Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

wink.gifp+2010 02 17, 00:31-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2010 02 17, 00:31)
gimde nesitarus, bet vaziavo su siuntimu, pas ja nestumas tr komplikuotas.. uz epidura nieko nemokejo, tiesiog vyras nupirko vaistinej.. o gydytojam simboliskai atsilygino..

aaa,supratau.o kokioj vaistinej pirko epidura?kiek kainavo? as nezinau pirktis man ji ar ne doh.gif
Papildyta:
o simboliskai atsilygino-tai ta prasme pinigu dave ar vaisiu kokiu nupirko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 02 16, 22:35)
aaa,supratau.o kokioj vaistinej pirko epidura?kiek kainavo? as nezinau pirktis man ji ar ne doh.gif
Papildyta:
o simboliskai atsilygino-tai ta prasme pinigu dave ar vaisiu kokiu nupirko? smile.gif

toj, kuri yra ligoninej.. ji gimde dienos metu.. gydytojai panaudojo savo epidura, o vyras ejo po to i vaistine ir atpirko.. epiduro kaina iki apie 55 lt.. o simboliskai atsilygino, tai dave tr pinigeliu akuserei lygtais..
Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 02 16, 22:39)
neveike epiduras visai? blink.gif tai gal per velai suleido?o kuom seip prieziura nepatiko?gimdymo metu ar po jo? smile.gif

Per vėlai nedaro... juk ten medikai dirba, žino iki kada tikslinga, o kada per vėlu.
Dažniausias reiškinys neištveriančioms nei truputėlio skausmo yra: pasiprašo epidūro per anksti ir tuo metu, kada tikslingiausia jį naudot, jis nebeveikia
Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 02 16, 22:39)
neveike epiduras visai? blink.gif tai gal per velai suleido?o kuom seip prieziura nepatiko?gimdymo metu ar po jo? smile.gif

Prieziura nepatiko labiau po gimdymo. Gimdymo metu papuoliau pas tikrai gera komanda. Na bet mano gimdymas buvo komplikuotas, niekas man nieko aiskiai ir nepaaiskino kas kaip ir kodel. O juk viska norejosi zinoti.

O epiduras man pirmiausiai suveike vienoje puseje (nutirpo desine koja), o paskui ir ja atleido. Kad nesuveike zinau is operacines, nes pradejus pjauti jauciau ziauriai astru skausma biggrin.gif Tada man suleido kitu vaistu i vena ir skausmas dingo.
Atsakyti
QUOTE(sianakt @ 2010 02 17, 12:38)
Per vėlai nedaro... juk ten medikai dirba, žino iki kada tikslinga, o kada per vėlu.
Dažniausias reiškinys neištveriančioms nei truputėlio skausmo yra: pasiprašo epidūro per anksti ir tuo metu, kada tikslingiausia jį naudot, jis nebeveikia

Nesutinku.
Ka reiskia per anksti? Juk nei veinas gimdymas nera vienodas ir visi jie trunka skirtinga laika. Juk niekada nezinai kiek laiko truks gimdymas, ar stos veikla, ar priesingai- soktels. Epiduras nera vienkartinio nuskausminimo suleidimas. Ji galima kartoti ne viena karta, atsizvelgiant i gimdyves ir vaisiaus savijauta.
Paprastai medikai nelinke leisti epiduro, kai lieka 3 cm iki visisko kaklelio atsiverimo, kad gimdyve jaustu stangas. Taciau ir cia buna isimciu. Jei gimdyvei yra leidziami skatinamieji, ji ir kudikis jauciasi gerai, visi duomenys puikus, gali epidura papildyti ir visiskai atsiverus kakleliui.
Atsakyti
Aš šiuose GN gimdžiusių noriu pasiteirauti dėl klizmutės. Ar čia ją padaro, pasiūlo ar pačiai reikia paprašyti g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(alioška @ 2010 02 17, 17:01)
Aš šiuose GN gimdžiusių noriu pasiteirauti dėl klizmutės. Ar čia ją padaro, pasiūlo ar pačiai reikia paprašyti  g.gif ?

kai pirma gimdziau pries 5metus tai man dare klizma.kazi kaip cia bus daba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alioška @ 2010 02 17, 15:01)
Aš šiuose GN gimdžiusių noriu pasiteirauti dėl klizmutės. Ar čia ją padaro, pasiūlo ar pačiai reikia paprašyti  g.gif ?

priemime paklausia ar noresi klizmos, jeigu nori, daro be jokiu problemu
Atsakyti
QUOTE(Vijola @ 2010 02 17, 18:07)
priemime paklausia ar noresi klizmos, jeigu nori, daro be jokiu problemu

Manes paklause ar pati pasidariau. Kai pasakiau, kad ne tai ir padare.
Atsakyti
Manes niekas neklause ir nedare jokios klizmos schmoll.gif .
Atsakyti
o manes net neklause,dare ir viskas.
idomu nuo ko cia priklauso,kad vienom daro,kitom ne unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inguliukas56: 17 vasario 2010 - 20:38
O kaip ta klizma ten daro? Gal galit kuri smulkiau aprasyti?? Ar neskauda, kol ten kazkaip tas vanduo bega? Ar tuoletas ten pat kokioj kabinoje, ar reikia begti i bendra?? Jei salia, tai ar jos ir laukia, kol suveiks klizma, ar suleidzia vandeni ir iseina? unsure.gif

4u.gif
Atsakyti