Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

nu jau leliukas kokis grazus-nors imk nesk krikstui thumbup.gif wub.gif
labai viskas grazu 4u.gif
mes eglute,beje,irgi tik uzvakar nupuosem biggrin.gif

ai,nusipirkau svarka velvetini,nors man labiau jis i veliurini nesa,juodas,ziuresi,kaip atrodys,kai gausiu
user posted imageuser posted image
Atsakyti

kaledines dovanos

oho, gėrio, kaip iš gausybės rago thumbup.gif O tokią juodą dežėlytę irgi turiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Faustule @ 2010 01 11, 14:48)
kaledines dovanos

oho,  gėrio, kaip iš gausybės rago  thumbup.gif  O tokią juodą dežėlytę irgi turiu  ax.gif

Vaida2D, labai gražios sagės su raudonais akmenėliais ir karoliai..mmm..
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 01 10, 18:44)
vuo,kadangi niekas manęs nesuprato secondhandų   temoj tai dedu čionai.

is pradziu galvojau, kad medziagos biggrin.gif . O kad skareles - tai jega! Tikrai panaudojamos.

QUOTE(Faustule @ 2010 01 10, 18:44)
Gal ir reiktų saugoti, tačiau taip nesinori apsikrauti daiktais.. O gal saugojimas nuotraukose irgi įsiskaito? mirksiukas.gif

nea! Reikia isrinkti kelis pacius paciausius ir i dezute - daug vietos neuzims, bet senatvej bus labai svarbus daiktas!

QUOTE(Minerva @ 2010 01 11, 12:31)
Mano aksesuarams jau pavasario poreikis:

Portfeliukas nuzude, kaip ir Gin parase. Tobulybe! Ir skarele smagi.

QUOTE(filmukas @ 2010 01 11, 13:10)
Pagaliau rodau ROZINE SVAJONE:)
mano minetieji bateliai:)
http://kiskespasaulis.blogspot.com/

Man tai jie jau tokie su pretenzija g.gif Grazus paziureti...

QUOTE(Vaida2D @ 2010 01 11, 14:34)
o as sventes prisiminus (niekaip egles nesugebu nupuosti - kaip mazas vaikas...)
rodausi savo dovanas apie kurias pasakojau

O ba! kiek lobiu!!! geras. sages, karoliai patiko!

Atsakyti
kaip atsikratyti pirkimo manijos-neįsivaizduoju biggrin.gif
spėkit,kas šiandien netyčia užejo Humanon ir netyčia nusipirko dar vieną skarelę???Kai praktiškai jų nenešioja?? bigsmile.gif
user posted imageuser posted image

dizaineriška,Ted Lapidus.Kiek googlinau.daugiau pasiknisiu kadanors vėliau biggrin.gif

meškučiai net paraudo iš pasitenkinimo,kad buvo taip suprasti ir prigirti bis.gif
Papildyta:
aij,dar Minervos portfeliukas nužudė.visiškai ohmy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 11 sausio 2010 - 16:01
Minervos portfeliukas dėkoja už pagyrimus ir atsiprašo už netyčines killer'iškas nuotaikas laugh.gif
Atsakyti
kadangi reikia mokytis,taigi žinoma kad atsiranda visokių šalutinių darbų hihihi.gif
va.pakabukas-močiutės,jam ±50,o gal daugiau metų.Gintarinę akutė įdėta specialiai,tik neprisimenu kas įdėjo
Auskarai pirkti suomijoj,kokio tai miestelio blusturgy.Euras pora biggrin.gif
labai juokinga buvo,nes ta bobulė,kuri pardavinėjo nieko nė bum bum angliškai,o aš-suomiškai,bet vistiek ji man kažka ten pasakojo labai įsijautus biggrin.gif labai myliu aš tuos baltus,o tų auksinių kažkaip nerandu kur prisitaikyti,prabangūs matgi hihihi.gif
Kokius tai dinaminius puslapius susigalvojo,tai neleidžia įkelti
Atsakyti

Man tai jie jau tokie su pretenzija g.gif Grazus paziureti...

na jau tokie puosnuciai, nors eiciau i kokia svente ar klubeli. bet, kad mazi:(
kita diena pafotkinsiu ka daugiau turiu:))

skareles su paukstukais grazios:)
Atsakyti
nezinau ar matet bet cia daug groziu visokiu...:
http://www.daisyfairbanks.com/
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 01 11, 15:53)
kaip atsikratyti pirkimo manijos-neįsivaizduoju biggrin.gif
spėkit,kas šiandien netyčia užejo Humanon ir netyčia nusipirko dar vieną skarelę???Kai praktiškai jų nenešioja?? bigsmile.gif
dizaineriška,Ted Lapidus.Kiek googlinau.daugiau pasiknisiu kadanors vėliau biggrin.gif

taigi kaip jos nepirkt? labai smagi. o kadangi Lapidus, tai tiketina ir silkine. tikrai jamciau thumbup.gif

QUOTE(pop_mama @ 2010 01 11, 18:32)
nezinau ar matet bet cia daug groziu visokiu...:
http://www.daisyfairbanks.com/

na ka: pirmiausiai ilindom i pursus (cia man rodiklis) - graziuuuuu yra, bet kainos kills...

O cia mano du geruliai siuntinukai is Etsy (pirmi pirkimo blyneliai):

dar vienas Corblentz - bet lakinis, anas mano paprastas blush2.gif

user posted image

ir Evening in Paris - du buteliukai ir puse buteliuko turio biggrin.gif . Kvapa testuoju - nesugedes, stiprus senovinis a la karasnoja moskva, kaip ir visi vintage (as ju dar neismokau mylet), bet gal siek tiek svelnesnis...

user posted image

va apie juos:

Soir de Paris (Evening in Paris) is the most known fragrance by Bourjois, which was created by Ernest Beaux in 1928.
It was discontinued in 1969. and reorchestrated and relaunched in 1992.
The top notes are fruity fresh, featured with bergamot, apricot and peach, green notes and violet. The floral heart is composed of rose Damascena, jasmine, heliotrope, ylang-ylang, lily-of-the-valley and orris. The base includes amber, musk, sandalwood and vanilla.

Noreciau pabandyt tuos perleistus, nes visi senieji man kvepia vienodai ir nesuprantu, kur ten tos natos pasideje - lygiai taip pat kvepejo mano Revlon, juos beje ebay pardaviau, nes net galva man nuo ju skaudejo blink.gif

dar labai laukiu 2 sagiu - taio bijau, kad kur nepastrigtuuuuu wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvirblis: 11 sausio 2010 - 19:07
ne šilkinė dry.gif
kvepalų buteliukai labai gražūs biggrin.gif
Atsakyti
Biskiuka uzsikabliavau ax.gif

user posted image user posted image user posted image

biggrin.gif

Vienzo: sitie kulkos formos dovanu buteliukai ejo nuo 1920 iki 1940 - su juodu kamsteliu - senesni biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvirblis: 11 sausio 2010 - 19:16

Reevos meskiuku skarutes grazuoles wub.gif Ir ta Ted Lapidus irgi wub.gif Ir dar man kaip tik tie su auksiuku auskarai patiko smile.gif Ir Minervos meskiu skarute wub.gif Ir Vaidos2D papuosalu kolekcija wub.gif Ir leliaus dabuzeliai wub.gif O kodel mergaite butinai reikia su sijonu kriskstyti? Va kaspinukas plaukuose ir aisku, kad ne berniukas biggrin.gif

QUOTE(filmukas @ 2010 01 11, 14:10)
Pagaliau rodau ROZINE SVAJONE:)
mano minetieji bateliai:)
http://kiskespasaulis.blogspot.com/

Na kokie idomus smile.gif Indisko stiliaus tokie smile.gif
Atsakyti