Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

o antrojoje ligonineje kokius reikia daiktelius tureti-viska leliukui savo ar duoda? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2010 04 06, 11:45)
o antrojoje ligonineje kokius reikia daiktelius tureti-viska leliukui savo ar duoda?  ax.gif

Savo reikia turėti viską.
Atsakyti
QUOTE(kuuzia @ 2010 04 06, 14:20)
Savo reikia turėti viską.

Manau jeigu mama neturės rūbelių atsivežus,aprengs vaikiuką ir ligoninės rūbukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2010 04 06, 12:45)
o antrojoje ligonineje kokius reikia daiktelius tureti-viska leliukui savo ar duoda?  ax.gif

Kadangi planavau gimdyti Mazylije, o teko antroje tai nebuvau isidejusi vaikuciui rubeliu (nes mazylije rengia ligonines rubeliais). Tai aprenge ligonines, o kita diena vyras atveze rubeliu ir rengem savais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiPė @ 2010 03 29, 21:56)
Nebėra už dyką 4u.gif

O man buvo uz dyka (prie 1m.) sake buvo butinas ax.gif
Atsakyti
na jau ir as pagimdziau cia smile.gif niekuo neturiu pasiskust,viskas ciki thumbup.gif pasitaike ta pati gyd kur ir pirma vaika gimdziau smile.gif sutapimas geras.
Atsakyti
Sveikutes,

Kadangi ne vietine, bet gimdyti zadu 2-oje ligonineje, gal galite patarti koks gydytojas geriausiai daro CP, nes greiciausiai bus planinis CP verysad.gif , tai gal ka galit rekomenduoti?

Beje kuri cia paraset del izeidimo, tai lygiai taip pat as sureagavau, kai pirma gimdziau ir atsiverimas buvo 2cm ir as tikrinant pasokau, tik man dar izuliai pasake tuos zodzius ir lauke kol papasakosiu kaip as zadu pagimdyti vaika, jei man tik 2cm ir as jau soku iki debesu doh.gif tik veiksmas vyko Klaipedoje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wilwute @ 2010 04 08, 20:04)
Sveikutes,

Kadangi ne vietine, bet gimdyti zadu 2-oje ligonineje, gal galite patarti koks gydytojas geriausiai daro CP, nes greiciausiai bus planinis CP  verysad.gif , tai gal ka galit rekomenduoti?

Beje kuri cia paraset del izeidimo, tai lygiai taip pat as sureagavau, kai pirma gimdziau ir atsiverimas buvo 2cm ir as tikrinant pasokau, tik man dar izuliai pasake tuos zodzius ir lauke kol papasakosiu kaip as zadu pagimdyti vaika, jei man tik 2cm ir as jau soku iki debesu  doh.gif  tik veiksmas vyko Klaipedoje doh.gif

nu va, nors tu mane suprasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
wink.gifp+2010 04 09, 12:23-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2010 04 09, 12:23)
nu va, nors tu mane suprasi  drinks_cheers.gif

Manau,kad dauguma tave supranta mirksiukas.gif
Aš patylėsiu,ką išgirdau ir iš savo giniaus,ir akušerės doh.gif Visą gimdymą sušiko man cool.gif
Atsakyti
Kiek kgirdejau gerai cezarius daro Kalvinskas
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2010 04 09, 14:31)
Kiek kgirdejau gerai cezarius daro Kalvinskas

Aga ir as girdejau rolleyes.gif
Atsakyti
gerai cezarius daro J.Zebrauskiene, sakau is savo patirties thumbup.gif
Atsakyti