kazkada ejo kalba apie skareles risamas ant galvos, o siandien aptikau kaip Hermes rekomenduoja nesioti ju skareles
QUOTE(Young @ 2010 01 27, 20:22)
Gal galite padėti. Užmiršau tokios merginos flickr adresą, ji labai populiari, turėtumėte žinoti, blondinė. Pagelbėkit
Piksi gal
va sitas idomus budas
Papildyta:
idomiai kaip
Butu gerai, kad puslapio netampytumete
QUOTE(Young @ 2010 01 29, 15:00)
Ne gal, o TAIP! Ačiū
nėra už ką
Vabale, skarelių rišimo būdai štai čia
aš šeštadinį buvau Utenos turgelyje, gaila, kad mažai prekeivių buvo, bet pagriebiau vintage suknelę (spėju, kad sena) už 5lt tik ant manes nekaip atrodė, ten kažkaip prie -27 nesinorėjo matuotis
QUOTE(Makarončikė @ 2010 01 29, 17:23)
aš šeštadinį buvau Utenos turgelyje, gaila, kad mažai prekeivių buvo, bet pagriebiau vintage suknelę (spėju, kad sena) už 5lt tik ant manes nekaip atrodė, ten kažkaip prie -27 nesinorėjo matuotis
O as turgelyje buvau 7dieni, buvo 3 palapines. Nieko nenusipirkau tik labai susalau
Sveikos, užpustytosios
Stichija, nedepresuok Mane irgi panaši "kvaraba" buvo apėmusi, bet gal per savaitgalį ji pasitrauks?
Nusipirkau Pierre Balmain skarelę. Su riūūžavomis lelijomis Pavasarį turbūt būsiu riūūžavos spalvos fanė (iki šios žiemos negalėjau pakęsti, bet dabar man taip gražu, tik dar nesiryžtu dėvėti)
Stichija, nedepresuok Mane irgi panaši "kvaraba" buvo apėmusi, bet gal per savaitgalį ji pasitrauks?
Nusipirkau Pierre Balmain skarelę. Su riūūžavomis lelijomis Pavasarį turbūt būsiu riūūžavos spalvos fanė (iki šios žiemos negalėjau pakęsti, bet dabar man taip gražu, tik dar nesiryžtu dėvėti)
QUOTE(Makarončikė @ 2010 01 29, 18:49)
apsimelavau. aš irgi sekmadienį buvau
ka tu tam kraste veikei? negi del kuistuko per toki speiga?