Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(jotvirge @ 2010 02 08, 15:37)
Glinskis man panasus i daininka kucinska smile.gif pliktelejes,aukstas. O Kalvinskas toks vyresnis ir zemesnis

Taiklus pastebejimas apie Kucinska thumbup.gif as lygiai ta pati pagalvojau ji pamacius biggrin.gif
Atsakyti
Na nesiskundžiu ir aš Laima.Nesitraukė ji nuo manęs. Bet buvo ir yra šiokių tokių problemų,tai kai visada žmogus ieškai kas galėtų būti kaltas blush2.gif Kaip žmogus ji tikrai super,bet klaidelių per gimdymą buvo rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif girdejau, kad reikia seimos gyd. kazkokio iraso - leidimo, kad gali gimdyti pati, ir stomatologo iraso , kad dantys sveiki.. kitaip atseit neleis gimdyt paciai, ar isvis neleis.. gal kuri girdejote ka nors apie tai ? mirksiukas.gif
Atsakyti
wink.gifp+2010 02 12, 10:49-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2010 02 12, 10:49)
Sveikos smile.gif girdejau, kad reikia seimos gyd. kazkokio iraso - leidimo, kad gali gimdyti pati, ir stomatologo iraso , kad dantys sveiki.. kitaip atseit neleis gimdyt paciai, ar isvis neleis.. gal kuri girdejote ka nors apie tai ? mirksiukas.gif

Na tai nesciosios korteles pakutiniame lape yra grafos kur turi seimos gydytojas, odontologas, Lor gudytojas ir okulsitas uzdet stampukus, kad viskas tvarkoj. Privalomi yra stomotologo ir seimos gydytojo laukeliai. Kiti nebutini- nebent yra nusiskundimu.
Kaip keista, kad tik dabar tuo domiesi, ne jau tavo nestuma priziurintis gydytojas nieko nesake?
Papildyta:
wink.gifp+2010 02 12, 10:49-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2010 02 12, 10:49)
kitaip atseit neleis gimdyt paciai, ar isvis neleis..

lotuliukas.gif Neleis isvis gimdyt, turesi am=inai nescia buti lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 02 12, 11:27)
Na tai nesciosios korteles pakutiniame lape yra grafos kur turi seimos gydytojas, odontologas, Lor gudytojas ir okulsitas uzdet stampukus, kad viskas tvarkoj. Privalomi yra stomotologo ir seimos gydytojo laukeliai. Kiti nebutini- nebent yra nusiskundimu.
Kaip keista, kad tik dabar tuo domiesi, ne jau tavo nestuma priziurintis gydytojas nieko nesake?
Papildyta:

lotuliukas.gif  Neleis isvis gimdyt, turesi am=inai nescia buti  lotuliukas.gif  thumbup.gif

butent, kad niekas man nieko nesake, o jau uz 4 sav. gimdysiu smile.gif
siaip dabar prisiminiau, kad seimos gyd. yra irasas, kad man viskas gerai.. bet stomatologo nieko nera.. nes lankaus privaciai, o pas gine valstybinej istaigoj.. pradzioj nestumo gine tik pasake : " nueik butinai dantis susitvarkyt", po to paklause ar buvau ir viskas tuo baigesi..
Atsakyti
wink.gifp+2010 02 12, 12:11-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2010 02 12, 12:11)
siaip dabar prisiminiau, kad seimos gyd. yra irasas, kad man viskas gerai.. bet stomatologo nieko nera.. nes lankaus privaciai, o pas gine valstybinej istaigoj.. pradzioj nestumo gine tik pasake : " nueik butinai dantis susitvarkyt", po to paklause ar buvau ir viskas tuo baigesi..

nu įdomiai, kad ginė nieko neįrašė ir neprašė išrašo atnešt iš stomatologo g.gif aš irgi privačiai lankausi, bet man davė išrašą, kad dantys sanuoti. bet kad neleis gimdyt tai netikiu, negi sąrėmiams prasidėjus dar pas stomatologą siųs schmoll.gif
lengvai ir greitai susitikt su kleckiuku 4u.gif
Atsakyti
wink.gifp+2010 02 12, 13:11-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2010 02 12, 13:11)

Ir as privaciai tvarkiausi dantis ir jie uzdejo anspauduka, kad viskas ok. Is valstybiniu polikliniku gydytoju nera ko tiketis doh.gif Dabar jau vienaip ar kitaip tau dantuku netvarkytu, pavojinga jau. Bet jei sveiki ir poliklinikoj uzdes parasiuka, kad viskas ok mirksiukas.gif
Sekmes susitinkant su mazyliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tangi @ 2010 02 12, 16:54)

lengvai ir greitai susitikt su kleckiuku  4u.gif

QUOTE(Esha @ 2010 02 12, 16:58)

Sekmes susitinkant su mazyliu  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
wink.gifp+2010 02 12, 14:11-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2010 02 12, 14:11)
pradzioj nestumo gine tik pasake : " nueik butinai dantis susitvarkyt", po to paklause ar buvau ir viskas tuo baigesi..

taip buvo ir mano atveju, uzteko tik pasakyti mirksiukas.gif
Gimdyt leido 2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LoveIs @ 2010 02 12, 18:12)
taip buvo ir mano atveju, uzteko tik pasakyti  mirksiukas.gif
Gimdyt leido  2.gif  biggrin.gif

Aciu uz info wink.gif
Atsakyti
Nėra privalomų patikrinimų 4u.gif Nei vieną nėštumą manęs nieks nesiuntė pas jokius stomotologus ar okulistus 4u.gif
Kažkada senai buvo jie privalomi,dabar jau nebe.
Atsakyti
Mano grafa nesciosios korteleje apei stomatologa liko tuscia - neprisiruosiau nueit, gimdyt tikrai leido ir net nieko neklause smile.gif Beje, tikrai ir privaciose nesunkiai pasiraso tame siuntime. Kas butinai reikalinga kai atvyksite gimdyti, tai ta nesciosios kortele ir dar vienas tyrimas butinas, butinai jo prasys, nes jei jis teigiamas del auksinio stafililokoko (bet gal sumaisiau pavadinima, pataisykite, uzkrito man), tai gimdymo metu leidzia antifiotikus.
Atsakyti