Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

Zazuna,o man labiausiai patiko kelnes ir puodukai smile.gif Leopardo kazikaip nepatiko ir rashtas pats ir ypac kaklas, nors uzvyniojus salika jauciu nesimatys to smile.gif O jis toks labai platejantis nuo liemensas, ane? smile.gif Ai ir dar pledas good.gif

Grice, o ko kreivai ziuri sveciai? Kad jis visiskai baltas ir visiskai paprastas, net i senovini nepanasus blush2.gif Nors man grazu jau vien del to, kad tai torseras biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 26 sausio 2010 - 20:53
QUOTE(GinCherry @ 2010 01 26, 21:52)

Gaudyk 4u.gif
Aga, plateja jis, bet as ji susijuosiau placiu dirzu, tai man patiko tas vaizdas, na , nes kiti platejantys paltai negraziai atrodo suverzti - prieki pliurza, o sio virsus glaustesnis toks, tai kak raz. blush2.gif O apykakle tai, kaip pati rasei, apmutiavau saliko tadu ir vaizdas pasikeite, nes jau labai atviras toks. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 26 sausio 2010 - 21:05
grazu,zazuna,ypac pledas,klounai ir batai wub.gif jau pati net zinociau prie ko tokius mauciaus blush2.gif lotuliukas.gif
o as siandien perejau gal penkias charity pardes netoli esanciame miestelyje,nu visai nieko neradau doh.gif arba nebezinau ko noriu,arba jau visko per daug turiu-buvo vienoj gal 5 ar 6 porcelianines leles-dvi su tartan rastu drabuzeliais,kitos su victoria laiku drabuziais,pora(nes tik tris ziurejau,kitu net neemiau i rankas)-vardines skirtingu kolekciju,kainos nedideles iki 4£,bet jau nebepirkau,uztenka,kiek turiu doh.gif lotuliukas.gif drabuziu aplamai nieko net neziurejau,nes ten mano dydziu retai ka galima rast,paprastai dydziai nuo 10 iki.... ir retas kuris jau tikrai vintage,uztat M&S outlete tokiu geriu radau,kad ir dabar patenkinta sedziu blush2.gif wub.gif

aciu, merginos, uz mano pirkiniu is vintage ir antique fair ivertinima,cia jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2010 01 26, 21:48)
Grice, super grazu  4u.gif  bigsmile.gif  kazkas grauzia pilva, speju pavydas  blush2.gif

Pavydas yra vienas iš gyvenimo variklių bigsmile.gif
QUOTE(zazuna @ 2010 01 26, 21:49)
Koks fainsss bigsmile.gif , uzskaitau - labai patiko. thumbup.gif

Kartu su toršeru dėkojame už įvertinimą ax.gif
QUOTE(GinCherry @ 2010 01 26, 21:52)
Grice, o ko kreivai ziuri sveciai? Kad jis visiskai baltas ir visiskai paprastas, net i senovini nepanasus  blush2.gif Nors man grazu jau vien del to, kad tai torseras  biggrin.gif

Ko gero todėl, kad jis visai paprastas ir nenaujas (truputį matosi, kad jau gyveno...), kai parduotuvėse už panašią kainą naujų su visokiais "dzinguliukais" pilna... Kaip sakoma, kiekvienam savo. Aš neimu į galvą (kaip daugeliu atvejų)
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2010 01 26, 22:58)

Ale vat ku uzmaciau, tavojoj nurodytoj parduotuvelej, o gi manaja pakaba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2010 01 26, 23:03)
Ale vat ku uzmaciau, tavojoj nurodytoj parduotuvelej, o gi manaja pakaba lotuliukas.gif

Pakabą, kurios reikia ir ieškot? bigsmile.gif
Tada man priklauso ax.gif iš tamstos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2010 01 26, 23:18)
Pakabą, kurios reikia ir ieškot?  bigsmile.gif
Tada man priklauso ax.gif iš tamstos  drinks_cheers.gif

Turiu nuvilti, nes as ja jau turiu, tik nuojauta krebzda, kad as "centus" uz ja mokejau, o ten zymiai brangesne, be to manoji dar 3 zalvarinius pakabus turi, kuriu cia neuzmaciau. ax.gif
Atsakyti

Zazuna, tai grazu labai, kad plateja nuo liemens, turiu tokio tipo paltas tai jis mano mylimiausias smile.gif Dabar mastau, kad turbut su juo ir buvai kai sustike buvom biggrin.gif
Atsakyti
torseras thumbup.gif toks tikras 70's man cool.gif mmm wub.gif

zazuna, ale prekiniesi neblogai, as baciokams pliusa dėčiau ir apykaklei vienai ir pledas neblogas, gražus pažiūrėt smile.gif
Atsakyti
GIN, aga, buvau su platejanciu, na su tuo, kur kazkada rubuku temoje rodziausi, ruzalu. Man jie ir labai mieli ir labai patogus smile.gif
Mrs Shirley, dekui 4u.gif
Atsakyti

Ash savo palta turejau omenyje biggrin.gif Taviskis tai varpelio tipo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 01 27, 00:02)
Ash savo palta turejau omenyje biggrin.gif Taviskis tai varpelio tipo  biggrin.gif

Ai susidurninau ir susikukulinau, bet manasis ir isplateja, nors ir varpelio formos blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti