Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Inga N @ 2010 02 13, 22:01)
Mano grafa nesciosios korteleje apei stomatologa liko tuscia - neprisiruosiau nueit, gimdyt tikrai leido ir net nieko neklause smile.gif Beje, tikrai ir privaciose nesunkiai pasiraso tame siuntime. Kas butinai reikalinga kai atvyksite gimdyti, tai ta nesciosios kortele ir dar vienas tyrimas butinas, butinai jo prasys, nes jei jis teigiamas del auksinio stafililokoko (bet gal sumaisiau pavadinima, pataisykite, uzkrito man), tai gimdymo metu leidzia antifiotikus.

gal del streptokoko? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiPė @ 2010 02 13, 12:02)
Nėra privalomų patikrinimų 4u.gif Nei vieną nėštumą manęs nieks nesiuntė pas jokius stomotologus ar okulistus 4u.gif
Kažkada senai buvo jie privalomi,dabar jau nebe.

nu man tai abu kartus, o tai buvo 2007 ir 2009 metais, liepe i nesciosios kortele susirinkti irasus is stomatologo, okulisto ir LOR.
Atsakyti
QUOTE(Inga N @ 2010 02 13, 21:01)
del auksinio stafililokoko (bet gal sumaisiau pavadinima, pataisykite, uzkrito man), tai gimdymo metu leidzia antifiotikus.

Siaip del streptokoko B, bet kazkaip ten buna is to tepinielio ir auksinis stafilikokas isauga. Abejais atvejais antbibu reikia.

Bet mes cia jau visai ne i tema snekam... ax.gif
Atsakyti
gimdziau antra savo leliu sioj ligoniniai,labai patiko.visi gyditojai malonus.nepalyginsi su klinikm kur visi lauke pinigu.
Atsakyti
QUOTE(vitaliuks23 @ 2010 02 16, 18:09)
gimdziau antra savo leliu sioj ligoniniai,labai patiko.visi gyditojai malonus.nepalyginsi su klinikm kur visi lauke pinigu.

o pinigu davei ar ne? smile.gif as ir ten gimdysiu,bet kysiu nezadu duot mirksiukas.gif
Atsakyti
As niekam nieko nedaviau.
Bet kita karta tarsiuos del gimdymo su gydytoju. Nes prieziura nebuvau patenkinta...
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 02 16, 18:49)
As niekam nieko nedaviau.
Bet kita karta tarsiuos del gimdymo su gydytoju. Nes prieziura nebuvau patenkinta...

o epidura dare ar savo pirkai?ar be jo gimdei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 02 16, 21:08)
o epidura dare ar savo pirkai?ar be jo gimdei? smile.gif

Dare epidura, ji pirkau is anesteziologes (nes buvo naktis, diena vyras gali i vaistine nubegt). Kiek tiksliai kainavo nezinau, daviau 100 lt, man grazos nedave biggrin.gif
Bet kazkur 60 su trupuciu smile.gif

Tik man jis nesuveike biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 02 16, 23:10)
Dare epidura, ji pirkau is anesteziologes (nes buvo naktis, diena vyras gali i vaistine nubegt). Kiek tiksliai kainavo nezinau, daviau 100 lt, man grazos nedave biggrin.gif

neveike epiduras visai? blink.gif tai gal per velai suleido?o kuom seip prieziura nepatiko?gimdymo metu ar po jo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 02 16, 21:10)

tai gal tau velokai ji suleido, del to nesuveike? arba per daug tikejais is epiduro, m ?
Papildyta:
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 02 16, 21:39)
neveike epiduras visai? blink.gif tai gal per velai suleido?o kuom seip prieziura nepatiko?gimdymo metu ar po jo? smile.gif

ziuriu ta pati atsakem drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

p.s mano drauge sausio 6 gimde.. tai ji visai patenkinta.. ir jai irgi epidura dare, kuriuo dar labiau patenkinta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbuliuke ;)p: 16 vasario 2010 - 21:47
wink.gifp+2010 02 16, 23:46-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2010 02 16, 23:46)
tai gal tau velokai ji suleido, del to nesuveike? arba per daug tikejais is epiduro, m ?
Papildyta:
ziuriu ta pati atsakem  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif 

p.s mano drauge sausio 6 gimde.. tai ji visai patenkinta.. ir jai irgi epidura dare, kuriuo dar labiau patenkinta  smile.gif

o jai nereikejo moket uz epidura?nesitarus gimde? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 02 16, 22:23)
o jai nereikejo moket uz epidura?nesitarus gimde? smile.gif

gimde nesitarus, bet vaziavo su siuntimu, pas ja nestumas tr komplikuotas.. uz epidura nieko nemokejo, tiesiog vyras nupirko vaistinej.. o gydytojam simboliskai atsilygino..
Atsakyti