Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(mama-ruta @ 2010 02 06, 21:21)
Sakykit gak kuri gali pasakyt,kai atvaziuoji i priimamaji,duoda tau ten iskart persirengt?ir ar tuos visus rubus kuriais atvaziuoji turi paimti kas atveza?ir dar,ar su visa tase keliauji i gimdykla ar pirma kokia palata paskiria ir ten pasidedi?nu man cia ir iskilo klausimu daug,nes su pirmu tai kai gimdziau tai patologiniam gulejau,tai viskas kitaip buvo,o dabar va kamuoja klausimai  doh.gif

Man dave primamajam ir naktinius ir chalata. I gimdykla keliavau su visa tase.
Atsakyti
as jau po gimdymo nesitarus, atvykau gimdyti 3 d. nakti, akusere Laima su kvapeliu buvo, brendziuko ikalus, daktaras Kalvinskas malonus, o anesteziologes tai konkrecios reketininkes, tiesiai sviesiai pasake reikia atsisaityti uz epidura uz rinkini, vaistus ir mum, vat sitaip
Atsakyti
gal galit nupasakot kaip atrodo gyd kalvinskas ir Glinskis... ?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 02 06, 17:48)
atsimenu kai mazius gulejo inkubaturiuje del geltos, nesu buteliuka su savo pienuku girdziu verkia, o ta telika ziuri, as jau nuo tuoletu ciut negirdejau... ta sako mama turbut pajaute, o as negalejau but nes tik asaros pradedavau. o nakty net nejau bijojau isgerst jiai verks... vis galvojau kad jy gerai ten priziuro. smile.gif

mum buvo lygiai taippat.
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 02 07, 20:54)
gal galit nupasakot kaip atrodo gyd kalvinskas ir Glinskis... ?

kiek prisimenu, Kalvinskas vyresnis uz Glinkski g.gif Daugiau praziles, daugiau kalbantis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LoveIs @ 2010 02 08, 12:59)
kiek prisimenu, Kalvinskas vyresnis uz Glinkski  g.gif  Daugiau praziles, daugiau kalbantis  smile.gif

ir su barzdele rolleyes.gif , o Glinskio npazystu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinuleV @ 2010 02 08, 15:00)
ir su barzdele  rolleyes.gif

Gimdziau pries menesi pas ji, jau nebeprisimenu kaip jis atrodo lotuliukas.gif
Ryskiai man tada ne gydytojo isvaizda svarbu buvo biggrin.gif
Atsakyti
Glinskis man panasus i daininka kucinska smile.gif pliktelejes,aukstas. O Kalvinskas toks vyresnis ir zemesnis
Atsakyti
QUOTE(saulele xs @ 2010 02 07, 18:38)
as jau po gimdymo nesitarus, atvykau gimdyti 3 d. nakti, akusere Laima su kvapeliu buvo, brendziuko ikalus, daktaras Kalvinskas malonus, o anesteziologes tai konkrecios reketininkes, tiesiai sviesiai pasake reikia atsisaityti uz epidura uz rinkini, vaistus ir mum, vat sitaip

na, jums ir "sekasi", vis "gerai" papuolat (prisimenu, sioj temelej del pirmojo gimdymo guodetes), bet, atrodo, sikart gavot vis delto epidura smile.gif kaip sekesi gimdyti, kokie ispudziai? Beje, sveikinu su leliuko gimimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele xs @ 2010 02 07, 18:38)
akusere Laima su kvapeliu buvo, brendziuko ikalus,

Aš irgi papuolus pas Laimą buvau. Kažkaip man ji atrodė įkaušus mažumėlę irgi g.gif Tik aš vasario 2 gimdžiau.
Atsakyti
QUOTE(VaiPė @ 2010 02 09, 11:01)
Aš irgi papuolus pas Laimą buvau. Kažkaip man ji atrodė įkaušus mažumėlę irgi g.gif Tik aš vasario 2 gimdžiau.

as irgi su Laima gimdziau, man ji super - kavas dare, arbatas dare, n kartu ateidavo [aziureti kas ir kaip..zodziu as be galo patenkinta ja:) bet man viskas lengvai ir greitai buvo, tai neturejau prie ko prikibti:) o gal dar ir del to, akd susitarus gimdziau, tai ir akusere daznai ir susypena lankesi:)
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2010 02 09, 11:53)
as irgi su Laima gimdziau, man ji super - kavas dare, arbatas dare, n kartu ateidavo [aziureti kas ir kaip..zodziu as be galo patenkinta ja:) bet man viskas lengvai ir greitai buvo, tai neturejau prie ko prikibti:) o gal dar ir del to, akd susitarus gimdziau, tai ir akusere daznai ir susypena lankesi:)

as buvau nesitarus, bet man Laima irgi buvo thumbup.gif Visada su sypsena ir vis dar primindavo, kad reikia sypsotis, nes jeigu gimdysim susirauke tai bus dar sunkiau smile.gif Irgi ir kava, ir arbata dare. Tikrai faina akusere thumbup.gif
Atsakyti