Zinokit buvau pagaliau pas normalia gydytoja is didziosios G! visiem visiem rekomenduoju Chlivickiene is Veneru ir odos klinikos! Ir ka jus manot kol laukiau vizito a pie menesi tai mano spuogai kaip ir isnyko
bet prie tu spuogu prisidejo dar ziaurus odos lupinejimas! Oda sausa sausa, traukia ir serpetoja. Pasirodo man kazkokia liga is D (des
) raides, kuri yra aisku letine ir kuri kazkokiu budu susijusi su
gerkle! Paklause ar neturiu problem su ja? Ogi turiu!
Ir pati pastebejau kad tik kai pradedu sirgt ar jausti gerkle tie spuogai issoka! Ja dar paklause aisku ar nieks neserga psoriaze seimoj, bet man nepanasu tai I psoriaze

Sveikos
Man kartais ant ranku pirstu ar delnu buna ir tik vasara, kai labai silta. Arba kai koki rubeli skalbiu rankomis (nuo skalbimo milteliu). Tie spuogeliai kaip atsiranda,tai taip ir praeina. Jei uzmatau juos,tai visada knieti juos isspaudineti. Niekaip nepasimokau,nes po tokiu isspaudinejimu skauda.

Aš irgi visuomet tuos bjaurybes išsispaudžiu, nes labai niežti.
Manau, kad tos pūslelės atsiranda dėl alergijos (įvairiems augalams, skalbimo milteliams ir t.t.) bei nusilpusio organizmo.

Manau, kad tos pūslelės atsiranda dėl alergijos (įvairiems augalams, skalbimo milteliams ir t.t.) bei nusilpusio organizmo.
QUOTE(Dimeira @ 2011 07 04, 02:46)
Sveikos
Man kartais ant ranku pirstu ar delnu buna ir tik vasara, kai labai silta. Arba kai koki rubeli skalbiu rankomis (nuo skalbimo milteliu). Tie spuogeliai kaip atsiranda,tai taip ir praeina. Jei uzmatau juos,tai visada knieti juos isspaudineti. Niekaip nepasimokau,nes po tokiu isspaudinejimu skauda.