Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(inguliukas56 @ 2010 02 17, 21:37)
o manes net neklause,dare ir viskas.
idomu nuo ko cia priklauso,kad vienom daro,kitom ne unsure.gif

Siaip tai klizma dabar yra laisvas pasirenkamas dalykas. Jei nenoresi niekas neprivers darytis. Cia priklauso nuo pacios gimdyves.
As asmeniskai jos norejau.
Atsakyti
i uzpakali vandeni supila,visai neskauda,tik keistas jausmas toks lotuliukas.gif ten priimamajam yra tualetas,po klizmos nueini ir darai kiek nori,toks kaip atskiras vonios kambariukas.kai man padare ta klizma,tai galvojau gyvenime is to wc neiseisiu lotuliukas.gif poto dar ir gimdykloj buvo uzejo noras kakot,tai ant tokio puoduko pasodino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 02 17, 12:00)
Prieziura nepatiko labiau po gimdymo. Gimdymo metu papuoliau pas tikrai gera komanda. Na bet mano gimdymas buvo komplikuotas, niekas man nieko aiskiai ir nepaaiskino kas kaip ir kodel. O juk viska norejosi zinoti.

O epiduras man pirmiausiai suveike vienoje puseje (nutirpo desine koja), o paskui ir ja atleido. Kad nesuveike zinau is operacines, nes pradejus pjauti jauciau ziauriai astru skausma biggrin.gif Tada man suleido kitu vaistu i vena ir skausmas dingo.

man taip pat nakti dare epidura,veik manau suveike,bet tik siek tiek desine puse buvo nutirpus,isorinio to skausmo nejauciau,o kai gimda atsidarinejo viduj tai jauciau,bet nezymiai doh.gif baiges ir man cp pradejo pjaut as rekt ,kad viska jauciu tada atjunge visiskai mane,pabudau po visko.epidura atliko jaunas berniokas tai tikrai nepriekaistingai ,nk nejutau kai dure ir t.t

QUOTE(alioška @ 2010 02 17, 15:01)
Aš šiuose GN gimdžiusių noriu pasiteirauti dėl klizmutės. Ar čia ją padaro, pasiūlo ar pačiai reikia paprašyti  g.gif ?

as atvykau manes neklause nori ,nenori ,iskart padare,tai sakiau ir as kad nebeiseisiu is toleto lotuliukas.gif pusvalandi tai tikrai prabuvau lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 02 17, 22:23)
i uzpakali vandeni supila,visai neskauda,tik keistas jausmas toks lotuliukas.gif  ten priimamajam yra tualetas,po klizmos nueini ir darai kiek nori,toks kaip atskiras vonios kambariukas.kai man padare ta klizma,tai galvojau gyvenime is to wc neiseisiu lotuliukas.gif  poto dar ir gimdykloj buvo uzejo noras kakot,tai ant tokio puoduko pasodino smile.gif

O tai ant puoduko salia seseliu reikejo ir daryt?? unsure.gif

O ten slanga kokia kisa tam vandeniui? Kazi ar giliai ir kisant neskauda? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2010 02 17, 23:52)
O tai ant puoduko salia seseliu reikejo ir daryt??  unsure.gif

O ten slanga kokia kisa tam vandeniui? Kazi ar giliai ir kisant neskauda?  blush2.gif

ten atskiras kambariukas yra ,ir dusas ,bet salia ir joos netoli buna smile.gif bet tas dzin kai skauda visa geda dingsta
tikrai kai daro klizma neskauda tongue.gif
Atsakyti
na pacioj gimdykloj tai man prie ju reikejo ant puoduko daryt,bet jos isejo smile.gif o priemime tai yra atskiras kambariukas.
Atsakyti
Dekui, panos, uz atsakymus smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2010 02 18, 15:15)
Dekui, panos, uz atsakymus smile.gif

mirksiukas.gif kai kova vel pagimdysiu ten,tai galesiu nauja patirtim pasidalint biggrin.gif
Atsakyti
Kai per paskaiteles aprodinejo gimdyklas ir pamaciau tas kedutes, tada D galvojau, ne uz ka ant jos nesesiu. O kai atejo mano laikas, tai maldavau, kad leistu ant jos sesti, apsimesdama, kad spiria reikalas biggrin.gif Nes del skatinamuju turejau gulet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 02 18, 20:17)
Kai per paskaiteles aprodinejo gimdyklas ir pamaciau tas kedutes, tada D galvojau, ne uz ka ant jos nesesiu. O kai atejo mano laikas, tai maldavau, kad leistu ant jos sesti, apsimesdama, kad spiria reikalas biggrin.gif Nes del skatinamuju turejau gulet  doh.gif

biggrin.gif biggrin.gif tai kai pasedi ant jos lengviau pasidaro?
Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 02 18, 19:37)
biggrin.gif  biggrin.gif  tai kai pasedi ant jos lengviau pasidaro?

Nu zinok man tikrai lengviau buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 02 18, 20:46)
Nu zinok man tikrai lengviau buvo biggrin.gif

nu idomu kaip man seksis,kuo artyn,tuo baisiau daros smile.gif svarbu papult pas gera gyd biggrin.gif
Atsakyti