QUOTE(agnyte344 @ 2010 04 10, 14:03)
Niekaip neapsisprendziam kur gimdyti,ar II ar klinikose...bijau,kad klinikos gali pasakyti jog nera vietu ir palatos vienvietes nevisada gausi,nes buna dazniausiai visos uzimtos,kaina taip pat 100lt,o kaip II ligoninej???Papasakokit mamytes,kurios gal neperseniausiai gimdete,norim su teciu buti ligoninej ar tikrai cia visos vienvietes palatos,kaip su kaina tada? buciau labai dekinga
Matyt kiek zmoniu tiek nuomoniu ) as GImdziau II ir komplikuotas gimdymas, bet viskas buvo :seik . ( na beveik viskas, vaziavau nesitarus, papuoliau ne labai pas malonu gyd. ) Kiek pazystamu gimde klinikose irgi lb patiko
QUOTE(pauksteee @ 2010 04 15, 09:14)
Matyt kiek zmoniu tiek nuomoniu ) as GImdziau II ir komplikuotas gimdymas, bet viskas buvo :seik . ( na beveik viskas, vaziavau nesitarus, papuoliau ne labai pas malonu gyd. ) Kiek pazystamu gimde klinikose irgi lb patiko
Dabar tai gailiuosi, kad negimdžiau II ligoninėj, nes Klinikose tai košmaras , šiaip buvo ir labai gerų dalykų - superinė akušerė, bet kitas personalas tai ... nei prisiminti nenoriu, ypač valytojos,, ai, vnž. ne to čia atėjau - sakykit ar būna II ligoninėje tokie vienkartiniai priešgimdyminiai seminarai, mano draugei gimdyti Liepos pabaigoje, tai ji tikriausiai rinksis šią įstaigą, bet kadangi pirmas vaikiukas tai aišku norėtų daugiau info, na kiek žinau KMUK ir Mažylyje tai vyksta tokios pamokėlės, o kaip šitoje ligoninėje? Jų tinklapį tokios info neradau būsiu labai dėkinga už atsakymus
O gal galite atsakyti,
Jei nesitariant su gydytoju, o atsidekojant, tai kokios dabar sumos. Ar gydytojai, akuserei ir anesteziologei atskirai moketi ir po kiek
Kaip jus darete
Jei nesitariant su gydytoju, o atsidekojant, tai kokios dabar sumos. Ar gydytojai, akuserei ir anesteziologei atskirai moketi ir po kiek
Kaip jus darete
Siaip II ligonineje vyksta paskaiteles ketvirtadieniasi
QUOTE(azalea @ 2010 04 15, 23:40)
O gal galite atsakyti,
Kaip jus darete
Kaip jus darete
as tai isvis galvojau niekam neduot,bet vyras idejo akuserei 50lt nes ji daugiausia viska ir daro
man epiduro neprireike tai nezinau del anesteziologo
aj o daktarei kita diena davem saldainiu deze
Katik gryzau is 2ligonines su mazyliu.Dave ir naktinukus ir chalateli.Ir personalas buvo geras apsoliuciai visas gulejau 6dienas ,niekam nedaviau ne vieno lito.Ir epiduri padare ir viskas buvo labai gerai
abu savo vaikus gimdziau 2-oje ligonineje,ir likau labai patenkinta.vaziavau su niekuo nesitarus ir niekam nieko nedaviau. rudeni vel ruosiuosi ten apsilankyti.
Prisiskaičius gerų atsiliepimų ir aš antro savo džiaugsmo važiavau gimdyti čia, tai buvo vasario 28 diena. Prasidėjo sarėmiai apie 12 nakties, 3.45 jau buvau viduj pradėjo pildyt dokumentus, tuo metu jaučiu kad sarėmiai labai dažnėja ir jau gimdau. Moteriškė kuri pildė dokumentus liepė rengtis, o rengtis jėgų nebėr, tai su vyro pagalba apsivilkau ka davė, ir greit ant vežimėlio. Kadangi ji viena tebuvo tai su vyru bėgtė vežė mane į gimdykla, gaila numeriuko neatsimenu bet vaizdas joje tragiškas (tą pastebėjau jau tik po gimdymo) gimdyvių tuo metu sakė nėra tai kodėl i caro maro laikų gimdykla likau nesupratusi. kaip jau rašiau vežė mane kolidorium greituoju budu jau gimdančia, tai gimdykla nebuvo pasiruošusi mano sūnelio greitam atėjimui, pačios išsigandusios ir pasimetusios, vaikučiui buvo apsivijusi virkštelė sustojes lysti o jos nežino ką daryti, tai ir aš ir mano vyras daug streso apturėjom. Gimė priduses para labaiu stebėjo bet viskas buvo jam gerai. Tiesa kai atvežė į gimdykla šaukia ant manes lipk o man jau vaikas lenda kur čia lipti, tai vyras perkėlė, paskui šaukia nestumk, nors ne stum sako juk ne aš o tu plyši, tai tikrai likau pasibaisėjusi personalu. Ir paskui visa laik kartojo ko aš ale taip ilgai laukiau Turbut čia taip nes nesitariau o gal nuotaikos nebuvo, nežinau bet tikrai daugiau čia nevažiuočiau. Dėl mokamos palatos tai ten gana tvarkinga bet irgi savi niuansai, toletas pasatytas taip kad tik šonu gali atsisėsti, kai prausiesi duše vandu i palata pribėga.
kad neišsiplėsčiau parašysiu kad labai nusivyliau šia ligonine, kadangi pirmąji gimdžiau mažylyje tai ten man labaiu viskas patiko ir aplinka ir priežiūra, nes gimdykloj vyras galėjo atsisėsti ant tarybines taburetės, bet ne tai svrabiausia svarbiausia kad personalas tikrai nepaskayčiau kad atliko viska kaip reikia.
gal mano pasakojimas kitiems ir pasirodys labai jau neigiamas,bet norėjau parašyti savo prisiminimus kurie gal būt kam nors padės apsispresti gimdant. Sėkmės visoms.
kad neišsiplėsčiau parašysiu kad labai nusivyliau šia ligonine, kadangi pirmąji gimdžiau mažylyje tai ten man labaiu viskas patiko ir aplinka ir priežiūra, nes gimdykloj vyras galėjo atsisėsti ant tarybines taburetės, bet ne tai svrabiausia svarbiausia kad personalas tikrai nepaskayčiau kad atliko viska kaip reikia.
gal mano pasakojimas kitiems ir pasirodys labai jau neigiamas,bet norėjau parašyti savo prisiminimus kurie gal būt kam nors padės apsispresti gimdant. Sėkmės visoms.
QUOTE(vienintelė @ 2010 04 21, 15:56)
Nu jo,nelinksma Bet manau bet kuriuose gimdymo namuose taip "užsiraut" galima