Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogeliai ant pirštų

Sveikos.. Ant rankos pirstu atsiranda mazyciai vandens spuogeliai. Po to nusilupa oda toje vietoje ir vaizdelis tampa nekoks verysad.gif Gydytojo paskirtas tepaliukas visiskai nepadejo.. Si problema atsiranda vos atsilus orams. Gal kas zino kas tai,ir kuo butu galima patepti? Aciu labai..
Atsakyti
sveika pas mane irgi karts nuo karto atsiranda tokiu spuogeliu tik ne ant pirstu o prie delno, tai patepu su flucinaru ir praeina, man dar jos niezti, cia kaip alergija kaz kam 4u.gif

Atsakyti
Zinokit buvau pagaliau pas normalia gydytoja is didziosios G! visiem visiem rekomenduoju Chlivickiene is Veneru ir odos klinikos! Ir ka jus manot – kol laukiau vizito a pie menesi – tai mano spuogai kaip ir isnyko biggrin.gif bet prie tu spuogu prisidejo dar ziaurus odos lupinejimas! Oda sausa sausa, traukia ir serpetoja. Pasirodo man kazkokia liga is D (des…) raides, kuri yra aisku letine ir kuri kazkokiu budu susijusi su … gerkle! Paklause ar neturiu problem su ja? Ogi turiu! doh.gif Ir pati pastebejau kad tik kai pradedu sirgt ar jausti gerkle – tie spuogai issoka! Ja dar paklause aisku ar nieks neserga psoriaze seimoj, bet man nepanasu tai I psoriaze…

Atsakyti
Sveikos smile.gif Man kartais ant ranku pirstu ar delnu buna ir tik vasara, kai labai silta. Arba kai koki rubeli skalbiu rankomis (nuo skalbimo milteliu). Tie spuogeliai kaip atsiranda,tai taip ir praeina. Jei uzmatau juos,tai visada knieti juos isspaudineti. Niekaip nepasimokau,nes po tokiu isspaudinejimu skauda.
Atsakyti
Aš irgi visuomet tuos bjaurybes išsispaudžiu, nes labai niežti. ax.gif
Manau, kad tos pūslelės atsiranda dėl alergijos (įvairiems augalams, skalbimo milteliams ir t.t.) bei nusilpusio organizmo.

QUOTE(Dimeira @ 2011 07 04, 02:46)
Sveikos smile.gif Man kartais ant ranku pirstu ar delnu buna ir tik vasara, kai labai silta. Arba kai koki rubeli skalbiu rankomis (nuo skalbimo milteliu). Tie spuogeliai kaip atsiranda,tai taip ir praeina. Jei uzmatau juos,tai visada knieti juos isspaudineti. Niekaip nepasimokau,nes po tokiu isspaudinejimu skauda.
Atsakyti
ant delnu man irgi buna, bet jie atrodo kaip poodiniai..
Atsakyti