Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(VaiPė @ 2010 03 08, 22:45)
Jeigu man tektų gimdyt pas Vaicekauskaitę,kaip Dievą myliu išeičiau namo lotuliukas.gif Nu nesutapo mūsų biolaukai juodai doh.gif (ji buvo mano palatos gydytoja).Tai visa laimė,kad teko su ja susidurt tik išrašant namo doh.gif Ir kaip jau sakiau,visa laimė,kad buvau susitarus su gydytoju blush2.gif nes kitaip iš vis ten nieks nesiskaitytų doh.gif

Na, net keista girdėt tokis atsiliepimus. Aš pas ją lankiausi pirmojo nestuke.gif metu ir dabar, kai laukiuosi antrojo- Vaicekauskaitė mus prižiūri. Nusiskundimų neturiu schmoll.gif Žinoma, neteko man gimdyt pas ją, bet net keista, jog ji galėtų taip pasikeisti.
Atsakyti
Mergaitės, o gal yra ten važiavusių planinio CP? Tipo iš anksto reik datas susiderint ir vokelius ruošt? Ar be vokelių planinio CP ten nevažiuot? g.gif
Man toks nusimato ir galvoju, kur reiks važiuot smile.gif Pirmą krikščioniškuose gimdžiau (pasibaigė extriniu CP). Bet man ten pogimdyvinė nepatiko, norėsis vyro pagalbos pirmą parą..
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2010 03 19, 16:55)
Mergaitės, o gal yra ten važiavusių planinio CP? Tipo iš anksto reik datas susiderint ir vokelius ruošt? Ar be vokelių planinio CP ten nevažiuot?  g.gif
Man toks nusimato ir galvoju, kur reiks važiuot smile.gif Pirmą krikščioniškuose gimdžiau (pasibaigė extriniu CP). Bet man ten pogimdyvinė nepatiko, norėsis vyro pagalbos pirmą parą..

as vaziavau. kadangi pries tai nenorejau gulet, tai tariausi su gydytoja, kuri mane prieme savo budejimo laiku. liepe atvaziuot 9h, o 11 jau vaikelis krykste smile.gif. kaina ji pasake pati.o jei ruosies pagal bendra tvarka gultis tada kaip priklauso, o vaikeli gimdyt pas pamainos gydytoja, tai kaip suprantu, moket nereiks. sekmes
Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 03 14, 17:32)
o kaip seip tau gimdymas praejo?epiduda dare ar ne?reikejo moket? smile.gif beje,sveikinu sulaukus savo leliaus 4u.gif

gimdziau vasario 3 d.
dare epidura, po kurio uz rankos mano vyra issitempe i kalidoriu ir pareisk, kad reikia "atsiskaityti uz epidura ir mum" vat sitaip, taigi bukit budrus, zinokit, kad kompensuoja ligoniu kasos , tik rinkini reikia turet arba atpirkti,...
Atsakyti
QUOTE(saulele xs @ 2010 03 19, 18:42)
gimdziau vasario 3 d.
dare epidura, po kurio uz rankos mano vyra issitempe i kalidoriu ir pareisk, kad reikia "atsiskaityti uz epidura ir mum" vat sitaip, taigi bukit budrus, zinokit, kad kompensuoja ligoniu kasos , tik rinkini reikia turet arba atpirkti,...

Oho blink.gif Kas cia taip? Anestezeologas? As tai bandziau jam duoti 100 lt, bet neeme. Bet ir is kito 100 grazos neatidave biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele xs @ 2010 03 19, 19:42)
gimdziau vasario 3 d.

blink.gif nu nieko sau naglybes
Atsakyti
Sveikos smile.gif
As si menesi turejau planini CP II ligoninej. Kadangi norejau, kad operuotu mano gydytoja, kuri dirba ir II ligoninej-is anksto suderinom data, atvaziavau suderintos dienos ryta ir po poros valandu jau turejau vaikuti smile.gif Atsiskaitem oficialiai per kasa gave kvituka smile.gif (ne jos darbo metu viskas vyko-jos iniciatyva buvo oficialumas).
Papildyta:
Kadangi daug labai gimdyviu buvo, tai negavau si karta pooperacines palatos (su WC),o pagulde i paprasta. Nesiskundziu aisku tuo, nes WC bendras visai netoli palatos buvo. Tik siaip pastebejimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(P.ieva @ 2010 03 21, 11:05)
Kadangi daug labai gimdyviu buvo, tai negavau si karta pooperacines palatos (su WC),o pagulde i paprasta. Nesiskundziu aisku tuo, nes WC bendras visai netoli palatos buvo. Tik siaip pastebejimas  4u.gif

Sveikinu sulaukus mazylio 4u.gif

As gulejau palatoje, kuri priesais wc smile.gif
Atsakyti
as jau greitai irgi ten kazkur gulesiu..brr siurpas krecia unsure.gif galesiu ir as kazka gal papasakot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(P.ieva @ 2010 03 21, 12:05)
Kadangi daug labai gimdyviu buvo, tai negavau si karta pooperacines palatos (su WC),o pagulde i paprasta. Nesiskundziu aisku tuo, nes WC bendras visai netoli palatos buvo. Tik siaip pastebejimas  4u.gif

QUOTE(Esha @ 2010 03 21, 18:13)
As gulejau palatoje, kuri priesais wc smile.gif

Mes si karta taip pat negavome pooperacines, bet gulejome priesais WC biggrin.gif
Kaip ir Esha mirksiukas.gif
Tai nusiskundimu nebuvo, visai salia, o ir kazkaip netrukde kitu vaiksciojimas, nelabai girdejom g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif as irgi greitu laiku ten gulesiu.. arba gimdyt vaziuosiu, arbva 4dieni guldys i patologini ir lauks arba skatins gimdyma.. verysad.gif
Atsakyti
wink.gifp+2010 03 22, 10:20-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2010 03 22, 10:20)
Sveikos smile.gif as irgi greitu laiku ten gulesiu.. arba gimdyt vaziuosiu, arbva 4dieni guldys i patologini ir lauks arba skatins gimdyma..  verysad.gif

Suprantu kaip jautiesi console.gif Nes pati buvau tokioj situacijoj. Ketvirtadieni lauke potologinis, jei neprasidetu vaikla. Bet antradieni vakare pajutau saremius ir treciadieni jau supavau leliuka.
Linkiu, kad ir tu nuvaziuotum su veikla 4u.gif
Lengvai ir greitai 4u.gif
Atsakyti