Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

Man tai biškį tas nepatiko blush2.gif Naktim kaip priklauso verkdavo leliukai (na bet čia norma),o dienom duodavosi po koridorių vyresnėliai.Poilsio nuo triukšmo trūko konkrečiai blush2.gif Bet išsiprašiau anksčiau namučių rolleyes.gif
Tai šiaip,kartais nelabai supratingi žmonės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiPė @ 2010 03 02, 19:22)
Man tai biškį tas nepatiko blush2.gif Naktim kaip priklauso verkdavo leliukai (na bet čia norma),o dienom duodavosi po koridorių vyresnėliai.Poilsio nuo triukšmo trūko konkrečiai blush2.gif Bet išsiprašiau anksčiau namučių rolleyes.gif
Tai šiaip,kartais nelabai supratingi žmonės ax.gif

Cia jau kaip kas aukleja ir leidzia unsure.gif
Musiske zino, kad ligonineje rekauti negalima, o ir i koridorius neleidom, juk ne darzelis ar mokykla schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2010 01 03, 23:22)
o cia 5 ar 6 (nebeatsimenu jau as) gimdyklos kelios foto 4u.gif

user posted image

user posted image

as sitoje gimdykloje gimdziau:)
Atsakyti
QUOTE(MUSTEIKIENE @ 2010 03 07, 19:43)
as sitoje gimdykloje gimdziau:)

Labai jau matyti vaizdai... Jei cia 5 gimdykla, tai ir as joje gimdziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 03 07, 19:45)
Labai jau matyti vaizdai... Jei cia 5 gimdykla, tai ir as joje gimdziau smile.gif

Čia spėju 6,nes aš dabar 5 gimdžiau,tai kitaip viskas.Įkelsiu foto vėliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiPė @ 2010 03 07, 21:14)
Čia spėju 6,nes aš dabar 5 gimdžiau,tai kitaip viskas.Įkelsiu foto vėliau biggrin.gif

Lauksiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esha: 07 kovo 2010 - 20:23
5 gimdykla su dušu

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sentimentai wub.gif
Atsakyti
Antrąją dukrytę šitoj su dušu gimdžiau. thumbup.gif liuks lovytė blush2.gif
Atsakyti
o kazi kaip kitos gimdyklos?
Atsakyti
nors man dar nedaug laiko palyginus,bet manau kad gimdysiu antroje ligonineje. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paske87 @ 2010 03 08, 16:47)
nors man dar nedaug laiko palyginus,bet manau kad gimdysiu antroje ligonineje.  4u.gif

user posted image

as irgi antroj gimdysiu,tik man jau greit smile.gif svarbu pas gerus daktarus papult
Atsakyti