Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimai auklei

Aš tai pat ieškau aukles galiu pasidalinti patirtimi buvome su vyru Druskininkuose Spa Vilnius tn buvo vaiku kambarys tai nusprendeme su vyru pasiaudoti ta palauga. Visu pima paprašiu kad man aprodytu ta kambari apžiūrėjau kokie balbai ar saugus žaislai ar svaru kokios grindys ir taip toliau, tada pabendravau su aukle jos pasiteiravau ar teko žiureti toki mažiuka mums tada buvo 8 men, ar ji susitvarkys paaiškinau kad jis pats nevaikšto jo jokiais budais negalima palikti vieno ir t,t ji labai isleto priejo prie vaiko net nelindo neime ant ranku nu nieko as ji pasodinau ant kilimo ir mes žaideme vieni ji tada atsisedo salia ir su juo pradejo žaisti mes ji palikom as palaukiau už duru kokia 10min pardariau duris žiuriu jis ramus žaidžia tai tyliai uždariau duris ir išejau labai jau nerami bet nieko po valdos ateinam o gi žiurim jis miega negaliu patiketi nes mums patiems su vyru didele problema ji užmigdyti doh.gif aulkyte sako jusu geras labai vaikas jis neseniai užmigo eikit i savo kambari kai atsikels as jums paskambinsiu tai apsidžiaugaiu galvoju valio mano vaikui vikas gerai. Antra diena dirbo kita aukle mes tai apt atvedem savo berniuka pakalbejom bet ji man is pirmo žvilksnio nelabai vyras sako tu paranojike tau visos netinka ir t.t galvoju tikrai as durna vikas bus gerai juk tik valandai as tai auklei sakau jai kas jei verktu ar ka tai skambinkit ji sako gerai mes tikrai susitvarkysim jei ka as ji atnesiu jums i baseina, praejo gal tik pusvalandis ir baseino prižiūretojas pakviečia mane is vandes sako aukle nesusitvarko vaikas verkai tai lekiau isižiojusi i ta kambari va tau ir aukles nors sita turi 18metu patirties dirbo darželyje ir taip tolaiu manau rodiklis yra vaikas kokia ta aukle wub.gif Aš renkantis žiuresiu koks kontaktas tarp ju kaip jiems sekasi bendaruti ....
Atsakyti
Paskaitykit šį straipsnį, kaip ieškotis auklės, ko klaust, gal padės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 03 19, 16:21)

Dėkoju už gerą nuorodą 4u.gif
Atsakyti

straipsnis thumbup.gif dabar zinosiu kazka,nes zadu ieskot auklytes
Atsakyti
Super super, stai cia radau ko reikejo. Butinai pasinaudosiu patarimais thumbup.gif
Atsakyti

dabar galvoju, ir kur aš buvau, kad anksčiau šio straipsnio nemačiau doh.gif na bet geriau vėliau nei niekada 4u.gif dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos. Pati ieskau aukles, susidariau klausimyna, kuria man padejo atsakyti i klausima koks tai zmogus, kokios jo vertybes. Siunciu sarasiuka 20 klausimu:
Papildyta:
Atsakykite iš kart po klausimu:

1. kaip elgtumėtės, ką darytumėte jei vaikas įsiverkė?

2. kaip elgtumėtės jei vaikas stipriai užsigavo?

3. kokių priemonių imtumėtės jei vakas gavo traumą(nukrito nuo aukštai)?

4. kaip migdytumėte vaiką, jei tam atėjo laikas?

5. kas jums atrodo svarbu, norint kokybiskai paruošti vaikui košelę iš daržovių?

6. kaip manote ar gerai duoti vaikui tyrelę, kuri buvo šaldytuve?

7. kokia veikla manote galima užimti 7 mėnesių kūdikį?

8. kokių dalykų visada atsiklaustumėte kūdikio mamos?

9. kas labiausiai trikdytų dirbant šeimoje?

10. apie kokius dalykus manote yra privaloma informuoti tėvelius?

11. kaip jūs suprastumėte, kad jau vaikas nebenori valgyti?

12. ką galvojate apie auklių stebėjimą kameromis?

13. kaip manote ką mamytė turėtų žinoti apie auklės sveikatą?

14. ar jums būtų priimtina, jei jūsų namuose dibanti auklė (tarkim prižiūrėtų jūsų vaiką) leistų sau pavartyti nuotraukų albumą, kuris buvo virtuvėje ant stalo?

15. del ko supyktumėt ant savo vaiko auklės?

16. kokios vertybės yra Jums svarbiausios žmoguje?

17. koks Jūsų gyvenimo tikslas?

18. kokius savo charakterio minusus ir pliusus įvardintumėte?

19. kokie žmonės Jums nepatinka?

20. kokie dalykai svarbiausi Jums šeimoje?

21. kaip apibudintumėte savo mama ir tetį (keletą charakterio bruožų)?

22. kokios jūsų šeimos tradicijos ?

23. kaip galvojate kas yra vaiko lepinimas?

Atsakyti
QUOTE(Rugsejine @ 2009 04 06, 13:19)
Sveikos mamos. Pati ieskau aukles, susidariau klausimyna, kuria man padejo atsakyti i klausima koks tai zmogus, kokios jo vertybes. Siunciu sarasiuka 20 klausimu:
Papildyta:
Atsakykite iš kart po klausimu:

1. kaip elgtumėtės, ką darytumėte jei vaikas įsiverkė?
2. kaip elgtumėtės jei vaikas stipriai užsigavo?
3. kokių priemonių imtumėtės jei vakas gavo traumą(nukrito nuo aukštai)?
4. kaip migdytumėte vaiką, jei tam atėjo laikas?
5. kas jums atrodo svarbu, norint kokybiskai paruošti vaikui košelę iš daržovių?
6. kaip manote ar gerai duoti vaikui tyrelę, kuri buvo šaldytuve?
7. kokia veikla manote galima užimti 7 mėnesių kūdikį?
8. kokių dalykų visada atsiklaustumėte kūdikio mamos?
9. kas labiausiai trikdytų dirbant šeimoje?
10. apie kokius dalykus manote yra privaloma informuoti tėvelius?
11. kaip jūs suprastumėte, kad jau vaikas nebenori valgyti?
12. ką galvojate apie auklių stebėjimą kameromis?
13. kaip manote ką mamytė turėtų žinoti apie auklės sveikatą?
14. ar jums būtų priimtina, jei jūsų namuose dibanti auklė (tarkim prižiūrėtų jūsų vaiką) leistų sau pavartyti nuotraukų albumą, kuris buvo virtuvėje ant stalo?
15. del ko supyktumėt ant savo vaiko auklės?
16. kokios vertybės yra Jums svarbiausios žmoguje?
17. koks Jūsų gyvenimo tikslas?
18. kokius savo charakterio minusus ir pliusus įvardintumėte?
19. kokie žmonės Jums nepatinka?
20. kokie dalykai svarbiausi Jums šeimoje?
23. kaip galvojate kas yra vaiko lepinimas?

O dabar bandėte patikrinti ar mokam skaičiuoti?O gal ir auklei parašėte,kad duosit 20 klausimų,o davėte 23 ir žiūrėjot ar pastebės,kad ne 20 jų? g.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugsejine @ 2009 04 06, 13:19)

Čia dar reikėtų pridėti, kokios jūsų prosenelių tradicijos, ar jie taisyklingai maitinosi, kokios buvo jų svajonės, kaip jie jas įgyvendino ir ar pavyko
dirol.gif O jei iš tikro, tai nesąmonė yra klausti apie tėvus ir pan. Pažįstu vieną merginą, kurios abu tėvai buvo alkoholikai. Tas lyg mirė, o motina ir dabar konteinerinė. (Nu atsiprašau už tą žodį, bet taip yra). Tuo tarpu jos dukra sėkmingai, giminių padedant, pabaigė mokslus, turi gerą vyrą, du vaikiukus, gražius namus ir stotosi savo nuosavą. Net nepasakytum, kad jos tokia šeima, pati yra be galo mylinti ir rūpestinga. O jei į jūsų užduotus klausimus ji būtų atsakiusi, kad jie tokie yra ir kad jie neturi išvis jokių tikslų, namuose girtaujama ir muštynės, neabejoju, kad jos į darbą nepriimtumėt. O be reikalo irnesakyk.gif
Atsakyti
Na 21 ir 22 klausimai, tai prie ko cia? blink.gif Arba tas, kas svarbu verdant darzoviu kosele. Arba klausimas, su tom nuotraukom... biski kvailoki klausimai. smile.gif
Atsakyti
Man įdomu, kaip pati autorė atsakytų į savo klausimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2005 02 14, 15:58)
Mano supratimu, zymiai blogiau, kad aukles nelaiko savo darbo kazkokiu ypatingu-argi reikia daug ziniu priziureti vaika? Savo penkis uzauginau, ko ta mamasa nori?

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Man ir tai nesuprantamas dalykas. Turiu pora pažįstamų, kurios į tokį darbą žiūri labai lengvai, lyg čia visai nesunku. O mano akimis jau seniai tai tikrai nelengvas, atsakingas darbas. Man viena kart buvo, jog prižiūrėjau vaikuti, mes lauke žaidėm, o tuo metu mamyte išvažiavo. Tas vaikutis nuėjo prie vartų ir nežmonišku balsu verkė,kai pastebėjo, jis taip prisirišęs prie mamos buvo. Tai tikrai kiekvienas vaikas yra savotiškas, nežinai su kokiu teks susidurt, vieni geri kiti išdykę. Taigi net neįsivaizduoju, kiek patirties reik turėt, jog teigti, kad tai lengvas nereikšmingas darbas. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikutja: 06 balandžio 2009 - 21:19