Gin, sunku pasakyti ar ten viskas susideliotu. Kiek supratau, lengvai ispurtyciau is atsidaranciu.
Idomiai su ta zuvim, as tai pirma karta girdziu.Nerasdavau grazios zuvytes pakabukui, vis kazkokios strimeles arba dar kazkas nelabai kas... Taip ir neturiu. Nors nebe tikra zuvis, nebent su ragais
Reiktu suprasti, kad kazkas devimas su zuvies atvaizdu stiprintu tikejima ar reikstu, kad nesiojantysis labai tikintis? Nebutinai i Dieva.
QUOTE(GinCherry @ 2010 01 03, 00:38)
Gazelle, nelabai supratau apie kokius cia kalbi Ai, apie lekstutes? Tai nedariau ash ju, visa serviziuka pirkau
Aha apie serviziuka, zinau, kad nedarei, tik idomu kokia medziaga, noreciau sau kazko tokio pasieskoti, tai ir klausiu
QUOTE(danske @ 2010 01 03, 00:50)
Reiktu suprasti, kad kazkas devimas su zuvies atvaizdu stiprintu tikejima ar reikstu, kad nesiojantysis labai tikintis? Nebutinai i Dieva.
Nemanau jog stiprintu tikejima, juk devimas peledziuko pakabukas proto nepriduoda Ir manau nedaugelis zuvi su tikejimu susietu, kaip pakabuka pamate
QUOTE(Gazelle @ 2010 01 03, 00:01)
juk devimas peledziuko pakabukas proto nepriduoda
Norėtum...
QUOTE(Minerva @ 2010 01 03, 01:11)
Norėtum...
O sakai priduoda? Tai gal todel jei taip ir populiareja
MB dabar primine, kad buvo ne tik juodojo gintaro sagiu parodoj, bet ir tokiu su supintais plaukais viduje, tik mano atmintis to neuzfiksavo, bet kai primine tai atgaminau , kad viena ziurejau prisitraukus, kur buvo smulkiai pinta, kaip cia
Gaila, kad post factum suzinojau kas per daiktas, buciau labiau patyrinejus O tos juodojo gintaro sages tikrai grazios, ypac kur pavaizduota ranka laikanti kanors
Gaila, kad post factum suzinojau kas per daiktas, buciau labiau patyrinejus O tos juodojo gintaro sages tikrai grazios, ypac kur pavaizduota ranka laikanti kanors
QUOTE(GinCherry @ 2010 01 02, 22:36)
Tai ash nauja tema pradedu su savo dovanom
visi dalykai labai grazus. man labiausiai - sages, pakabukas ir kabykla, aisku
O del zuvies simbolio kriskcionybej, tai jis toks labai paprastas, susimbolintas. Ne toks, kaip astroogines zuvytes - jos 2 ir butinai plaukia i skirtingas puses (och, kaip ai kartais trukdo!)...
Va, radau:
O cia placiau:
http://www.seiyaku.c.../fish/fish.html
Cia dar is kitur:
There are numerous species of fish, but the creature in general holds some prime symbolic meanings:
fertility
eternity
creativity
femininity
good luck
happiness
knowledge
transformation
I like
Gin, viskas nerealu - žiūrėjau kvėpavimą sulaikiusi Nuostabu.
Aciu, Zvirbli
Tas, kad protas plaukia i desine, o rankos i kaire-baisiai nepageidautinas bruozas.Dar vienas ,tai, kad neturi nagu, kurie butu nors truputeli lenkti i save Irgi kartais labai trukdo. Visa kita - neblogai
O peledziukas proto gal ir neprideda, bet parodo. Pirma, reikia moketi skaityti, kad suzinoti kodel tas peledziukas reikalingas. Antra ,zinoti kur paskaityti.Trecia, tureti uz ka ji nusipirkti.Ir t.t. Ne taip jau mazai ir reikia
Tas, kad protas plaukia i desine, o rankos i kaire-baisiai nepageidautinas bruozas.Dar vienas ,tai, kad neturi nagu, kurie butu nors truputeli lenkti i save Irgi kartais labai trukdo. Visa kita - neblogai
O peledziukas proto gal ir neprideda, bet parodo. Pirma, reikia moketi skaityti, kad suzinoti kodel tas peledziukas reikalingas. Antra ,zinoti kur paskaityti.Trecia, tureti uz ka ji nusipirkti.Ir t.t. Ne taip jau mazai ir reikia
Zvirbli, mano turimame Udo Becker "Simbolių žodyne" žuvys aiškinamos siauriau - teigiama, jog tai talismanas, simbolizuojantis gyvybę ir vaisingumą... Ir iliustruoja Tavo paminėtu piešiniu, kur žuvytės į skirtingas puses...
Gin, viskas labai grazu, man ypac kaspinelis ir kregzdutes. Kabykla vakar alandeko berods panasia tik is dvieju galu norejom nuspirkti ir prigrezti vonioje, bet aj, pagailejom plyteliu Lauksim gal stova kur nors, panasu i zazunos rodyta, rasim
QUOTE(mirattes @ 2010 01 03, 14:04)
Gin, viskas labai grazu, man ypac kaspinelis ir kregzdutes. Kabykla vakar alandeko berods panasia tik is dvieju galu norejom nuspirkti ir prigrezti vonioje, bet aj, pagailejom plyteliu Lauksim gal stova kur nors, panasu i zazunos rodyta, rasim
Kaip noreciau as to stovo kur zazuna turi
Gin kabykla,dezute,papuosaliukai nu zodziu viskas labai grazu viskas labai patiko. As ryt sturmuosiu viena viecike tai gal ka rasiu.
QUOTE(Minerva @ 2010 01 02, 21:52)
apie gagatą (juodąjį gintarą) ir jo paskirtį Didžiojoje Britanijoje - gedulo papuošalų gamyba
gagatas nesiojamas ziede ant mazojo pirsto suteikia labai idomiu galiu neva.
nepamenu dabar ant kurios rankos tik, bet cia gal pagal statusa gali buti - na istekejusiai vienaip, netekejusiai kitaip berods
zozdiu suteikia galia paklusti tau kitiems zmonems. valdyti juos.
QUOTE(danske @ 2010 01 02, 23:50)
taip.
bent man nepraktikuojanciai tikinciajai.
kadangi esu pati zuvys tai daug tuo domejausi, o ypatingai kai buvo pats didziausias gyvenimo sukretimas pries pora metu.
pagal astrologija, butent, kaip zvirblis sake, turi buti butinai dvi ir i skirtigas puses, nes tai idealiai apibudina zuvyciu buda.. (kosmaras tikras)
bet, yra labai dauggg pliusu buti zuvimi anyway
GIn, groziai tavo dovanos