Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(LoveIs @ 2010 02 05, 14:10)
thumbup.gif
Taip ir reikia  drinks_cheers.gif
Kai gimdziau pirma, kazkiek pergyvenau, kad susiraukusios, nemalonios ir t.t. O su antru - rodziau ir as savo susiraukusi veideli  blush2.gif , tai atsirado labai geras ir malonus bendravimas, patarimai, pagalba  thumbup.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2010 02 05, 13:53)
jei kada dar gimdysiu tai tik vel ten,tik jau busiu pasikauscius mama ir pastatysiu visus i vieta  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
as apie naujagimiu sesutes daug daug blogo galeciau pasakyti (oi kiek asaru mano ligoninej del uu islieta). Dziaugiuosi, kam liko geri ispudziai nuo ju.
Gal papuoliau ant ju blogos posventines nuotaikos ir savijautos nzn, bet prisiminimai liko tikrai ne kokie...
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 02 05, 19:22)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
as apie naujagimiu sesutes daug daug blogo galeciau pasakyti (oi kiek asaru mano ligoninej del uu islieta). Dziaugiuosi, kam liko geri ispudziai nuo ju.
Gal papuoliau ant ju blogos posventines nuotaikos ir savijautos nzn, bet prisiminimai liko tikrai ne kokie...

Na bet jau viskas praeiti,dabar belieka dziaugtis savo maziukais 4u.gif
Atsakyti
man ir viena buvo pasitaikius, atnesiau vaikuty kad jau apvalytu sako kdl nu buvo vesus, bet su geru tonu... sakau sake sesute kita kad neklot savo uztenka ligonines koldrytes, si jau jy renkia, o tu cia pritepiai tiiek kremo (ana sesute y visas beveik rauksles pritepe kad nesustu, sakau ne, ta sesute kur sake neuzklot.. o viena tokia jaunute faina buvo kai turejo mane isleist tai atlekdavo kelis kart ar nereik ko padet ar viska susitvarkius, ar klausimu neiskilo, va ta tai super..
atsimenu kai mazius gulejo inkubaturiuje del geltos, nesu buteliuka su savo pienuku girdziu verkia, o ta telika ziuri, as jau nuo tuoletu ciut negirdejau... ta sako mama turbut pajaute, o as negalejau but nes tik asaros pradedavau. o nakty net nejau bijojau isgerst jiai verks... vis galvojau kad jy gerai ten priziuro. smile.gif
Atsakyti
Sakykit gak kuri gali pasakyt,kai atvaziuoji i priimamaji,duoda tau ten iskart persirengt?ir ar tuos visus rubus kuriais atvaziuoji turi paimti kas atveza?ir dar,ar su visa tase keliauji i gimdykla ar pirma kokia palata paskiria ir ten pasidedi?nu man cia ir iskilo klausimu daug,nes su pirmu tai kai gimdziau tai patologiniam gulejau,tai viskas kitaip buvo,o dabar va kamuoja klausimai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-ruta @ 2010 02 06, 21:21)
Sakykit gak kuri gali pasakyt,kai atvaziuoji i priimamaji,duoda tau ten iskart persirengt?ir ar tuos visus rubus kuriais atvaziuoji turi paimti kas atveza?ir dar,ar su visa tase keliauji i gimdykla ar pirma kokia palata paskiria ir ten pasidedi?nu man cia ir iskilo klausimu daug,nes su pirmu tai kai gimdziau tai patologiniam gulejau,tai viskas kitaip buvo,o dabar va kamuoja klausimai  doh.gif

nu as ir pataloginem gulejau, o visa tase su maziui reikemais daiktukai ir man visa higiena buvo pas vyra. nes jis dalyvavo gimdyme ir atveze... o kai nubego vandenys pasikvieciau sesute, ji atnese naktinius su chalatu, ir poto dar paeme tase, nes kaip tik ta diena vyras priveze maisto daug. tai padejo nunest y gimdykla. su visa tase y gimdykla, ten niekam nekliudo kamputy.
o palata parodo po gimdymo, nes pagimdai ir jos tada tvarko tau palata...
Atsakyti
Priimamajame duoda ligonines naktinius, kuriais reik ten persirengt. Man dave ir chalata, bet retai kam duoda, tad po ranka turekite ji. Taip pat slepetes. Virsutinius drabuzius, palta, batus vyras tures nunesti i masina. Mes i gimdykla ejome su visais krepsiais, nes gimdyt atvykau nakti, o nakti rakinamos visos durys. Diena i gimdykla galite keliauti tik su reikalingiausias daiktais, po gimdymo vyras likusius atnes i palata. (Palata paskiria jau po gimdymo).
Tikiuposi aiskiai susakiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-ruta @ 2010 02 06, 22:21)
Sakykit gak kuri gali pasakyt,kai atvaziuoji i priimamaji,duoda tau ten iskart persirengt?ir ar tuos visus rubus kuriais atvaziuoji turi paimti kas atveza?ir dar,ar su visa tase keliauji i gimdykla ar pirma kokia palata paskiria ir ten pasidedi?nu man cia ir iskilo klausimu daug,nes su pirmu tai kai gimdziau tai patologiniam gulejau,tai viskas kitaip buvo,o dabar va kamuoja klausimai  doh.gif

Is karto duoda naktinius, o del chalato - skirtingai ax.gif Nesenai butent vyko diskusijos temoje apie juos, paskaitykite mirksiukas.gif Vienoms dave, kitoms liepe savo chalatus uzsideti ax.gif
Man asmeniskai dave tik naktinius. O rubus savo susidejau i tase, kuriuos vyras nunese i masina. Bet kitos susideda i tasyte ir kartu nesasi i gimdykla, kaip kas gali ax.gif
Del palatos pries gimdykla, taip pat skirtingai - vienos is karto pasideda, o i gimdykla nesasi reikiamus daiktelius, o kitos - nespeja i jokias palatas, o su visomis tasemis i gimdykla keliauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 02 07, 11:36)
Priimamajame duoda ligonines naktinius, kuriais reik ten persirengt. Man dave ir chalata, bet retai kam duoda, tad po ranka turekite ji.

Man dave ir naktinius, ir chalata.Pasakiau kad turiu savo chalata, kad galiu ji uzsidet. Tai liepe pataupyt savo, kad neispurvint, sake dekis valdiska
Atsakyti
QUOTE(Vijola @ 2010 02 07, 16:12)
Man dave ir naktinius, ir chalata.Pasakiau kad turiu savo chalata, kad galiu ji uzsidet. Tai liepe pataupyt savo, kad neispurvint, sake dekis valdiska

Vadinasi jums kaip ir man pasiseke. Nes ji retai kam duoda smile.gif
Nors man tas chalatas reikalingas buvo tik iki gimdyklos nueit. Ten jau jo ir nereikejo.
Atsakyti
Aš trumpai biggrin.gif Niekada ten nevažiuočiau nesitarus doh.gif Ypatingai dabar,kai gimdyvių bumas ir laisvų palatų nerasta.
Džiaugiuos,kad aš antrakartė,nes informacijos ir pagalbos nieks neskuba švaistyti.
Atsakyti
QUOTE(VaiPė @ 2010 02 07, 18:02)
Aš trumpai biggrin.gif 

Svarbiausia rezultatas smile.gif Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti