Ok, ziuresim bloge
ash beje papirkau suknute Tik teliko sulaukti ir tiketis, kad tiks
Rasho, kad mamos jaunystes suknele Labiausiai del medziagos bijau
QUOTE(reeva @ 2010 01 30, 19:17)
tai kad vienas dar drogas ir tėra,prie Antakalnio poliklinikos
Antakalnio g. 61/2, LT-10325, Vilnius,vo išgooglinau adresą
Antakalnio g. 61/2, LT-10325, Vilnius,vo išgooglinau adresą
aciu gerai, kad pinigine pustuste ir antakalnis ne visai pakeliui, tai isnesciau visas suknias is panoses. Bet turesiu galvoje ir progai pasitaikius apsilankysiu.
O as siandien atradau dar viena kuistuka, kuriame vintage mazai, bet brand'iniu smutkiu pilna. Ir pardavejos biskuti nenuovoskos YSL vyriski marskiniai 12lt, su graziais rankogaliai sasagoms iverti, o adida sportine maike apie 20lt....
Papildyta:
QUOTE(GinCherry @ 2010 01 30, 19:18)
Maciau ja MD, labai siuolaikiska atrodo, bet gal ir vintage. Pasispasakok ispudzius kai gausi
jaučiu,kad bus tokia kaip mano mamos ta taškuota-toks labai keistas,lengvas audinys,jaučiu polisteris(?) (nesigaudau audiniuose)
bet bent jau man,tai labai maloni prie kūno,taip plėvesuoooja
Papildyta:
O as siandien atradau dar viena kuistuka, kuriame vintage mazai, bet brand'iniu smutkiu pilna.
kur?
bet bent jau man,tai labai maloni prie kūno,taip plėvesuoooja
Papildyta:
QUOTE(mirattes @ 2010 01 30, 18:22)
O as siandien atradau dar viena kuistuka, kuriame vintage mazai, bet brand'iniu smutkiu pilna.
kur?
jooo žiauriai patogu
nu,Gin,medvilnę tai dar atskiriu
nu,Gin,medvilnę tai dar atskiriu
knygos
skausmingai ir ilgai.dar šiandien knygyne pardavėjas druskos ant žaizdos užpylė pasakęs,kad kažkada knygynuose pardavinėjo jas po 50ct.
ir buvau radus sena.lt,bet prieš nosį nukniaukė
skausmingai ir ilgai.dar šiandien knygyne pardavėjas druskos ant žaizdos užpylė pasakęs,kad kažkada knygynuose pardavinėjo jas po 50ct.
ir buvau radus sena.lt,bet prieš nosį nukniaukė
Aj dar galiu pasiguosti. Lyg ir jauciuosi subrendusi leopardo imitacijos kailinukams. Siandien atsitiktinai pamaciau grazaus modelio, grazaus rasto ir nedidelio dydzio, bet draugas nudurnino gal pribrandinsiu ir ji...
taip.ji laaabai reta.man rodos paskutinis perleidimas buvo 1997(bijau apsimeluoti)
ir paskui jos jau niekas neperleido
ir dar aš noriu su anglišku slengu o ne su rusišku
ir paskui jos jau niekas neperleido
ir dar aš noriu su anglišku slengu o ne su rusišku
Tai juk ten esmė tame ir yra, kad jie naudojo rusifikuotus žodžius, net angliškam leidime,ar ne? Blem mačiau ir filmą, bet nepamenu.Bo čiaMB mylimiausia ir knyga ir filmas ir laikmetis
Miratess, neklausyk, mano diedas irgi neužskaito, bet neklausau
Papildyta:
Reeva, stai
"The book, narrated by Alex, contains many words in a slang argot which Burgess invented for the book, called Nadsat. It is a mix of modified Slavic words, rhyming slang, derived Russian (like "baboochka"), and words invented by Burgess himself. For instance, these terms have the following meanings in Russian"
Miratess, neklausyk, mano diedas irgi neužskaito, bet neklausau
Papildyta:
Reeva, stai
"The book, narrated by Alex, contains many words in a slang argot which Burgess invented for the book, called Nadsat. It is a mix of modified Slavic words, rhyming slang, derived Russian (like "baboochka"), and words invented by Burgess himself. For instance, these terms have the following meanings in Russian"