QUOTE(jolita.martyna @ 2009 04 08, 15:47)
giedrute99..as pasisakau is kitos puses..esu ne tik 2 vaikuciu mama,bet ir pati dirbu su vaikuciais
Todel as suprantu mamyciu baimes.....ir tie klausymai tarkim manes visiskai nenustebintu,atvirksciai.....as manau,kad mamytes turetu kuo daugiau pabendrauti su busimomis auklytemis,kuo daugiau klausymu uzdavineti,kad veliau ateityje nekiltu jokiu nesusipratimu
Visiskai sutinku su jumis
Tai ir as norejau pasakyti, kad velniop tuos tuos tokius klausimus, daugiau gal pradziai pabuti kartu, visiems trim, ir stebeti akylai jos veiksmus. Nes jei noresiu isidarbinti, as galiu taip graziai i juos atsakyti, kad sakys, nu cia tai aukle auksine radom. Bet tai kas is to.... jei tik grazios kalbos.
Ir as dirbau labai trumpai aukle. Vaikai mano eina i darzeli, nu tai pagalvojau, gal atsiras, kam reikia, na ta prasme, kad man atveztu i namus vaikiuka. I dejau i cia pas mus i foruma skelbimuka, kad ieskau aukles darbelio. Na ir ta pati vakara, paskambino, ir ta pati vakara, visa seima atvazevo pas mus. Dar jie nusistebejo kad, ta mergyte, is karto man ant ranku, nes ji neprisileidzia siaip. Nu ir tvarkoi, viska aptarem, sutarem.Padabojau ta mergaite, kazkur apie dvi savaites. Ir ji susirgo, is pradziu jie galvojo, kad dantukai, bet ten jau rimciau susirga. Po keliu dienu jie paskambino, kad susirgo ir atves tik kai pasveiks. Aisku sakau gerai, jokiu problemu,sveikit. Praejo dar savaite, nesulaukiu. Pati paskmbinau, klausiu ar kas netaip, gal kazka blogai padariau. Uztikrino kad tikrai viskas gerai, ir kai tik pasveiks, tikrai atves. Ir jau antras menuo, kai nepaskambina, ir uz tas kelias dienas, nesumokejo, ir liko tos mazyles daikteliai. Tai va, kartais ir teveliu buna tokiu neatsakingu. Butu bent pasake, nu neitikai kazkuo, kazka blogai padariai,atsiskaitom, ir viskas. Mes sau jus sau, one viskas tvarkoje, kaip jus mum patinkat ir taip toliau.