Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Zaneta S @ 2010 01 11, 22:32)
plauna palatas po kelis kartus per diena, o kad pakeistu patalyne ar duotu svarius naktinius tai reikia paprasyti.

Abu kartus gulint po 6 paras - ne karto neplove palatos kelis kartus per diena schmoll.gif Visa laika tarp 9-10 val. isplaudavo ax.gif
Atsakyti
as irgi pasisakysiu smile.gif pries 1.5metuku gimdziau taipogi sioje ligonineje... irgi gimdymiu daug jau buvo smile.gif pries tai teko guleti patologiniam, veliau skatino ir t.t. ant galo cezari dare.. kas liecia epidura, man nieko nei pirkt nereikejo nei moket uz kazka... ir dare vyras, super gyd, poto prie manes buvo per cezari, kalbejom apie bandeles biggrin.gif man jau ten paciuoze buvo, ba ant galo atsijungiau, atsibudau tik palatoj... o gulejau su vyru kartu, uz vyra reikejo moketi 10lt.. siaip super pieziura, ir daba vel kai teks gimdyti tai tik ten ir pas ta pacia gyd smile.gif
Atsakyti
Man dar pries gimdant gydytojas buvo pasakes, kad jei noresiu epiduro, tai anesteziologe ima 150 Lt. Tai kai jau ji ateis, tiesiog duokite ir viskas. Su ja ateina sesele, kuri pasiulo arba vyrui nueiti iki vaistines ir nusipirkt epiduro rinkini arba pasiulo, kad ji duos savo ir atnes jums ceki, kad nereiketu vaiksciot.
Mes vietoje mokejomes, tai gavom ceki, tiesa jis buvo 3 savaiciu senumo ir nelabai i tema, bet suma panasi biggrin.gif
O dabar pagalvojau g.gif , o jei imt anesteziologei imt ir 100 lt duot, kazin ar lieptu primoket? biggrin.gif

Kas as cia gimdziau pirmaja, o tas buvo pries 7 metus, tariausi su gydytoju. Ir, aisku, kadangi bijojau paranojiskai kad nesugalvotu man nepadaryt epiduro (nes teko susidurti, kai drauge gimde klinikose, mokejo didelius pinigus uz gimdyma gydytojui, o jis tipo naturalistas - pripazista tik naturalu ir jokiu epiduru doh.gif ), tai pasiklausiau savojo gydytojo. O jis man sako - siaip epiduras nemokamas, bet reikia susimoket anesteziologui uz darba 150 lt.Susimokejau be problemu, puikiai anesteziologe dirbo ir dozes "numatavo", bet nemanau, kad kas butu kitaip jei buciau davus ir maziau pinigeliu. Na, manyciau, jei jau tariesi ir klausi gydytojo, tai jis suinteresuotas, kad ir kolega nuskriaustas neliktu biggrin.gif

Beje, norejau pasidomet, tai gal vis delto geriau is karto ta epiduro rinkini nusipirkt, kad nereiktu ten atvaziavus dar i visokais vaistines lakstyt, nes kaip supratau, vis tiek reikes... Ar dar ten nurodo kazka papildomai prie jo nusipirkt?

Cia daugelis mamu pasisako, kad nesvarbu plyteles ant sienu ir pan. O as vis del to manau, kad estetiska aplinka gimdykloje turi poveiki moters savijautai. Kodel taip sakau? Ogi tada, kai ruosiaus pirmaja gimdyt, gydytyojas pavedziojo po visas gimdyklas. As nekalbu apie smulkmenas, ne esme, bet visos gimdyklos buvo daugiau maziau, kukliau ar prabangiau - cia ne esme - siuolaikiskai suremontuotos ir ivede i viena ar dvi, kurios buvo netvarkytos nuo tarybiniu laiku (aisku, manau, kad dabar ten tokiu apskritai neliko). Vaikeli, vaikeli, net siurpas nukrete. Jei dar kas ten buvo seniau, ta isupras mane ir tikrai nesakys, kad aplinka nesvarbu. Niuru, salta, plyteles tos tokios tarybines visur, lova tokia baisi brrrr....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga N: 13 sausio 2010 - 04:29
QUOTE(Inga N @ 2010 01 13, 04:29)

Beje, norejau pasidomet, tai gal vis delto geriau is karto ta epiduro rinkini nusipirkt, kad nereiktu ten atvaziavus dar i visokais vaistines lakstyt, nes kaip supratau, vis tiek reikes... Ar dar ten nurodo kazka papildomai prie jo nusipirkt?

ankciau rasiau : epiduro kaina 50lt!! ji arba perki is lig. arba vyras nuperka vaistinej!! anesteziologei duodi jei nori duot.. nera jokio privalomo mokescio uz sia procedura, tik uz vaistus susimoket..
Atsakyti
wink.gifp+2010 01 13, 15:53-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2010 01 13, 15:53)
ankciau rasiau : epiduro kaina 50lt!!  ji arba perki is lig. arba vyras nuperka vaistinej!! anesteziologei duodi jei nori duot.. nera jokio privalomo mokescio uz sia procedura, tik uz vaistus susimoket..

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Aš klausiau vakar savo giniaus apie tuos mokamus epidūrus.tai sakė buvo toks periodas,kad jis buvo padarytas mokamas - t.y. apie 300lt. Bet kažkas ten nepasiteisino ir tą mokestį atšaukė.
Atsakyti
aš už epidūrą nieko nemokėjau, nes man jį rekomendavo gydytoja....pati neprašiau, tiesiog prieš gimdymą buvom aptarusios gimdymo planą....atėjus anesteziologė, paklausė ar pati noriu epidūro, ar gydyt rekomendavo....atsakius, kad gydytoja, tai ji daugiau nieko neklausinėjo ta linkme....
Atsakyti
wink.gifp+2010 01 13, 15:53-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2010 01 13, 15:53)
ankciau rasiau : epiduro kaina 50lt!!  ji arba perki is lig. arba vyras nuperka vaistinej!! anesteziologei duodi jei nori duot.. nera jokio privalomo mokescio uz sia procedura, tik uz vaistus susimoket..

nu super, per daug super, net patiket sunku ;D na, pamatysim pacios, bet dziugu girdet
Atsakyti
QUOTE(dolee @ 2010 01 12, 19:16)
as irgi pasisakysiu smile.gif pries 1.5metuku gimdziau taipogi sioje ligonineje... irgi gimdymiu daug jau buvo smile.gif pries tai teko guleti patologiniam, veliau skatino ir t.t. ant galo cezari dare.. kas liecia epidura, man nieko nei pirkt nereikejo nei moket uz kazka... ir dare vyras, super gyd, poto prie manes buvo per cezari, kalbejom apie bandeles biggrin.gif man jau ten paciuoze buvo, ba ant galo atsijungiau, atsibudau tik palatoj... o gulejau su vyru kartu, uz vyra reikejo moketi 10lt.. siaip super pieziura, ir daba vel kai teks gimdyti tai tik ten ir pas ta pacia gyd smile.gif

o kokia gydytoja ar gydytojas? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Norejau paklaust nesenai gimdziusiu tai kaip ten visdelto su tais naktiniais situacija, gimdant duoda ar reikia savo tureti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ceburaska28 @ 2010 01 14, 11:51)
Labas 4u.gif Norejau paklaust nesenai gimdziusiu  tai kaip ten visdelto su tais naktiniais situacija, gimdant duoda ar reikia savo tureti? g.gif

Taigis kiek kartu rasyta, kad naktinius duoda visoms, tik su chalatu kaip pasiseka, vienoms duoda kitoms ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2010 01 14, 13:33)
Taigis kiek kartu rasyta, kad naktinius duoda visoms, tik su chalatu kaip pasiseka, vienoms duoda kitoms ne 4u.gif

Aisku aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga N @ 2010 01 06, 18:28)
na, cia su tuo epiduru slidus reikalas sitoj ligoninej smile.gif Paklaust tai paklausi del to epiduro, bet neaisku, pas ka gimdysi ir kokios politikos tas daktaras laikysis.  As pvz vaziuosiu nesitarus tikrai, bet linkus po to  atsilyginti, jei aisku bus uz ka, o jau tas pinigu i kisene kaisiojimas gimdymo metu tai man regis na toks zeminantis  ir gydytoja, ir save. Na, gal vis delto atsiras dar mamyciu, kurios neseniai su tuo epiduru susidure.

Sveikute,del epiduro galiu pasakyti tik tiek daviau enestezologui i kiseniu 100lt ir viskas buvo padaryta o daktarei atsilyginau po visko kita diena. biggrin.gif
Atsakyti