QUOTE(giedrute 99 @ 2009 04 08, 13:09)
Na zinokit nesutinku su jumis. Tai jei mano tevai latrai, tai ka reiskia ir as esu tokia? Mano vaikyste buvo labai sunki, tevas gere, motina irgi, harakteris jos tai
Tai vadinasi palei jusu klausimus, man auklei isidarbinti be sansu. Nors esu tikrai tvarkinga, visiskai be jokiu zalingu iprociu, turiu du vaikus, nuosava suremontuota buta, apynauja masina, ir laimingai istekejus, labai myliu vaikus, tiesiog mano silpna vieta, mazi vaikai. O mano tevai nuo manes skiriasi, kaip diena nuo nakties. Tai viskas pas jus sansu isidarbinti aukle nera. Nesuprantu niekaip, prie ko cia tevai? Juk dirbti tai as einu, o ne jie. Velgi tos tradicijos... man rodos, koks skirtumas jum, kas kokiu laikosi, juk sujumis svenciu nereiketu svesti. Juk dabar tas jaunimas, nei jie laikosi tu tradiciju, nei jie ka. Tikrai atsiprasau, nu bet kai kurie klausimai, tai tikrai kvailoki.Man svarbiausia butu, kad uztikrintai butu saugus vaikas, pamaitintas, pamiegojas. O uz mano namu sienu, po darbo, tegul gyvena kaip ji nori, ir man maziausiai rupetu jos tevai, ir visos jos tos tradicijos.
As tikrai neirodinesiu, ka toks klausimas duoda, ko ne. Sie klausimai sudaryti, pagal vieno amerikieciu psichologo rekomendacija, esu skaiciusi jo straipsni. Kiekvieno teise rinktis. Taciau, paskaicius "juodu" aukliu istorijas, svarbu pasidaro ne tik tai, kad aukle mokes pakeisti pampersa, bet ir tai ar ji neuzvos jam, jei jis jos neklausys. Arba ar pasakys, kad vaikas stipriai uzsigavo...ir t.t.
Kaip tai patikrinti? Tame ir esme, kaip zmogus reguoja i tuos klausimus, jei jis is to daro dideli burbula, tai reiskia, kad kazko bijo...Vat tame ir esme, kad zmogus negali pasikeisti 180 laispniu (jus rasote po darbo gyvena kaip nori), jo budo bruozai atsispindi visame kame.
Nebutina uzdavineti visus klausimus, nebutina uzdavineti is vis!!!!!
Aukles CV jau daug ka pasako ( cia automatiskai reikalingas dalykas). O jei aukles klausi taip:
ar jus zinote kaip kose isvirti? arba ar mokate pampersa pakeisti? tai ji zinoma atsakys, kad taip. Be to vaiko prieziura nera tik roboto veiksmai, asmenybe svarbiausia. Ar paguos vaika, ar mokes zaidimu, daineliu, ar atsiklaus mamos visko ar nelandzios po stalcius ar nevogs ir t.t. Jei Jus zinote buda kaip tai issiaiskinti prie tai, kol isbandyti ant savo kailio, tai as mielai tai isbandysiu.
P.s. visiskai Jus taip at galeciau priimti dirbti aukle, nes jus aiskiai iskomunikuojate kokia esate! Cia ir yra esme.