Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

as taip pat 6 paras gulejau ir tiek gydytojai,tiek akuseres,tiek naujagimiu sesutes buvo labai geros ,nei viena nepapuole pikta biggrin.gif del krutines kilusiu problemu labiausiai padejo naujagimiu sesutes,viska ko klausdavau atsakydavo ir dar papildomai informacijos suteikdavo.Leliuka mano perrenginejo 3 dienas tik po to paklause ar noriu pati rengt biggrin.gif akuseres ateidavo 3 kart per diena,kartais ir daugiau,tai dar ir paplepedavom susedusios thumbup.gif ir vaikiuku pasidziaugdavo jos ant ranku pasiemusios smile.gif jokiu aplamai as priekaistu siai ligoninei neturiu ir antra tikrai ten gimdysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas liečia naujagymių sesutes, nu nežinau. Aš pagimdžiau birželio mėn ir kai ryte atėjo vaikučio apžiūrėt, mano panelė pamperse visko turėjo prikrovus, nes nuo 5 val ryto iki kažkur 9-10val (kai jos ateidavo) aš nebuvau pasikeitusi pamperso, nes nemokėjau. Tai sesutė nuprausė mano pupą, pati paklausė ar aš mokėsiu tai padaryti ir parodė kaip reikia blush2.gif Pasiteiravo ar dar turiu kokių klausimų ir išėjo... Neturiu aš nusiskundimų naujagymių sesutėms blush2.gif
Atsakyti
labukas wisoms:) cia as taip pat esu naujoke, tad klausimu oj kiek turejau doh.gif
na bet pasiskaicius si foruma man wiskas daug aiskiau pasidare ir klausimu sumazejo..nes taip pat domino epiduras,kokia kaina, nes lb jau skirtingi pasisakymai daugumos siuo klausimu, na bet dbr zinosiu kad tikrai ne 300lt kainuoja ir kad prireikus i vaistine nulekti galima biggrin.gif
..va norejau paklausti jusu, jei atvaziuoji gimdyti nesitarus, ar ilgai uztrunka kol budintys gydytojai tave priima, ar pasiulo geresne gimdykla, jei tarkim as nesu ju maciusi ir apziurejusi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(inetukea @ 2010 02 01, 11:55)
labukas wisoms:) cia as taip pat esu naujoke, tad klausimu oj kiek turejau doh.gif
na bet pasiskaicius si foruma man wiskas daug aiskiau pasidare ir klausimu sumazejo..nes taip pat domino epiduras,kokia kaina, nes lb jau skirtingi pasisakymai daugumos siuo klausimu, na bet dbr zinosiu kad tikrai ne 300lt kainuoja ir kad prireikus i vaistine nulekti galima biggrin.gif
..va norejau paklausti jusu, jei atvaziuoji gimdyti nesitarus, ar ilgai uztrunka kol budintys gydytojai tave priima, ar pasiulo geresne gimdykla, jei tarkim as nesu ju maciusi ir apziurejusi? g.gif

as buvau nesitarusi, tai eiles tvarka prieme ax.gif
O nuvede i laisva gimdykla, nes tuomet buvo labai daug gimdanciu, tad net is ko rinktis nebutu buve smile.gif O ir palatos laukem puse dienos, kol kitas israsys rolleyes.gif
Tad jau kaip pasiseks, kiek gimdyviu bus ir kt. mirksiukas.gif
Uz duru tikrai nepaliks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inetukea @ 2010 02 01, 10:55)

As vaziavau nesitarus. Gydytojas mane prieme labai greitai (per kelias min atleke). O gimdyklos dabar visos neseniai suremontuotos. Mano manymo (ir asmenine nuomone) geriausia yra 6- oji gimdykla su vonia ir transformatorine lova biggrin.gif Ir dar yra su dusu gimdykla. Visos kitos be vandens malonumu smile.gif Tai jei nori vienos is siu, atvykus i priimamaji paklausk ar jos laisvos ir pareisk savo pagedavima mirksiukas.gif Sekmes smile.gif
Atsakyti
aciu uz atsakymus wink.gif
Atsakyti
As gimdziau sioje ligonineje sausio 26 d, nepagimdziau pati dare CP, gydytoja su akusere buvo papuole ne is maloniuju, bet savo darba atliko gera thumbup.gif
po operacijos prieziura buvo superine, bent jau man tai tikrai patiko, akuseres kurios ateidavo pasiteirauti visada buvo malonios, o vaiku slaugytojos tikrai paaiskindavo kaip duoti papuka leliukui, nes pirmas vaikelis ir man labai jau sunkiai sekesi maitinti, bet tikrai visada geranoriskai parodydavo, ir paskutini vakara viena akusere paklause ar viskas aiksu kaip elgtis namuose su leliuku, tai mes su vyrui jos visko isiklausinejom kas neaisku, ji tikrai maloniai viska atsake mirksiukas.gif
mes likom patenkinti sia ligonine, antro irgi cia vaziuosi gimdyti.

P.S gimdziau nesitarusi, pinigu niekam nedavem schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikaxx @ 2010 02 03, 17:01)
As gimdziau sioje ligonineje sausio 26 d, nepagimdziau pati dare CP, gydytoja su akusere buvo papuole ne is maloniuju, bet savo darba atliko gera  thumbup.gif 
po operacijos prieziura buvo superine, bent jau man tai tikrai patiko, akuseres kurios ateidavo pasiteirauti visada buvo malonios, o vaiku slaugytojos tikrai paaiskindavo kaip duoti papuka leliukui, nes pirmas vaikelis ir man labai jau sunkiai sekesi maitinti, bet tikrai visada geranoriskai parodydavo, ir paskutini vakara viena akusere paklause ar viskas aiksu kaip elgtis namuose su leliuku, tai mes su vyrui jos visko isiklausinejom kas neaisku, ji tikrai maloniai viska atsake  mirksiukas.gif
mes likom patenkinti sia ligonine, antro irgi cia vaziuosi gimdyti.

P.S gimdziau nesitarusi, pinigu niekam nedavem  schmoll.gif

Laba.Man tai vaiku nei daktares nei slaugytojos nepatiko...O siaip viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2010 02 05, 11:08)
Laba.Man tai vaiku nei daktares nei slaugytojos nepatiko...O siaip viskas  thumbup.gif

man irgi vaiku dktares ir slugytojos tragiskos. Jokiu patrimu, tik moralai, del papu ir kad visos tingines, tingi mitint doh.gif O kai nuveziau vaika i naujagimiu skyriu, nes issigandau pamacius vaiko ryskiai geltonas akis, norejau kad paziuretu del geltos, tai dar gavau velniu, kad prisigalvoju nesamoniu doh.gif Man tai atrodo normalu, kad as rupinuosi vaiku. O kai isbere vaikui visa nugara, tai trijose pamainose buvo skirtingos diagnozes doh.gif Vienos sake nuo pampersu, kitos, kad oda valosi, o dar kitos, kad vaikas alergiskas mano pieno baltymui
Atsakyti
QUOTE(Vijola @ 2010 02 05, 12:27)
man irgi vaiku dktares ir slugytojos tragiskos. Jokiu patrimu, tik moralai, del papu ir kad visos tingines, tingi mitint  doh.gif O kai nuveziau vaika i naujagimiu skyriu, nes issigandau pamacius vaiko ryskiai geltonas akis, norejau kad paziuretu del geltos, tai dar gavau velniu, kad prisigalvoju nesamoniu  doh.gif  Man tai atrodo normalu, kad as rupinuosi vaiku. O kai isbere vaikui visa nugara, tai trijose pamainose buvo skirtingos diagnozes  doh.gif  Vienos sake nuo pampersu, kitos, kad oda valosi, o dar kitos, kad vaikas alergiskas mano pieno baltymui

Mane irgi apsauke biggrin.gif dabar tai juokas ima o tada apsizliumbiau belekaip.Vaikas inkubatoriui tam nuo geltos kur paguldytas (.)(.) sprogt baigia nzn ka daryt,o tos rekia dar...O kai atejau jau pasiimt vaiko is ten,ziuriu kitas leliukas atveztas paliktas verkiantis,tai kam ji reikejo paimt is mamos jei tas inkubatorius dar buvo uzimtas,taip ir nesupratau...Butume ant vienos kokios papuole tai nieko nesakyciau,bet kad visi man ten to skyriaus susirauke buvo,jei kada dar gimdysiu tai tik vel ten,tik jau busiu pasikauscius mama ir pastatysiu visus i vieta biggrin.gif
Atsakyti
sveikos . ir man teko susidurti su 2-lig.naujagimiu skyriaus sesutem teko 6dienas bendraut su jom.Ispudzio tikrai nepaliko.O naujagimiu skyriaus vedeja tai is vis tyliu prisiverkiau nuo jos iki valei.
Mano mergaite visa ta laika buvo inkubatoriui anksciau gimus ,tai leisdavo tik pusvalandi pabuti jai budavau ilgiau liepdavo iseit,nes tipo vaikas neramus paskui buna doh.gif
Bet kelios tikrai yra malonios, smile.gif leisdavo ir pamaitint is buteliuko ,malonei papasakodavo viska ko klausdavau smile.gif .
O skyriaus personalas tikrai nuostabus ir rupestingas trecia gimdyciau tik 2-oj. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2010 02 05, 14:53)
jei kada dar gimdysiu tai tik vel ten,tik jau busiu pasikauscius mama ir pastatysiu visus i vieta  biggrin.gif

thumbup.gif
Taip ir reikia drinks_cheers.gif
Kai gimdziau pirma, kazkiek pergyvenau, kad susiraukusios, nemalonios ir t.t. O su antru - rodziau ir as savo susiraukusi veideli blush2.gif , tai atsirado labai geras ir malonus bendravimas, patarimai, pagalba thumbup.gif
Atsakyti