Zazuna,o man labiausiai patiko kelnes ir puodukai Leopardo kazikaip nepatiko ir rashtas pats ir ypac kaklas, nors uzvyniojus salika jauciu nesimatys to O jis toks labai platejantis nuo liemensas, ane? Ai ir dar pledas
Grice, o ko kreivai ziuri sveciai? Kad jis visiskai baltas ir visiskai paprastas, net i senovini nepanasus Nors man grazu jau vien del to, kad tai torseras
QUOTE(GinCherry @ 2010 01 26, 21:52)
Gaudyk
Aga, plateja jis, bet as ji susijuosiau placiu dirzu, tai man patiko tas vaizdas, na , nes kiti platejantys paltai negraziai atrodo suverzti - prieki pliurza, o sio virsus glaustesnis toks, tai kak raz. O apykakle tai, kaip pati rasei, apmutiavau saliko tadu ir vaizdas pasikeite, nes jau labai atviras toks.
grazu,zazuna,ypac pledas,klounai ir batai jau pati net zinociau prie ko tokius mauciaus
o as siandien perejau gal penkias charity pardes netoli esanciame miestelyje,nu visai nieko neradau arba nebezinau ko noriu,arba jau visko per daug turiu-buvo vienoj gal 5 ar 6 porcelianines leles-dvi su tartan rastu drabuzeliais,kitos su victoria laiku drabuziais,pora(nes tik tris ziurejau,kitu net neemiau i rankas)-vardines skirtingu kolekciju,kainos nedideles iki 4£,bet jau nebepirkau,uztenka,kiek turiu drabuziu aplamai nieko net neziurejau,nes ten mano dydziu retai ka galima rast,paprastai dydziai nuo 10 iki.... ir retas kuris jau tikrai vintage,uztat M&S outlete tokiu geriu radau,kad ir dabar patenkinta sedziu
aciu, merginos, uz mano pirkiniu is vintage ir antique fair ivertinima,cia jums
o as siandien perejau gal penkias charity pardes netoli esanciame miestelyje,nu visai nieko neradau arba nebezinau ko noriu,arba jau visko per daug turiu-buvo vienoj gal 5 ar 6 porcelianines leles-dvi su tartan rastu drabuzeliais,kitos su victoria laiku drabuziais,pora(nes tik tris ziurejau,kitu net neemiau i rankas)-vardines skirtingu kolekciju,kainos nedideles iki 4£,bet jau nebepirkau,uztenka,kiek turiu drabuziu aplamai nieko net neziurejau,nes ten mano dydziu retai ka galima rast,paprastai dydziai nuo 10 iki.... ir retas kuris jau tikrai vintage,uztat M&S outlete tokiu geriu radau,kad ir dabar patenkinta sedziu
aciu, merginos, uz mano pirkiniu is vintage ir antique fair ivertinima,cia jums
QUOTE(mirattes @ 2010 01 26, 21:48)
Grice, super grazu kazkas grauzia pilva, speju pavydas
Pavydas yra vienas iš gyvenimo variklių
QUOTE(zazuna @ 2010 01 26, 21:49)
Koks fainsss , uzskaitau - labai patiko.
Kartu su toršeru dėkojame už įvertinimą
QUOTE(GinCherry @ 2010 01 26, 21:52)
Grice, o ko kreivai ziuri sveciai? Kad jis visiskai baltas ir visiskai paprastas, net i senovini nepanasus Nors man grazu jau vien del to, kad tai torseras
Ko gero todėl, kad jis visai paprastas ir nenaujas (truputį matosi, kad jau gyveno...), kai parduotuvėse už panašią kainą naujų su visokiais "dzinguliukais" pilna... Kaip sakoma, kiekvienam savo. Aš neimu į galvą (kaip daugeliu atvejų)
QUOTE(Gricė @ 2010 01 26, 22:58)
Ale vat ku uzmaciau, tavojoj nurodytoj parduotuvelej, o gi manaja pakaba
QUOTE(zazuna @ 2010 01 26, 23:03)
Ale vat ku uzmaciau, tavojoj nurodytoj parduotuvelej, o gi manaja pakaba
Pakabą, kurios reikia ir ieškot?
Tada man priklauso iš tamstos
QUOTE(Gricė @ 2010 01 26, 23:18)
Turiu nuvilti, nes as ja jau turiu, tik nuojauta krebzda, kad as "centus" uz ja mokejau, o ten zymiai brangesne, be to manoji dar 3 zalvarinius pakabus turi, kuriu cia neuzmaciau.
torseras toks tikras 70's man mmm
zazuna, ale prekiniesi neblogai, as baciokams pliusa dėčiau ir apykaklei vienai ir pledas neblogas, gražus pažiūrėt
zazuna, ale prekiniesi neblogai, as baciokams pliusa dėčiau ir apykaklei vienai ir pledas neblogas, gražus pažiūrėt
GIN, aga, buvau su platejanciu, na su tuo, kur kazkada rubuku temoje rodziausi, ruzalu. Man jie ir labai mieli ir labai patogus
Mrs Shirley, dekui
Mrs Shirley, dekui
QUOTE(GinCherry @ 2010 01 27, 00:02)
Ash savo palta turejau omenyje Taviskis tai varpelio tipo
Ai susidurninau ir susikukulinau, bet manasis ir isplateja, nors ir varpelio formos