Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Esha @ 2010 03 22, 09:47)
Suprantu kaip jautiesi  console.gif  Nes pati buvau tokioj situacijoj. Ketvirtadieni lauke potologinis, jei neprasidetu vaikla. Bet antradieni vakare pajutau saremius ir treciadieni jau supavau leliuka.
Linkiu, kad ir tu nuvaziuotum su veikla  4u.gif 
Lengvai ir greitai  4u.gif

'Labai tikiuosi, kad taip ir bus smile.gif keisciausia, kad paruosiamuosius saremius jauciu jau dvi sav, ir jie nera lb silpni, jau ne karta galvojau, kad jau tuoj prasides gimdymas.. o viskas vis praeina ir praeina.. negalvojau, kad gali buti taip sunku, kai lelyte veluoja.. verysad.gif
Atsakyti
Burbuliuke;)p,linkiu natūralios pradžios 4u.gif
Man abu kartus skatino doh.gif Su antru nėštumu paruošiamuosius irgi apie dvi savaites jaučiau ir su 4cm atsidarymu pravaikščiojau doh.gif
Bet šiaip viskas išgyvenama,svarbu viskas gerai su leliuku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaiPė: 22 kovo 2010 - 10:06
QUOTE(P.ieva @ 2010 03 21, 10:05)
Kadangi daug labai gimdyviu buvo, tai negavau si karta pooperacines palatos (su WC),o pagulde i paprasta. Nesiskundziu aisku tuo, nes WC bendras visai netoli palatos buvo. Tik siaip pastebejimas  4u.gif

drinks_cheers.gif aš irgi negavau pooperacinės, gulėjau paprastoj. irgi labai arti WC mirksiukas.gif

wink.gifp+2010 03 22, 09:20-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2010 03 22, 09:20)
Sveikos smile.gif as irgi greitu laiku ten gulesiu.. arba gimdyt vaziuosiu, arbva 4dieni guldys i patologini ir lauks arba skatins gimdyma..  verysad.gif

linkiu, kad natūraliai prasidėtų ir nereiktų skatinimo 4u.gif
aš antrąją savo irgi pernešiojau, bet taip veikla ir neprasidėjo, buvo planinis CP ax.gif o paruošiamuosius gana stiprius visą mėnesį jutau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiPė @ 2010 03 22, 10:06)
Burbuliuke;)p,linkiu natūralios pradžios 4u.gif
Man abu kartus skatino doh.gif Su antru nėštumu paruošiamuosius irgi apie dvi savaites jaučiau ir su 4cm atsidarymu pravaikščiojau doh.gif
Bet šiaip viskas išgyvenama,svarbu viskas gerai su leliuku 4u.gif

aciu labai 4u.gif

QUOTE(Tangi @ 2010 03 23, 17:29)
drinks_cheers.gif  aš irgi negavau pooperacinės, gulėjau paprastoj. irgi labai arti WC  mirksiukas.gif
linkiu, kad natūraliai prasidėtų ir nereiktų skatinimo  4u.gif
aš antrąją savo irgi pernešiojau, bet taip veikla ir neprasidėjo, buvo planinis CP  ax.gif  o paruošiamuosius gana stiprius visą mėnesį jutau  doh.gif

aciu mergaites 4u.gif
Atsakyti
Laba mergaites,
Norejau paklaust, Ar galima 2-joj ligoninej lankytis visa nestuma, na kad ten pasirinkta gine tave priziuretu?
ir turbut reik turet siuntima is seimos gydytojos ane?
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2010 03 26, 10:22)
Laba mergaites,
Norejau  paklaust, Ar galima 2-joj ligoninej lankytis visa nestuma, na kad ten pasirinkta gine tave priziuretu?
ir turbut reik turet siuntima is seimos gydytojos ane?

Šiaip galima,bet neapsimoka,nes visi tyrimai yra ten mokami 4u.gif Ir bendroj sumoj visa nėštumo priežiūra apie 2000 - 3000 lt kainuotų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaiPė: 26 kovo 2010 - 11:38
QUOTE(VaiPė @ 2010 03 26, 12:38)
Šiaip galima,bet neapsimoka,nes visi tyrimai yra ten mokami 4u.gif Ir bendroj sumoj visa nėštumo priežiūra apie 2000 - 3000 lt kainuotų.

Va va. As uz labai panasia suma privaciai nestuma tikrinausi.
Atsakyti
o as sia ligonine noriu pasirinkti todel,kad ji skaitosi naujagimiams palanki.tai norejau paklausti,pagal naujagimiams palankios ligonines normas turetu buti taip: pagimdzius iskart vaikas dedamas mamai ant krutines,kad jis pasimaitintu.ir tik po to nesamas pamatuot,nupraust,aprengt.ar taip ir yra istikruju?
Atsakyti
QUOTE(inguckiene @ 2010 03 28, 11:40)
o as sia ligonine noriu pasirinkti todel,kad ji skaitosi naujagimiams palanki.tai norejau paklausti,pagal naujagimiams palankios ligonines normas turetu buti taip: pagimdzius iskart vaikas dedamas mamai ant krutines,kad jis pasimaitintu.ir tik po to nesamas pamatuot,nupraust,aprengt.ar taip ir yra istikruju?

Tikrai taip mirksiukas.gif
(Zinoma jei gimdymas buna sklandus ir mama bei kudikis jauciasi puikiai).
Atsakyti
QUOTE(inguckiene @ 2010 03 28, 10:40)

Abu kartus tik gimusias uždėjo man ant pilvo,bet trumpam - 1-2min. Tuomet kol išeina placenta ir susiuva - sutvarko naujagimį ir kuomet jau pati buvau sutvarkyta,padavė leliuką ir dingo visi iš gimdyklos porai valandų.
Atsakyti
Hmmm.is tikruju tai turetu pagimdzius det ant krutines,leist pamaitint ir tik tada jau visokie matavimai,prausimai,rengimai.
Atsakyti
QUOTE(inguckiene @ 2010 03 28, 21:03)
Hmmm.is tikruju tai turetu pagimdzius det ant krutines,leist pamaitint ir tik tada jau visokie matavimai,prausimai,rengimai.

Man mano lėlytę davė jau nupraustą ir išmatuotą kai nuo gimdymo stalo perėjau į lovą. Tada paliko mus porai valandų gimdykoj. Tik ką gimusios man neuždėjo nei ant pilvo nei ant krtinės, nors gimdymas praėjo normaliai, nereikėjo siūti, bet kažkodėl savo kūdikėlį prie krūtinės prisiglaudžiau tik nupraustą ir aprengtą.
Atsakyti