo kai leliu 3d isveze del geltos i inkubatoriu, o as nesdavau pienuka ir jis verkdavo, o ta telika ziuri, o ji: mama pajaute ir pradejo verkt.. tai budavau paduodavau pienuka ir iseidavau verysad.gif

viena akusere jauna patiko, tokia maloni, tiek rupinasi laksto tik per palatas vis thumbup.gif ir gyd, buvo uzejus atnese kazkokia anketa, o tos seseles kai pasieme vaikuti sako nusipirkit pientrauki ir ateisiu parodyt, bet paprasiau daktares tai ji sako jus pienukas gerai bega, pacios galit su pirstai, tai puikiai pavyko, nereike pinigu leist..
as rinkausi sia ir krikscioniskus namus, bet visos gimines ten gimde, ir man nepatikdavo, tai as viena cia pasirinkau tai mane baisiai kasdino, bet nenusivyliau. bent as patekau pas gera prieziura.

o palatos gerai jiai vietu yra guldo po viena, bet jiai didelis bumas guldo po dvi ir kai atsilaisvina perkiale smile.gif sitas man geriausia yra, nes manasis buvo ramus lelius, bet va kaimynese palatose, tai net mane prizadindavo verksmu, ir tuo paciu gaila tu mazyliu atrodo imciau nueiciau ir patarciau biggrin.gif
Atsakyti
pritariu GARBANE@ as buvau pasiruošusi važiuoti i klinikas nu tipo ,kad dvynukai ,ten aparatūra naujesne ir t.t.bet paskutine minute i 2ligoninia nuvažiavau nesitarusi.Nepatiko tik priėmime sena moteris priiminėja,kol uzraso ,kol pasako maniau kad jau ten pagimdysiu net operacines nepasiekus smile.gif o kas del personalo tai as patenkinta smile.gif daktarei kuri buvo i kišene po gimdymo vyras idejo na ir akušeriai taip pat smile.gif
Atsakyti
Aš pastebėjau vieną dalyką,kad labai visi greit puola skatint g.gif Vis skaitau pasisakymus ir vis užkliūna akis. Aš iki šiol nesuprantu,jeigu man per dvi valandas kaklelis atsidarė 2cm,kam reikėjo tų skatinančiųjų g.gif
Atsakyti