QUOTE(Esha @ 2010 01 20, 16:09)
As kadangi gimdziau nakti, tai epiduro rinkini pirkau is anesteziologes. Nezinau kiek jis tiksliai kainavo, daviau 100 lt, man niekas grazos neatidave
Tik nesupratau to epiduro reiksmes, nes man skausmo isvis nenueme
Aisku nezinai kaip butu, jei butu be jo. Na bet skausmas liko toks pats, tik kad ilgejo, kol galiausiai pastoviai ji jauciau. Gal cia skatinamieji savo dare...
as abu kartus su epiduru gimdziau, tai pirmaji karta blogai padarytas man jis buvo, dare moteris tokia metuose, tai pora valandu nieko nejauciau absoliuciai, paskui jau savel suleido sako tui nejausti skausmo, o as kaip jauciau taip jauciau, tik toks istisinis jis buvo, jokiu pertrauku be skausmo
, todel ir stumti sunkiai seksi, nes nejauciau saremiu, o istisini skausma...dabar dare jaunas vyras epidura, tai pataike gerai, tai visa tokia aptirpusiu pilvu gulejau, ale koja sjudinti galejau, ana karta kojas ateme buvo, ir skausma kazkoki, nu ne skausma o kazka jauciau, ta prasme kaip saremis uzeidavo, bet tokio nepakeliamo skausmo nejauciau. tai po pusantros valandos epiduro, pagimdziau lengvai ir greitai, atjunge man tada aparat per kuri epiduras veike ir prasidejo stangos ir visa kita, per 15 min gime mano mazyle..abejus kartus skatino mane, bet ryskiai pirma karta blogai suleistas epiduras buvo, kateteri vien tik jau is 5 karto igreze, su stora adata, dabar su plona, is pirmo karto, viskas gerai ir sklandziai...