Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

Gin, sunku pasakyti ar ten viskas susideliotu. Kiek supratau, lengvai ispurtyciau is atsidaranciu.

Idomiai su ta zuvim, as tai pirma karta girdziu.Nerasdavau grazios zuvytes pakabukui, vis kazkokios strimeles arba dar kazkas nelabai kas... Taip ir neturiu. Nors nebe tikra zuvis, nebent su ragais ax.gif
Reiktu suprasti, kad kazkas devimas su zuvies atvaizdu stiprintu tikejima ar reikstu, kad nesiojantysis labai tikintis? Nebutinai i Dieva.
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 01 03, 00:38)
Gazelle, nelabai supratau apie kokius cia kalbi  g.gif  biggrin.gif Ai, apie lekstutes? biggrin.gif Tai nedariau ash ju, visa serviziuka pirkau biggrin.gif

Aha apie serviziuka, zinau, kad nedarei, tik idomu kokia medziaga, noreciau sau kazko tokio pasieskoti, tai ir klausiu smile.gif

QUOTE(danske @ 2010 01 03, 00:50)
Reiktu suprasti, kad kazkas devimas su zuvies atvaizdu stiprintu tikejima ar reikstu, kad nesiojantysis labai tikintis? Nebutinai i Dieva.

Nemanau jog stiprintu tikejima, juk devimas peledziuko pakabukas proto nepriduoda biggrin.gif Ir manau nedaugelis zuvi su tikejimu susietu, kaip pakabuka pamate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gazelle @ 2010 01 03, 00:01)
juk devimas peledziuko pakabukas proto nepriduoda  biggrin.gif

Norėtum... triniti.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2010 01 03, 01:11)
Norėtum... triniti.gif biggrin.gif

O sakai priduoda? unsure.gif biggrin.gif Tai gal todel jei taip ir populiareja hihihi.gif
Atsakyti
MB dabar primine, kad buvo ne tik juodojo gintaro sagiu parodoj, bet ir tokiu su supintais plaukais viduje, tik mano atmintis to neuzfiksavo, bet kai primine tai atgaminau , kad viena ziurejau prisitraukus, kur buvo smulkiai pinta, kaip cia

user posted image

Gaila, kad post factum suzinojau kas per daiktas, buciau labiau patyrinejus smile.gif O tos juodojo gintaro sages tikrai grazios, ypac kur pavaizduota ranka laikanti kanors smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 03 sausio 2010 - 01:41
QUOTE(GinCherry @ 2010 01 02, 22:36)
Tai ash nauja tema pradedu su savo dovanom smile.gif

visi dalykai labai grazus. man labiausiai - sages, pakabukas ir kabykla, aisku thumbup.gif

O del zuvies simbolio kriskcionybej, tai jis toks labai paprastas, susimbolintas. Ne toks, kaip astroogines zuvytes - jos 2 ir butinai plaukia i skirtingas puses (och, kaip ai kartais trukdo!)...
Va, radau:

user posted image

O cia placiau:

http://www.seiyaku.c.../fish/fish.html

Cia dar is kitur:

There are numerous species of fish, but the creature in general holds some prime symbolic meanings:

fertility
eternity
creativity
femininity
good luck
happiness
knowledge
transformation

I like thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvirblis: 03 sausio 2010 - 10:13
Gin, viskas nerealu - žiūrėjau kvėpavimą sulaikiusi thumbup.gif Nuostabu.
Atsakyti
Aciu, Zvirbli 4u.gif

Tas, kad protas plaukia i desine, o rankos i kaire-baisiai nepageidautinas bruozas.Dar vienas ,tai, kad neturi nagu, kurie butu nors truputeli lenkti i save doh.gif Irgi kartais labai trukdo. Visa kita - neblogai mirksiukas.gif

O peledziukas proto gal ir neprideda, bet parodo. Pirma, reikia moketi skaityti, kad suzinoti kodel tas peledziukas reikalingas. Antra ,zinoti kur paskaityti.Trecia, tureti uz ka ji nusipirkti.Ir t.t. Ne taip jau mazai ir reikia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 03 sausio 2010 - 10:28
Zvirbli, mano turimame Udo Becker "Simbolių žodyne" žuvys aiškinamos siauriau - teigiama, jog tai talismanas, simbolizuojantis gyvybę ir vaisingumą... Ir iliustruoja Tavo paminėtu piešiniu, kur žuvytės į skirtingas puses...
Atsakyti
Gin, viskas labai grazu, man ypac kaspinelis ir kregzdutes. Kabykla vakar alandeko berods panasia tik is dvieju galu norejom nuspirkti ir prigrezti vonioje, bet aj, pagailejom plyteliu ax.gif Lauksim gal stova kur nors, panasu i zazunos rodyta, rasim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2010 01 03, 14:04)
Gin, viskas labai grazu, man ypac kaspinelis ir kregzdutes. Kabykla vakar alandeko berods panasia tik is dvieju galu norejom nuspirkti ir prigrezti vonioje, bet aj, pagailejom plyteliu  ax.gif Lauksim gal stova kur nors, panasu i zazunos rodyta, rasim  wub.gif

Kaip noreciau as to stovo kur zazuna turi blush2.gif
Gin kabykla,dezute,papuosaliukai nu zodziu viskas labai grazu viskas labai patiko. wub.gif wub.gif wub.gif As ryt sturmuosiu viena viecike tai gal ka rasiu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2010 01 02, 21:52)
apie gagatą (juodąjį gintarą) ir jo paskirtį Didžiojoje Britanijoje - gedulo papuošalų gamyba smile.gif

gagatas nesiojamas ziede ant mazojo pirsto suteikia labai idomiu galiu neva.
nepamenu dabar ant kurios rankos tik, bet cia gal pagal statusa gali buti - na istekejusiai vienaip, netekejusiai kitaip berods g.gif
zozdiu suteikia galia paklusti tau kitiems zmonems. valdyti juos.

QUOTE(danske @ 2010 01 02, 23:50)

taip.
bent man nepraktikuojanciai tikinciajai.
kadangi esu pati zuvys tai daug tuo domejausi, o ypatingai kai buvo pats didziausias gyvenimo sukretimas pries pora metu.
pagal astrologija, butent, kaip zvirblis sake, turi buti butinai dvi ir i skirtigas puses, nes tai idealiai apibudina zuvyciu buda.. (kosmaras tikras)
bet, yra labai dauggg pliusu buti zuvimi anyway nail.gif

GIn, groziai tavo dovanos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrs Shirley: 03 sausio 2010 - 18:14