o antrojoje ligonineje kokius reikia daiktelius tureti-viska leliukui savo ar duoda?
QUOTE(darlia25 @ 2010 04 06, 11:45)
o antrojoje ligonineje kokius reikia daiktelius tureti-viska leliukui savo ar duoda?
Savo reikia turėti viską.
QUOTE(kuuzia @ 2010 04 06, 14:20)
Savo reikia turėti viską.
Manau jeigu mama neturės rūbelių atsivežus,aprengs vaikiuką ir ligoninės rūbukais
QUOTE(darlia25 @ 2010 04 06, 12:45)
Kadangi planavau gimdyti Mazylije, o teko antroje tai nebuvau isidejusi vaikuciui rubeliu (nes mazylije rengia ligonines rubeliais). Tai aprenge ligonines, o kita diena vyras atveze rubeliu ir rengem savais
QUOTE(VaiPė @ 2010 03 29, 21:56)
Nebėra už dyką
O man buvo uz dyka (prie 1m.) sake buvo butinas
na jau ir as pagimdziau cia niekuo neturiu pasiskust,viskas ciki pasitaike ta pati gyd kur ir pirma vaika gimdziau sutapimas geras.
Sveikutes,
Kadangi ne vietine, bet gimdyti zadu 2-oje ligonineje, gal galite patarti koks gydytojas geriausiai daro CP, nes greiciausiai bus planinis CP , tai gal ka galit rekomenduoti?
Beje kuri cia paraset del izeidimo, tai lygiai taip pat as sureagavau, kai pirma gimdziau ir atsiverimas buvo 2cm ir as tikrinant pasokau, tik man dar izuliai pasake tuos zodzius ir lauke kol papasakosiu kaip as zadu pagimdyti vaika, jei man tik 2cm ir as jau soku iki debesu tik veiksmas vyko Klaipedoje
Kadangi ne vietine, bet gimdyti zadu 2-oje ligonineje, gal galite patarti koks gydytojas geriausiai daro CP, nes greiciausiai bus planinis CP , tai gal ka galit rekomenduoti?
Beje kuri cia paraset del izeidimo, tai lygiai taip pat as sureagavau, kai pirma gimdziau ir atsiverimas buvo 2cm ir as tikrinant pasokau, tik man dar izuliai pasake tuos zodzius ir lauke kol papasakosiu kaip as zadu pagimdyti vaika, jei man tik 2cm ir as jau soku iki debesu tik veiksmas vyko Klaipedoje
QUOTE(wilwute @ 2010 04 08, 20:04)
Sveikutes,
nu va, nors tu mane suprasi
p+2010 04 09, 12:23-->
Manau,kad dauguma tave supranta
Aš patylėsiu,ką išgirdau ir iš savo giniaus,ir akušerės Visą gimdymą sušiko man
QUOTE(Burbuliuke p @ 2010 04 09, 12:23)
nu va, nors tu mane suprasi
Manau,kad dauguma tave supranta
Aš patylėsiu,ką išgirdau ir iš savo giniaus,ir akušerės Visą gimdymą sušiko man
Kiek kgirdejau gerai cezarius daro Kalvinskas
QUOTE(vilmutute @ 2010 04 09, 14:31)
Kiek kgirdejau gerai cezarius daro Kalvinskas
Aga ir as girdejau