aš gi ir nesakiau kad nepatinka
tiesiog neprisiderinu,nes ne kasdienai jie
o su tuo pakabuku buvau prieš kelis metus,kai buvo 10 kl.egzaminai.Išlaikiau gerai
PORTFELIS mirtinas smugis mano jautriai sirdziai
QUOTE(mirattes @ 2010 01 11, 21:11)
PORTFELIS mirtinas smugis mano jautriai sirdziai
Net nenumaniau, jog už 7 Lt pirktas portfelis bus toks žudikas
Žvirbliui. Apie Bourjois Tarpukario Lietuvoje
Minerva, parduok man uz daug brangiau
QUOTE(mirattes @ 2010 01 11, 21:27)
Minerva, parduok man uz daug brangiau
Mirattes, nebegaliu - ir aš jį jau myliu, nors gerus porą mėnesių spoksojau į jį ir svarsčiau, ar tikrai man jo reikia (nepagalvojau svarstymo periodu pasiūlyti - būčiau be širdaskaudžio perleidusi...) Jau net ir plonos vilnos klostuotą sijoną, dar Vakarų Vokietijoje siūtą, prie jo priderinau
QUOTE(Minerva @ 2010 01 11, 22:30)
Mirattes, nebegaliu - ir aš jį jau myliu, nors gerus porą mėnesių spoksojau į jį ir svarsčiau, ar tikrai man jo reikia (nepagalvojau svarstymo periodu pasiūlyti - būčiau be širdaskaudžio perleidusi...) Jau net ir plonos vilnos klostuotą sijoną, dar Vakarų Vokietijoje siūtą, prie jo priderinau
kad mano sloga tave persekiotu ok ok juokauju, nesiok i sveikata, labai grazus ir visas miestas pavydes. Jei pabos, nepamirsk pasiulyti
Zvirbli, tie melyni buteliukai - smugis i pasisrdzius O Revlon pirma cia reikejo pasiulyt Ir situs jei nenoresi, zinok ir uzsirasyk , norinciu yra
Visi lobiai liuks, idomus. Graziausia, savaime aisku, leliukas
QUOTE(Minerva @ 2010 01 11, 21:24)
Net nenumaniau, jog už 7 Lt pirktas portfelis bus toks žudikas
Čia ir yra visa žudymo galia...
Gal, sakau, darom pereinamąjį portfelį...
Ale ir aš neblogą turiu, iš Zvirblio kažkada pirktą. Raudoną, raštuotą
o as vis mastau-kodel ebay tu burjois kainos taip pakyla
o cia,pasirodo,vos ne chanel
saunu,kad tokiu daikciuku pasiseka gaut.sakiau,akd man dar irgi vis mazai kvepaliuku-reiks pradet medziot ir siuos.
del kvapu-jo,as irgi,kai pakvepinau gal 10 is karto-galvojau nukvaksiu nuo kvapu,bet pvz hermes,kai issikvepia,man labai mielas kvapelis lieka,puse drabuziu dabar jais iskvepinti
saunu,kad tokiu daikciuku pasiseka gaut.sakiau,akd man dar irgi vis mazai kvepaliuku-reiks pradet medziot ir siuos.
del kvapu-jo,as irgi,kai pakvepinau gal 10 is karto-galvojau nukvaksiu nuo kvapu,bet pvz hermes,kai issikvepia,man labai mielas kvapelis lieka,puse drabuziu dabar jais iskvepinti
QUOTE(Minerva @ 2010 01 11, 21:24)
oooooo! Kokie galingi projektai vyksta ant Marijos zemes. Aciu, buvo labai idomu. Man irgo maga tuos naujus isbandyti - reikes paieskoti...
QUOTE(danske @ 2010 01 11, 21:34)
Zvirbli, tie melyni buteliukai - smugis i pasisrdzius O Revlon pirma cia reikejo pasiulyt Ir situs jei nenoresi, zinok ir uzsirasyk , norinciu yra
ot tundra - nepagalvojau . kazkaip kadangi man nepatiko, tai naturaliai niekam ir nesiuiau...
QUOTE(Laisvė @ 2010 01 11, 22:27)
Čia ir yra visa žudymo galia...
aha, pamenu as ji... nebutu buves raudonas Bet smagu, kad jis sekmingai gyvena...
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 01 11, 22:37)
o as vis mastau-kodel ebay tu burjois kainos taip pakyla
va va, beveik chanelis
sveikutes
mano kompas mane paliko.....jezau, kaip liudna ziemoti be kompiuterio.... giriu beveik viska ka maciau, detalizuoti nelabai gaunasi, nes speju tik perziuret viska, o atsakymams beveik laiko nelieka.....
beveik pavydeciau portfeliuko, taciau, kadangi turiu savo tase gobelenine-puikiaja, tai per daug ir nepavydesiu, tik pagirsiu
mano kompas mane paliko.....jezau, kaip liudna ziemoti be kompiuterio.... giriu beveik viska ka maciau, detalizuoti nelabai gaunasi, nes speju tik perziuret viska, o atsakymams beveik laiko nelieka.....
beveik pavydeciau portfeliuko, taciau, kadangi turiu savo tase gobelenine-puikiaja, tai per daug ir nepavydesiu, tik pagirsiu