Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Jurgita_V @ 2010 03 28, 21:00)
Man mano lėlytę davė jau nupraustą ir išmatuotą kai nuo gimdymo stalo perėjau į lovą. Tada paliko mus porai valandų gimdykoj. Tik ką gimusios man neuždėjo nei ant pilvo nei ant krtinės, nors gimdymas praėjo normaliai, nereikėjo siūti, bet kažkodėl savo kūdikėlį prie krūtinės prisiglaudžiau tik nupraustą ir aprengtą.

o as gimdziau si 3dieni ir man uzdejo ant krutines ka tik gimusia.. o po to nuprause ir dave pamaitinti wub.gif
Atsakyti
wink.gifp+2010 03 29, 12:40-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2010 03 29, 12:40)
o as gimdziau si 3dieni ir man  uzdejo ant krutines ka tik gimusia.. o po to nuprause ir dave pamaitinti  wub.gif

sveikinu pagimdzius drinks_cheers.gif thumbup.gif nagi daugiau ka papasakok,ar davei kysio?kaip seip personalas?epidura dare?
Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 03 29, 15:19)
sveikinu pagimdzius drinks_cheers.gif  thumbup.gif  nagi daugiau ka papasakok,ar davei kysio?kaip seip personalas?epidura dare?

kysio nedaviau visiskai nieko. .epiduro nedare.. nors ir prasiau, gal pinigu norejo, nezinau.. siaip is viso personalo, kuris priieme gimdyma, tai tik vienos akuseres elgesys man patiko.. visi kiti elgesi gan negraziai.. tyciojosi is to, kad man skauda.. p.s vaziavau gimdyt nesitarus.. nedaviau kysio, anei dovanu, nes nemaciau uz ka.. iskankino mane ziauriai,,
Atsakyti
wink.gifp+2010 03 29, 19:16-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2010 03 29, 19:16)
kysio nedaviau visiskai nieko. .epiduro nedare.. nors ir prasiau, gal pinigu norejo, nezinau.. siaip is viso personalo, kuris priieme gimdyma, tai tik vienos akuseres elgesys man patiko.. visi kiti elgesi gan negraziai.. tyciojosi is to, kad man skauda.. p.s vaziavau gimdyt nesitarus.. nedaviau kysio, anei dovanu, nes nemaciau uz ka.. iskankino mane ziauriai,,

blink.gif doh.gif verysad.gif o kaip jie tyciojos is to,kad tau skauda?tu man viska greit pasakok,nes jau as irgi belekuria diena gimdysiu unsure.gif as irgi nezadu kysio duot,tad stengiuos nusiteikt betkam,bet vistiek juk turi kaip su zmogum elgtis,o nesityciot g.gif o su keliais cm buvai,kai prasei epiduro?ka sake,kad neduoda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inguliukas56: 29 kovo 2010 - 17:24
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 03 29, 18:23)
blink.gif  doh.gif  verysad.gif  o kaip jie tyciojos is to,kad tau skauda?tu man viska greit pasakok,nes jau as irgi belekuria diena gimdysiu unsure.gif  as irgi nezadu kysio duot,tad stengiuos nusiteikt betkam,bet vistiek juk turi kaip su zmogum elgtis,o nesityciot g.gif o su keliais cm buvai,kai prasei epiduro?ka sake,kad neduoda?

As ir greit gimdysiu tai taip visur perskaitineju kur geriau . Jau buvau nusprendus cia vaziuot gimdyti bet po to pagalvojau gal i klinikas pabandysiu gal neismes kaip gimdancios,bet jei pasakys ,kad nera vietu vaziuosiu i 2ligonine nors ji mum labai nuo namu toli...O del epidurio jis vistiek mokamas tai turejo padaryt jei prasei.As ir kysiu neduosiu nieko ,bet uz epiduri kiek ten reiks sumokesiu ir prasysiu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braaskytea: 29 kovo 2010 - 18:43
QUOTE(braaskytea @ 2010 03 29, 20:41)
As ir greit gimdysiu tai taip visur perskaitineju kur geriau . Jau buvau nusprendus cia vaziuot gimdyti bet po to pagalvojau gal i klinikas pabandysiu gal neismes kaip gimdancios,bet jei pasakys ,kad nera vietu vaziuosiu i 2ligonine nors ji mum labai nuo namu toli...O del epidurio jis vistiek mokamas tai turejo padaryt jei prasei.As ir kysiu neduosiu nieko ,bet uz epiduri kiek ten reiks sumokesiu ir prasysiu.  ax.gif

nesuprantu,vieni sako nemokamas-kiti mokamas tas epiduras g.gif na nemanau,kad ismestu klinikose gimdyve,juk visur turi priimt smile.gif man tik antroj patinka,kad buni viena palatoj ir kad vyras gali nakvot mirksiukas.gif kada tau gimdyt?
Atsakyti
Atsiprašau, kad kišuosi, bet labai reikia pagalbos gal turite kokios informacijos.

Dėmesio ! 2010.03.26. Kaune, Kleboniškio parke dingo 2,5 metų Sibiro haskio kalytė vardu Kaja. Kalytė yra šviesiai rudos (kapučino) spalvos, maišytos su balta (snukis, papilvė, kojos). Pastebėta 27 d. prie Šiaurinės parduotuvės, 28 d. prie IX forto, 29 d. Baltų prospekte. Ant apykaklės yra užrašytas telefono numeris. Gali būti be apykaklės ir purvina. Kalytė neagresyvi, jei pamatėte – paimkite - atsilyginsime. Radusiems arba turintiems informacijos prašau paskambinti arba parašyti. +37060439461, +37067003232
http://www.facebook....mp;l=faafa211e9

Tattoo K086 tik nesu tikra ar gerai įskaitoma.
Kam nesunku, atspausdinkite bent po porą skelbimų, jeigu jūsų rajone jų dar nėra. Kabinti geriausia žmonių susibūrimo vietose: prie parduotuvių, turgelių, gal mašinų stovėjimo aikštelėse, šunų vedžiojimo vietose...

Radus kalytę palaikykite, jos atvažiuos iškart pasiimti arba jei nėra galimybės, nuveskite į bet kurią vet. gydyklą, kaivaną, visur ją palaikys iki atvažiuos šeimininkai, visur nusiųsta palikta info.
Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 03 29, 19:48)
nesuprantu,vieni sako nemokamas-kiti mokamas tas epiduras g.gif na nemanau,kad ismestu klinikose gimdyve,juk visur turi priimt smile.gif  man tik antroj patinka,kad buni viena palatoj ir kad vyras gali nakvot mirksiukas.gif  kada tau gimdyt?

Man balandzio 6d.Ginekologe sake kad visur beveik epiduris mokamas.Gal nemokamas jei jis tau labai reikalingas palei daktarus ,bet jei pati prasais tai jau reikia sita uzgaida apsimoketi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(braaskytea @ 2010 03 29, 21:49)
Man balandzio 6d.Ginekologe sake kad visur beveik epiduris mokamas.Gal nemokamas jei jis tau labai reikalingas palei daktarus ,bet jei pati prasais tai jau reikia sita uzgaida apsimoketi  smile.gif

mm,mat kai,na ziuresim kaip cia bus.linkiu tau lengvo ir greito gimdymo mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 03 29, 21:07)
mm,mat kai,na ziuresim kaip cia bus.linkiu tau lengvo ir greito gimdymo mirksiukas.gif  4u.gif

Aciu tau ir lengvao gimdymo 4u.gif O tai cia 2ligonineje visos palatos vienvietes? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(braaskytea @ 2010 03 29, 21:52)
Aciu tau ir lengvao gimdymo  4u.gif O tai cia 2ligonineje visos palatos vienvietes?  blink.gif

Taip,visos vienvietės mirksiukas.gif

Epidūras kainuoja 50lt.T.y. arba vyras nuvaro į ligoninės vaistinę ir nuperką,arba iš ryto (jei gimdai naktį) atperka jį. Arba deda į kišenę kišį ir niekur neperka cool.gif
Atsakyti
QUOTE(braaskytea @ 2010 03 29, 22:52)
Aciu tau ir lengvao gimdymo  4u.gif O tai cia 2ligonineje visos palatos vienvietes?  blink.gif

nezinau ar visos vienvietes,bet kai pirma gimdziau,tai viena buvau ir vyras nakvojo,tik sumoket uz nakti reikejo smile.gif seip stengias kad po viena butu.na tikiuos papult ant gero personalo,nes nepakesiu kad dar ir tyciotus is manes,visai grazu.bijau kad dar vyras gali poto su jais susikoliot lotuliukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
zodziu uz dyka neissireikalausi epiduro?
Atsakyti