Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(vienintelė @ 2010 04 21, 14:56)
Prisiskaičius gerų atsiliepimų ir aš antro savo džiaugsmo važiavau gimdyti čia, tai buvo vasario 28 diena. Prasidėjo sarėmiai apie 12 nakties, 3.45 jau buvau viduj pradėjo pildyt dokumentus, tuo metu jaučiu kad sarėmiai labai dažnėja ir jau gimdau. Moteriškė kuri pildė dokumentus liepė rengtis, o rengtis jėgų nebėr, tai su vyro pagalba apsivilkau ka davė, ir greit ant vežimėlio. Kadangi ji viena tebuvo tai su vyru bėgtė vežė mane į gimdykla, gaila numeriuko neatsimenu bet vaizdas joje tragiškas (tą pastebėjau jau tik po gimdymo) gimdyvių tuo metu sakė nėra tai kodėl i caro maro laikų gimdykla likau nesupratusi. kaip jau rašiau vežė mane kolidorium greituoju budu jau gimdančia, tai gimdykla nebuvo pasiruošusi mano sūnelio greitam atėjimui, pačios išsigandusios ir pasimetusios, vaikučiui buvo apsivijusi virkštelė sustojes lysti o jos nežino ką daryti, tai ir aš ir mano vyras daug streso apturėjom. Gimė priduses para labaiu stebėjo bet viskas buvo jam gerai. Tiesa kai atvežė į gimdykla šaukia ant manes lipk o man jau vaikas lenda kur čia lipti, tai vyras perkėlė, paskui šaukia nestumk, nors ne stum sako juk ne aš o tu plyši, tai tikrai likau pasibaisėjusi personalu. Ir paskui visa laik kartojo ko aš ale taip ilgai laukiau Turbut čia taip nes nesitariau o gal nuotaikos nebuvo, nežinau bet tikrai daugiau čia nevažiuočiau. Dėl mokamos palatos tai ten gana tvarkinga bet irgi savi niuansai, toletas pasatytas taip kad tik šonu gali atsisėsti, kai prausiesi duše vandu i palata pribėga.

kad neišsiplėsčiau parašysiu kad labai nusivyliau šia ligonine, kadangi pirmąji gimdžiau mažylyje tai ten man labaiu viskas patiko ir aplinka ir priežiūra, nes gimdykloj vyras galėjo atsisėsti ant tarybines taburetės, bet ne tai svrabiausia svarbiausia kad personalas tikrai nepaskayčiau kad atliko viska kaip reikia.

gal mano pasakojimas kitiems ir pasirodys labai jau neigiamas,bet norėjau parašyti savo prisiminimus kurie gal būt kam nors padės apsispresti gimdant. Sėkmės visoms.

Blin kaip primine mano gimdyma doh.gif Tik as tiek ilgai nelaukiau, tiksliau visai nelaukiau, namie nusiprausiau ir psio ir vistiek vos masinoj nepagimdziau.I gimdykla as jau begau, paskui mane ir visas personalas doh.gif O gimdziau pas Zebrauskiene, nu staciokiska ji man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2010 05 08, 18:43)
Blin kaip primine mano gimdyma doh.gif Tik as tiek ilgai nelaukiau, tiksliau visai nelaukiau, namie nusiprausiau ir psio ir vistiek vos masinoj nepagimdziau.I gimdykla as jau begau, paskui mane ir visas personalas doh.gif O gimdziau pas Zebrauskiene, nu staciokiska ji man schmoll.gif

Taip Zebrauskiene ji jau toke jai ka sako tai tiesiai sviesiai smile.gif ,Bet as labai esu patenkinta 2 -tra gimdziau pas ja ir jokiu problemu viskas buvo gerai thumbup.gif
Na as ir trecia vaziuociau gimdyt tik ten.Bet sutinku visokiu ten daktaru yra manau kaip ir visur.
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2010 05 08, 17:43)
O gimdziau pas Zebrauskiene, nu staciokiska ji man schmoll.gif

drinks_cheers.gif labai grubi..

QUOTE(rutikas3 @ 2010 05 08, 20:17)
Taip Zebrauskiene ji jau toke jai ka sako tai  tiesiai sviesiai smile.gif ,Bet as labai esu patenkinta 2 -tra gimdziau pas ja ir jokiu problemu viskas buvo gerai thumbup.gif
Na as ir trecia vaziuociau gimdyt tik ten.Bet sutinku visokiu ten daktaru yra manau kaip ir visur.

gal tu tareisi pas ja gimdyti del to taip buvo? as kai nesitariau.. tai su manim lb negraziai kalbejo..
Atsakyti
QUOTE(rutikas3 @ 2010 05 08, 20:17)
Taip Zebrauskiene ji jau toke jai ka sako tai  tiesiai sviesiai smile.gif ,Bet as labai esu patenkinta 2 -tra gimdziau pas ja ir jokiu problemu viskas buvo gerai thumbup.gif

Brrrr, nemiela tokia.........vaziavau kaip i svente gimdyt, tai greit ant zemes nuleido doh.gif , grubios replikos buvo is jos lupu, bet is kitos puses kai uzreke, kad uzdusysi savo vaika(tipo smarkaiu stumk, o nerek cia biggrin.gif ) tai ir pagimdziau ant staigio, pamenu labai issigandau unsure.gif

wink.gifp+2010 05 08, 20:29-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2010 05 08, 20:29)
drinks_cheers.gif  labai grubi..
gal tu tareisi pas ja gimdyti del to taip buvo? as kai nesitariau.. tai su manim lb negraziai kalbejo..

Nepatikesi, bet kita diena i palata atejo miela kaip lapute blink.gif Kaip kitas zmogus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2010 05 09, 22:51)

Nepatikesi, bet kita diena i palata atejo miela kaip lapute blink.gif Kaip kitas zmogus doh.gif

tikiu.. kai as pradejau stumti (pask jos man tai gerai ir greit sekesi ) tai ji tada irgi pasidare normali, normaliai kalbet pradejo..
Atsakyti
Jei nenusipirkote korseto, o po gimdymo jo norėsite, tai paklauskit akušerių. UAB "Ortopedijos technikos" gali parinkti. Kaina 64 Lt.

http://www.ortopedij...x.php/lt/38586/ čia galit pasiskaityti apie jį.

Na va, gavosi beveik reklama biggrin.gif Iš tiesų tai man gydytojas apie ji pasakė po gimdymo, tai vat akušerė ir dydį parinko ir kaip užsidėti pamokė. Žodžiu, džiaugiuosi pirkiniu ir info pasidalinu, gal kam pravers wink.gif
Atsakyti
Na tai ką,sujungė II ligoninę ir Raudoną kryžiu.Įdomu ar keisis paslaugų kokybė/kiekybė ir panašūs dalykai g.gif
Atsakyti
Nu man baisu toj 2 ligoninėje... Į ligoninę atvykau antradienio rytą, jau +5 dienos, kaip turejau gimdyti, tad mane apžiūrėjo ir paguldė, po pietų jau pradėjo skaudenti, pasakiau, kad skauda, vėl pažiuri, 2cm, kenčiu toliau, trečiadienis, ketvirtadienis...nuo skausmo neina uzmigti, nors neesu iš tų kur dėl mažiausio skausmo verkia, pasikeliu budinčia gydytoja, paziuri, 3cm... klausia ar lankiau nestuke.gif pamokėles, sakau ne, tai reikejo lankyti, nesupranti kur sarėmiai kur ne, apšaukė ir vėl nuejo miegoti, penktadienio ryte manęs net neapžiurejo isleido namo, tai tik spėjau grįžti namučių, pasikeičiau daiktus ir išlėkėme su vyru i klinikas, o ten nuvažiavus gimdos kaklelis buvo prasiveręs 9 cm. Daugiau ten kojos nekelsiu....
Atsakyti
QUOTE(linuttea @ 2010 06 08, 00:11)
Nu man baisu toj 2 ligoninėje... Į ligoninę atvykau antradienio rytą, jau +5 dienos, kaip turejau gimdyti, tad mane apžiūrėjo ir paguldė, po pietų jau pradėjo skaudenti, pasakiau, kad skauda, vėl pažiuri, 2cm, kenčiu toliau, trečiadienis, ketvirtadienis...nuo skausmo neina uzmigti, nors neesu iš tų kur dėl mažiausio skausmo verkia, pasikeliu budinčia gydytoja, paziuri, 3cm... klausia ar lankiau  nestuke.gif  pamokėles, sakau ne, tai reikejo lankyti, nesupranti kur sarėmiai kur ne, apšaukė ir vėl nuejo miegoti, penktadienio ryte manęs net neapžiurejo isleido namo, tai tik spėjau grįžti namučių, pasikeičiau daiktus ir išlėkėme su vyru i klinikas, o  ten nuvažiavus gimdos kaklelis buvo prasiveręs 9 cm. Daugiau ten kojos nekelsiu....

ar zinote, kad normalu gimdyti +10 dienu, juk pas medikus buvote, tiek jums, tiek leliukui geriau be skatinimu apsieiti, o kadangi prieziuroje buvote, tai mate, kad viskas tvarkoje su jumis ir leliuku, lauke gal savaime prasides..ir va prasidejo, puiku sakyciau, jokiu intervenciju, jokiu skatinimu, su tokiu dideliu atsidarymu nuvaziavote gimdyti..saunu;) as nelabai supratau kuo jus nepatenkinta buvote? juk gimdymai retas kuris prasideda diena dienon kaip nustatyta, o jei nera pavojaus leliukui tai leidzia tas 10 dienu, gal net 14 pernesioti, jei jau butu buvus rizika, tai nebebutu niekas jusu nei paleide, nei laike ligonineje be reikalo, butumet nuleista i gimdykla, apskatinta ir pagimdzius;) as abu vaikus pagimdziau virs termino, pirma +10 dienu (skatino), antra + 8 dienos (skatino)..pirmu atveju dvi savaites ligonineje gulejau, stebejo, mate, akd jokios veiklos nera, tada po desimt dienu paskatino, ir pagimdziau..su antru ligonineje negulejau, bet pastoviai aps gydytoja lankiausi, ir pries lapkricio pradzios sventes, pasigulde is ryto, po pietu lelyte turejau..zodziu niekas neskuba, jei viskas gerai per prievarta mazylio iskprastyti;)
Atsakyti
Suprantu,kad + 5 dienos yra normalu, bet ar normalu isleisti nestuke.gif , kuri po 1,5 val nuvažiuoja su 9cm? Dabar aišku viskas gerai mano mažiukui, bet jei butų kažkas atsitikę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linuttea @ 2010 06 08, 10:01)
Suprantu,kad + 5 dienos yra normalu, bet ar normalu isleisti nestuke.gif , kuri po 1,5 val nuvažiuoja su 9cm? Dabar aišku viskas gerai mano mažiukui, bet jei butų kažkas atsitikę? g.gif

O su kiek išleido?
Gimdymas toks dalykas, kad viskas labai greitai gali pasikeisti...
Atsakyti
prieš tai nakti tikrino buvo 3cm, o ryte niekas nežiūrėjo schmoll.gif
Atsakyti