Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(ceburaska28 @ 2010 01 14, 12:51)
Labas 4u.gif Norejau paklaust nesenai gimdziusiu  tai kaip ten visdelto su tais naktiniais situacija, gimdant duoda ar reikia savo tureti? g.gif

Balandžio mėnesį tikrai davė naktinius ir chalatėlį gimdykloj, kad savi neišsiterliotų. Pabandyk į paskaitėles nueit ten ir paklausi akušerės kaip dabar yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ceburaska28 @ 2010 01 14, 12:51)
Labas 4u.gif Norejau paklaust nesenai gimdziusiu  tai kaip ten visdelto su tais naktiniais situacija, gimdant duoda ar reikia savo tureti? g.gif

Tikrai duoda mirksiukas.gif
Atsakyti
Na stai ir as jau po gimdymo. Nesitariau su niekuo. Ir galiu pasakyti viena, kad kai gimdysiu kita vaikeli, tikrai tarsiuos. Ne del to, kad nepatiko kas is personalo (papuoliau tikrai pas gera komanda), bet mane zude nezinia. Mano gimdymas buvo komplikuotas, isejau is ligonines taip aiskiai ir nezinodama kas kaip ir kodel doh.gif

Atsakyti
QUOTE(mamalora @ 2010 01 04, 00:05)
jei nepyksit, pratęsiam toliau......

Kelios foto  biggrin.gif

II-oji ligoninė
user posted image

3 gimdyklos fragmentas biggrin.gif
user posted image
senoji tema čia

Sveikos, greit tureciau gimdyti kovo men, galvoju gimdyti 2ligoninej, tik dar nesu pilnai apsisprendusi. kaip ten akuseres? ar normalus gydytojai? 4u.gif vaikelis pirmas tai noriu kuo geresniu gydytoju nestuke.gif beto ir nestumas komplikuotas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sssalduteee @ 2010 01 18, 11:04)
beto ir nestumas komplikuotas  verysad.gif

Jeigu nėštumas komplikuotas,jūsų ginekologas turėtų jus siūsti gimdyti į KMUK 4u.gif
Atsakyti
Na ir komanda komandai nelygi ax.gif
Atsakyti
sveikutes,kas liecia komplikuotus nestumus,tai as tik pas Gintauta KMU gimdyciau,nes jis sios srities profu profas thumbup.gif
Papildyta:
dar norejau paklausti,gal kuriai dare CP savo noru,na jei nebuvo butinybes?
Atsakyti
Labukas smile.gif Siu metu sausio 1d pagimdziau nuostabia dukryte ( II ligoninej ). Gimdziau su epiduru,nes lb jau buvo sunku kenteti skausmus. Girdejau,kad epiduras kainuoja apie 200-300lt (drauge gimde pries 5metus tai mokejo 300lt) tai jau nusiteikiau,kad teks paploninti pinigine,bet reikejo tik atpirkti is vaistines epiduro rinkinuka,kuris kainavo virs 30lt.
Atsakyti
As kadangi gimdziau nakti, tai epiduro rinkini pirkau is anesteziologes. Nezinau kiek jis tiksliai kainavo, daviau 100 lt, man niekas grazos neatidave smile.gif Tik nesupratau to epiduro reiksmes, nes man skausmo isvis nenueme schmoll.gif Aisku nezinai kaip butu, jei butu be jo. Na bet skausmas liko toks pats, tik kad ilgejo, kol galiausiai pastoviai ji jauciau. Gal cia skatinamieji savo dare...
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 01 20, 16:09)
As kadangi gimdziau nakti, tai epiduro rinkini pirkau is anesteziologes. Nezinau kiek jis tiksliai kainavo, daviau 100 lt, man niekas grazos neatidave smile.gif Tik nesupratau to epiduro reiksmes, nes man skausmo isvis nenueme  schmoll.gif  Aisku nezinai kaip butu, jei butu be jo. Na bet skausmas liko toks pats, tik kad ilgejo, kol galiausiai pastoviai ji jauciau. Gal cia skatinamieji savo dare...

as abu kartus su epiduru gimdziau, tai pirmaji karta blogai padarytas man jis buvo, dare moteris tokia metuose, tai pora valandu nieko nejauciau absoliuciai, paskui jau savel suleido sako tui nejausti skausmo, o as kaip jauciau taip jauciau, tik toks istisinis jis buvo, jokiu pertrauku be skausmo doh.gif , todel ir stumti sunkiai seksi, nes nejauciau saremiu, o istisini skausma...dabar dare jaunas vyras epidura, tai pataike gerai, tai visa tokia aptirpusiu pilvu gulejau, ale koja sjudinti galejau, ana karta kojas ateme buvo, ir skausma kazkoki, nu ne skausma o kazka jauciau, ta prasme kaip saremis uzeidavo, bet tokio nepakeliamo skausmo nejauciau. tai po pusantros valandos epiduro, pagimdziau lengvai ir greitai, atjunge man tada aparat per kuri epiduras veike ir prasidejo stangos ir visa kita, per 15 min gime mano mazyle..abejus kartus skatino mane, bet ryskiai pirma karta blogai suleistas epiduras buvo, kateteri vien tik jau is 5 karto igreze, su stora adata, dabar su plona, is pirmo karto, viskas gerai ir sklandziai... thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos.As cia naujoke,tad nepykit jei parasysiu ka nors ne taip 4u.gif .Antroje ligonineje as gindziau pries 3 ir 4 metus.Man asmeniskai ten labai patiko.Gimdyklos tai kaip gimdyklos...patenkinamos.gera ispudi susidariau apie palatas.Labai silta ir jauku.Be to vyras naktimis galejo likti.Turejo savo atskira lova.Beje kiekviena gimdyve guli atskirose palatose.Vienu zodziu,abiem kartais as likau patenkinta,nors niekam nedaviau.
Atsakyti
As irgi II-lig. gimdziau pries 5 dienas thumbup.gif Nesitarus nuvaziavau, papuoliau pas skyriaus vedeja, griezta ji tokia, bet matos kad zino ka daro mirksiukas.gif Viskuo patenkinta.Tiesa labai daug gimdyviu buvo tom dienom, jau po dvi i palatas gulde doh.gif
Atsakyti