aš pėvėzė skaičiau su sulietuvintais angliškais žodžiais (feisas-veidas ir t.t) ir gale buvo žodynėlis
vo,užsisakiau detalių pakabukui
QUOTE(GinCherry @ 2010 01 30, 20:07)
Aj kvaisa as jau paklausiau gerai, kad del tases bent jau nepaklausiau, bo dabar visai netik nagus bet ir pirstus grauzciau
ooooo ačiū Gin kad paprotinai.Tai jau dabar dzin kokia kalba
bet tai ką aš tadu skaičiau?Padielką?
Papildyta:
mano mama tai kai paklausiu kaip,ar tinka? sako nu tai jau pati spręsk,bet man nepatinka
bet tai ką aš tadu skaičiau?Padielką?
Papildyta:
mano mama tai kai paklausiu kaip,ar tinka? sako nu tai jau pati spręsk,bet man nepatinka
nerandu dabar googlei viršelio,bet ne toks kaip tavo
ir pasirodo apsimelavau-paskutinį kartą knyga buvo išleista 2007 Lietuvos Ryto knygų kolekcijoje.
bet man tadu jos nereikėjo
ir pasirodo apsimelavau-paskutinį kartą knyga buvo išleista 2007 Lietuvos Ryto knygų kolekcijoje.
bet man tadu jos nereikėjo
Sveikos.
Nezinau, Mirattes ar rasyti, ar pratyleti? Del tavo supasavimo Jauciu, pratylesiu...Cia ne apie ta patrinta.
To patrinto nebuvo, tos pardavejos nebuvo tiksliau.Tai nereiskia, kad jo nebera. Pas mus labai daug sniego, ryte kokias dvi valandas nesnigo, tai prekeiviai tiesiog nevaziavo. Buvo tik tie, kurie turi tokius vagonelius-mini sandeliukus Ir siaip, kiemuose kalnai sniego, masinos kasasi vietoj. Net talka buvo, ir matyt, dar siandien eis vyrai kasti. Neliudek labai, rasiu ir tau kada nors.
O pirmieji iskeliaus pas gera zmogu, galesi nulekt papavydet.
Apie ka mes cia, negaliu garsiai. Ne mano.
Pati nuspirkau nediduke kristoline vazele, languota vilnone skarute. Kazkaip idomiai raso- handwoven. Spalvos nera mano. Murzinai pilksva, murzinai melsva.
Nezinau, Mirattes ar rasyti, ar pratyleti? Del tavo supasavimo Jauciu, pratylesiu...Cia ne apie ta patrinta.
To patrinto nebuvo, tos pardavejos nebuvo tiksliau.Tai nereiskia, kad jo nebera. Pas mus labai daug sniego, ryte kokias dvi valandas nesnigo, tai prekeiviai tiesiog nevaziavo. Buvo tik tie, kurie turi tokius vagonelius-mini sandeliukus Ir siaip, kiemuose kalnai sniego, masinos kasasi vietoj. Net talka buvo, ir matyt, dar siandien eis vyrai kasti. Neliudek labai, rasiu ir tau kada nors.
O pirmieji iskeliaus pas gera zmogu, galesi nulekt papavydet.
Apie ka mes cia, negaliu garsiai. Ne mano.
Pati nuspirkau nediduke kristoline vazele, languota vilnone skarute. Kazkaip idomiai raso- handwoven. Spalvos nera mano. Murzinai pilksva, murzinai melsva.
Laba vakareli merginos!
Nu kas gi klauso tu diedu - jie apsoliuciai nieko neraukia kas grazu, sako nepirk... netiks...kam tau reikia?... nemadinga ir panasios bla bla bla... O tik tychare nusipirk, issiskalbk, susitvarkyk ir apsivilk ar uzsidek, tadu iskart - WAU, grazuole tiesiog vos ne MISS... Isvada - maziau reik jamt galvon, o imtis veiksmu.
As savo pačio, tai niekada neklausau, o ir ka "tas kaimas" gali suprast?... (tik nepagalvokit, kad as nemyliu sio zirziliaus - mymu mymu... )
O cia mano zadetoji rankine. Juozai - Maryte, kol as ja islupau is palepes apdulkijusiu skuduru gniauztu, tai todel ji tokia sulamdyta, tad dabar neatrodo patraukliai, bet imsiuosi veiksmu. Ai ir dar - ji nera blizgi, cia blicas nigadejus.
VARKSE MANOJI SULAMDYTOJI RANKINE
Reeva, grazus laikrodukas, lauksim jo is viksrelio virtimo drugeliu.
Mirattes, nu ku, teks lyst ryt i blog'a, bo knieti baisiai baisiai...
GIN, suknute grazuole, kaip ir viskas ka tu nusiperki .
P.s., dekoju visoms uzmetusioms aki i manus kazkuriosciatais dienos pirkinukus ir pakomentavusioms.
Nu kas gi klauso tu diedu - jie apsoliuciai nieko neraukia kas grazu, sako nepirk... netiks...kam tau reikia?... nemadinga ir panasios bla bla bla... O tik tychare nusipirk, issiskalbk, susitvarkyk ir apsivilk ar uzsidek, tadu iskart - WAU, grazuole tiesiog vos ne MISS... Isvada - maziau reik jamt galvon, o imtis veiksmu.
As savo pačio, tai niekada neklausau, o ir ka "tas kaimas" gali suprast?... (tik nepagalvokit, kad as nemyliu sio zirziliaus - mymu mymu... )
O cia mano zadetoji rankine. Juozai - Maryte, kol as ja islupau is palepes apdulkijusiu skuduru gniauztu, tai todel ji tokia sulamdyta, tad dabar neatrodo patraukliai, bet imsiuosi veiksmu. Ai ir dar - ji nera blizgi, cia blicas nigadejus.
VARKSE MANOJI SULAMDYTOJI RANKINE
Reeva, grazus laikrodukas, lauksim jo is viksrelio virtimo drugeliu.
Mirattes, nu ku, teks lyst ryt i blog'a, bo knieti baisiai baisiai...
GIN, suknute grazuole, kaip ir viskas ka tu nusiperki .
P.s., dekoju visoms uzmetusioms aki i manus kazkuriosciatais dienos pirkinukus ir pakomentavusioms.
Danske, manau seimininke tuo groziu anksciau ar veliau pasigirs. O as su nekantrumu lauksiu ziniu is taves. Jeigu tik ka uz padoria kaina uzmatysi sauk as isgirsiu:)
Zazuna, tavo Balmainas labai grazus Mano kursioke irgi turi jo rankine. Labai miela. Dar mielesne pasidare kai si dizaineri aptarem per kostiumo istorijos paskaita buvo mini spargalke ber egzamina, jigu netycia pasiklystumem tarp pavardziu ir laikmeciu
Papildyta:
O vaizdai?
Zazuna, tavo Balmainas labai grazus Mano kursioke irgi turi jo rankine. Labai miela. Dar mielesne pasidare kai si dizaineri aptarem per kostiumo istorijos paskaita buvo mini spargalke ber egzamina, jigu netycia pasiklystumem tarp pavardziu ir laikmeciu
Papildyta:
QUOTE(danske @ 2010 01 30, 21:10)
O vaizdai?
dabar nusprendžiau nuimti apyrankę nuo laikrodžio,tai ji plyšo (odinė)
tai kas su ja buvo daroma ir kur jinai laikyta jaučiu ir Dievas nebežino
tai kas su ja buvo daroma ir kur jinai laikyta jaučiu ir Dievas nebežino
aš irgi įvertinau.mintyse
aš ir galvoju,kad dėl fotelių,bet kam jie atiteko tai neturiu jokios idėjos
aš ir galvoju,kad dėl fotelių,bet kam jie atiteko tai neturiu jokios idėjos
Sekliu komanda