Oj, zvirbleli, pili druska ant zaizdos ne ne, viskas, jau nebegaila. Manau i geras rankas ir manoji nukeliavo sedekit minkstai, patogiai ir tvirtai Maniskis kresliukas dar laukia kazkur manes
aš rimtai nesveikuoju-šian sapnavau,kad užėjus į Humaną radau daaaug suknių
kažkodėl po 8 lt/kg
fotelių geriau būčiau nežiūrėjus,nes tik dar labiau susinervinau (ir taip šiandien nervuota ) labai labai gražūs
dar šian ryte pažadino paštininkė ir atnešė užsakytų detalių laikrodėliui.tik per vėlai prisiminiau,kad vinukų tai neturiu ..
dar kažką norėjau pasakyti,bet pamiršau
kažkodėl po 8 lt/kg
fotelių geriau būčiau nežiūrėjus,nes tik dar labiau susinervinau (ir taip šiandien nervuota ) labai labai gražūs
dar šian ryte pažadino paštininkė ir atnešė užsakytų detalių laikrodėliui.tik per vėlai prisiminiau,kad vinukų tai neturiu ..
dar kažką norėjau pasakyti,bet pamiršau
taigi biškelį buvau nufotkinus
aij,kadanors.kai reikės mokytis (kaip žinia,visada tuomet kitų darbų atsiranda )
aij,kadanors.kai reikės mokytis (kaip žinia,visada tuomet kitų darbų atsiranda )
QUOTE(reeva @ 2010 02 02, 19:54)
taigi biškelį buvau nufotkinus
biskelis nesiskaito
nu jo nesiskaito.
jaučiu reikėtų pradėti 8 ryto ir ant Simpsonų (apie trečią), ir pabaigčiau
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(reeva @ 2010 02 02, 20:01)
nu jo nesiskaito.
Papildyta:
Papildyta:
gal nustosi erzinti netingek ir sufotkink bet po kelias pries miega
Spėju, kad vintažinė siuvimo maįina su visu staliuku
Labai tinkantys J'aime krėslai
ir labai pavydžiu visoms turgelio, nesvarbu, kad man nieko nereik, bet pasitrint ten koookia atrakcija būtų
Labai tinkantys J'aime krėslai
ir labai pavydžiu visoms turgelio, nesvarbu, kad man nieko nereik, bet pasitrint ten koookia atrakcija būtų
aš-vargšė dvyliktokė prispausta mokslų,o tu mane taip
nu nufotografuosiu,tik vėliau kada,bo dabar nieko apart istorijos vadovėlių nebematau
Papildyta:
Su tuo blusturgiu tai nežinau,nežinau kaip bus.
kai mokytojų kiemelyje būdavo tai labai fainai,o tas ketvirtas aukštas...
nu,bet visvien eisiu
nu nufotografuosiu,tik vėliau kada,bo dabar nieko apart istorijos vadovėlių nebematau
Papildyta:
nu,bet visvien eisiu
QUOTE(reeva @ 2010 02 02, 20:27)
aš-vargšė dvyliktokė prispausta mokslų,o tu mane taip
Papildyta:
nu,bet visvien eisiu
Papildyta:
nu,bet visvien eisiu
tai kada ten tas antras pasaulinis prasidejo ir kas su kuo kariavo?
aš tik apie pirmą pradėjau katik mokytis ir tai nevisai
o istorijos vadovėliuose įdomiausia dalis apžiūrinėti skudurus (bet tos vyriškos pėdkelnės tai veukt )
ir šeip,dar yra vienoj temoj pridėtas kainoraštis,kiek padori bobelė turėjo išleisti ant skuduru
o istorijos vadovėliuose įdomiausia dalis apžiūrinėti skudurus (bet tos vyriškos pėdkelnės tai veukt )
ir šeip,dar yra vienoj temoj pridėtas kainoraštis,kiek padori bobelė turėjo išleisti ant skuduru
QUOTE(reeva @ 2010 02 02, 20:30)
aš tik apie pirmą pradėjau katik mokytis ir tai nevisai
Tos vyriskos kojines, šosai, dar nera taip baisu, kaip vyriskas sijonelis ant vyrisku raukiniais puostu sortuku