nu jau leliukas kokis grazus-nors imk nesk krikstui
labai viskas grazu
mes eglute,beje,irgi tik uzvakar nupuosem
ai,nusipirkau svarka velvetini,nors man labiau jis i veliurini nesa,juodas,ziuresi,kaip atrodys,kai gausiu
kaledines dovanos
oho, gėrio, kaip iš gausybės rago O tokią juodą dežėlytę irgi turiu
Papildyta:
QUOTE(Faustule @ 2010 01 11, 14:48)
Vaida2D, labai gražios sagės su raudonais akmenėliais ir karoliai..mmm..
QUOTE(reeva @ 2010 01 10, 18:44)
vuo,kadangi niekas manęs nesuprato secondhandų temoj tai dedu čionai.
is pradziu galvojau, kad medziagos . O kad skareles - tai jega! Tikrai panaudojamos.
QUOTE(Faustule @ 2010 01 10, 18:44)
Gal ir reiktų saugoti, tačiau taip nesinori apsikrauti daiktais.. O gal saugojimas nuotraukose irgi įsiskaito?
nea! Reikia isrinkti kelis pacius paciausius ir i dezute - daug vietos neuzims, bet senatvej bus labai svarbus daiktas!
QUOTE(Minerva @ 2010 01 11, 12:31)
Mano aksesuarams jau pavasario poreikis:
Portfeliukas nuzude, kaip ir Gin parase. Tobulybe! Ir skarele smagi.
QUOTE(filmukas @ 2010 01 11, 13:10)
Man tai jie jau tokie su pretenzija Grazus paziureti...
QUOTE(Vaida2D @ 2010 01 11, 14:34)
o as sventes prisiminus (niekaip egles nesugebu nupuosti - kaip mazas vaikas...)
rodausi savo dovanas apie kurias pasakojau
rodausi savo dovanas apie kurias pasakojau
O ba! kiek lobiu!!! geras. sages, karoliai patiko!
kaip atsikratyti pirkimo manijos-neįsivaizduoju
spėkit,kas šiandien netyčia užejo Humanon ir netyčia nusipirko dar vieną skarelę???Kai praktiškai jų nenešioja??
dizaineriška,Ted Lapidus.Kiek googlinau.daugiau pasiknisiu kadanors vėliau
meškučiai net paraudo iš pasitenkinimo,kad buvo taip suprasti ir prigirti
Papildyta:
aij,dar Minervos portfeliukas nužudė.visiškai
spėkit,kas šiandien netyčia užejo Humanon ir netyčia nusipirko dar vieną skarelę???Kai praktiškai jų nenešioja??
meškučiai net paraudo iš pasitenkinimo,kad buvo taip suprasti ir prigirti
Papildyta:
aij,dar Minervos portfeliukas nužudė.visiškai
kadangi reikia mokytis,taigi žinoma kad atsiranda visokių šalutinių darbų
va.pakabukas-močiutės,jam ±50,o gal daugiau metų.Gintarinę akutė įdėta specialiai,tik neprisimenu kas įdėjo
Auskarai pirkti suomijoj,kokio tai miestelio blusturgy.Euras pora
labai juokinga buvo,nes ta bobulė,kuri pardavinėjo nieko nė bum bum angliškai,o aš-suomiškai,bet vistiek ji man kažka ten pasakojo labai įsijautus labai myliu aš tuos baltus,o tų auksinių kažkaip nerandu kur prisitaikyti,prabangūs matgi
Kokius tai dinaminius puslapius susigalvojo,tai neleidžia įkelti
va.pakabukas-močiutės,jam ±50,o gal daugiau metų.Gintarinę akutė įdėta specialiai,tik neprisimenu kas įdėjo
Auskarai pirkti suomijoj,kokio tai miestelio blusturgy.Euras pora
labai juokinga buvo,nes ta bobulė,kuri pardavinėjo nieko nė bum bum angliškai,o aš-suomiškai,bet vistiek ji man kažka ten pasakojo labai įsijautus labai myliu aš tuos baltus,o tų auksinių kažkaip nerandu kur prisitaikyti,prabangūs matgi
Kokius tai dinaminius puslapius susigalvojo,tai neleidžia įkelti
Man tai jie jau tokie su pretenzija Grazus paziureti...
na jau tokie puosnuciai, nors eiciau i kokia svente ar klubeli. bet, kad mazi:(
kita diena pafotkinsiu ka daugiau turiu:))
skareles su paukstukais grazios:)
nezinau ar matet bet cia daug groziu visokiu...:
http://www.daisyfairbanks.com/
http://www.daisyfairbanks.com/
QUOTE(reeva @ 2010 01 11, 15:53)
kaip atsikratyti pirkimo manijos-neįsivaizduoju
taigi kaip jos nepirkt? labai smagi. o kadangi Lapidus, tai tiketina ir silkine. tikrai jamciau
QUOTE(pop_mama @ 2010 01 11, 18:32)
na ka: pirmiausiai ilindom i pursus (cia man rodiklis) - graziuuuuu yra, bet kainos kills...
O cia mano du geruliai siuntinukai is Etsy (pirmi pirkimo blyneliai):
dar vienas Corblentz - bet lakinis, anas mano paprastas
ir Evening in Paris - du buteliukai ir puse buteliuko turio . Kvapa testuoju - nesugedes, stiprus senovinis a la karasnoja moskva, kaip ir visi vintage (as ju dar neismokau mylet), bet gal siek tiek svelnesnis...
va apie juos:
Soir de Paris (Evening in Paris) is the most known fragrance by Bourjois, which was created by Ernest Beaux in 1928.
It was discontinued in 1969. and reorchestrated and relaunched in 1992.
The top notes are fruity fresh, featured with bergamot, apricot and peach, green notes and violet. The floral heart is composed of rose Damascena, jasmine, heliotrope, ylang-ylang, lily-of-the-valley and orris. The base includes amber, musk, sandalwood and vanilla.
Noreciau pabandyt tuos perleistus, nes visi senieji man kvepia vienodai ir nesuprantu, kur ten tos natos pasideje - lygiai taip pat kvepejo mano Revlon, juos beje ebay pardaviau, nes net galva man nuo ju skaudejo
dar labai laukiu 2 sagiu - taio bijau, kad kur nepastrigtuuuuu
ne šilkinė
kvepalų buteliukai labai gražūs
kvepalų buteliukai labai gražūs
Biskiuka uzsikabliavau
Vienzo: sitie kulkos formos dovanu buteliukai ejo nuo 1920 iki 1940 - su juodu kamsteliu - senesni
Vienzo: sitie kulkos formos dovanu buteliukai ejo nuo 1920 iki 1940 - su juodu kamsteliu - senesni
Reevos meskiuku skarutes grazuoles Ir ta Ted Lapidus irgi Ir dar man kaip tik tie su auksiuku auskarai patiko Ir Minervos meskiu skarute Ir Vaidos2D papuosalu kolekcija Ir leliaus dabuzeliai O kodel mergaite butinai reikia su sijonu kriskstyti? Va kaspinukas plaukuose ir aisku, kad ne berniukas
QUOTE(filmukas @ 2010 01 11, 14:10)
Na kokie idomus Indisko stiliaus tokie